• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carton pentru industria mobilei

Rezultate pentru

Carton pentru industria mobilei - Import export

 1. HEINRICH BUHL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HEINRICH BUHL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Neunkirchen, Germania.

 2. ODD GMBH & CO. KG PRINT + MEDIEN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ODD GMBH & CO. KG PRINT + MEDIEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Bad Kreuznach, Germania.

 3. NUMACO PACKAGING

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NUMACO PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Olpe, Germania.

 4. A P P UNITED E.K. ART PAC PRODUCTION

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania A P P UNITED E.K. ART PAC PRODUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Aichach, Germania.

 5. HANNOVERSCHE KARTONAGENFABRIK GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HANNOVERSCHE KARTONAGENFABRIK GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Hannover, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VERPACKUNGSMITTEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VERPACKUNGSMITTEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Markneukirchen, Germania.

 2. FMS AG - DRUCK, VERPACKUNGEN, DISPLAYS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FMS AG - DRUCK, VERPACKUNGEN, DISPLAYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Leutershausen, Germania.

 3. ROMBACH VERPACKUNGEN INH. HANS-PETER DISCH E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ROMBACH VERPACKUNGEN INH. HANS-PETER DISCH E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Schonach, Germania.

 4. PAPPENFABRIK NIERFELD J. PIRONT GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PAPPENFABRIK NIERFELD J. PIRONT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Schleiden, Germania.

 5. BOLDT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BOLDT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Isernhagen, Germania.

 1. MAGNUS HANDELS-GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania MAGNUS HANDELS-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Linz, Austria.

 2. SPINDLER KARTONAGEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SPINDLER KARTONAGEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Tettau, Germania.

 1. FLEXIPACK INTERNATIONAL WUNDERLICH GMBH + CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FLEXIPACK INTERNATIONAL WUNDERLICH GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Baar-Ebenhausen, Germania.

 2. TULLAU PAPPEN KARL KURZ GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TULLAU PAPPEN KARL KURZ GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Rosengarten, Germania.

 3. KM VERPACKUNGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KM VERPACKUNGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Straelen, Germania.

 4. HKT-WELLPAPPEN-VERARBEITUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HKT-WELLPAPPEN-VERARBEITUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Melle, Germania.

 5. WEKA WELLPAPPEN- UND KARTONAGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WEKA WELLPAPPEN- UND KARTONAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Sebnitz, Germania.

 6. SMURFIT KAPPA GMBH, EUROLOK-WERK HEPPENHEIM

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SMURFIT KAPPA GMBH, EUROLOK-WERK HEPPENHEIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Heppenheim, Germania.

 7. KRIEMLER VERPACKUNGEN AG

  Elvetia

  Compania KRIEMLER VERPACKUNGEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Felben-Wellhausen, Elvetia.

 8. ARTHUR GRAF VERPACKUNGEN AUS WELL- UND VOLLPAPPE

  Germania

  Compania ARTHUR GRAF VERPACKUNGEN AUS WELL- UND VOLLPAPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Glashütte, Germania.

 1. ESKA GMBH

  Germania

  Compania ESKA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Hilders, Germania.

 2. VOGTLAND KARTONAGEN GMBH

  Germania

  Compania VOGTLAND KARTONAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Reichenbach, Germania.

 3. MONDI GRÜNBURG GMBH

  Austria

  Compania MONDI GRÜNBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Grünburg, Austria.

 4. ALL4PACK

  Polonia

  Compania ALL4PACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boxes, și cardboard packaging design studios. Are sediul în Inowroclaw, Polonia.

 5. EMIL BÜHLER GMBH & CO KG

  Germania

  Compania EMIL BÜHLER GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Kippenheim, Germania.

 6. AKTIF PAPER HONEYCOMB

  Turcia

  Compania AKTIF PAPER HONEYCOMB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile honeycomb paper. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. KARTONAGEN GMBH TREUEN

  Germania

  Compania KARTONAGEN GMBH TREUEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Treuen, Germania.

 8. SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH

  Germania

  Compania SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru ambalaje, Carton special si de uz tehnic, Carton ondulat, Ambalaje din hartie si carton, Carton pentru ambalaje, Carton special si de uz tehnic, Carton ondulat, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Vaihingen An Der Enz, Germania.

 9. HANS BRACHES GMBH

  Germania

  Compania HANS BRACHES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Solingen, Germania.

 10. FRIEDRICH WENNER VERSMOLDER VOLLPAPPEN-VERARBEITUNGSWERK GMBH

  Germania

  Compania FRIEDRICH WENNER VERSMOLDER VOLLPAPPEN-VERARBEITUNGSWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Versmold, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit