• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • imprimarea textilelor - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Imprimarea textilelor - utilaje si materiale - Import export

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Masini de cusut industriale si accesorii, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, industrial textile machine supplies and accessories, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Esparreguera-Barcelona, Spania.

 2. FUCHS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FUCHS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Geretsried, Germania.

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania GRAPHIC INVEST & CONSULT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese pentru imprimerie, Masini tipografice offset, Imprimare si legare - furnituri, Imprimare - furnituri, Legare - furnituri, Serigrafie - furnituri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Tipografie. Are sediul în Pontillas, Belgia.

 4. BELTEX DISTRIBUTION

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania BELTEX DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice industriale, Imprimare - furnituri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Textile tehnice industriale, Imprimare - furnituri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, digital printing medium, polyester textile, și biodegradable tarpaulin. Are sediul în Mont-Saint-Guibert, Belgia.

 5. SIMON GMBH

  Germania

  Compania SIMON GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Wyhl, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIFERRO MAKINA SAN.VE TIC.LTD ŞTI.

  Turcia

  Compania DIFERRO MAKINA SAN.VE TIC.LTD ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Germania

  Compania MULTI-PLOT EUROPE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Croitorie, textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Cerneluri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Cerneluri, CAD applications for cutting, și electronic tintometers. Are sediul în Bad Emstal, Germania.

 3. SHENZHEN SHENHUA PRINTING EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN SHENHUA PRINTING EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. TISSUS PRINT

  Franta

  Compania TISSUS PRINT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Cuers, Franta.

 5. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, inkjet file printing, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, cutting machines and equipment for the clothing industry, și ink-jet printer. Are sediul în Herrsching, Germania.

 1. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania COMHAIRE INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Croitorie, textile, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Croitorie, textile, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și machines for treating and finishing textile fibres. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. IMPRIM'SPORT

  Belgia

  Compania IMPRIM'SPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, posters, advertising stickers, și commercial printed matter. Are sediul în Franc Waret (fernelmont), Belgia.

 1. CREDECO

  Belgia

  Compania CREDECO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Serigrafie publicitara, Imprimarea tesaturilor, Serigrafie publicitara, articles and items for advertising and promotions, și personalizing objects. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. DV TEXTILES

  Belgia

  Compania DV TEXTILES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Imprimarea tesaturilor, restaurant and institution workwear rental, work apparel printing, și technical work clothes. Are sediul în Aubel, Belgia.

 3. L'ATELIER DU TOTE BAG

  Franta

  Compania L'ATELIER DU TOTE BAG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Boulogne-Billancourt, Franta.

 4. HASSOPRINT

  Belgia

  Compania HASSOPRINT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimare digitala, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și Imprimare digitala. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 5. ADELCO SCREEN PROCESS LTD.

  Regatul Unit

  Compania ADELCO SCREEN PROCESS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Bordon, Regatul Unit.

 6. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Germania

  Compania DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cerneluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Flexo direct printing, Label printing systems, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și sheeting lines. Are sediul în Renchen, Germania.

 7. KLISJEE CREATIEF

  Belgia

  Compania KLISJEE CREATIEF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Broderii, Imprimarea tesaturilor, Broderii, banners, și photography. Are sediul în Aalst, Belgia.

 8. LECTRA SA

  Franta

  Compania LECTRA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Textile tehnice, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Textile tehnice, compound materials, și cadm design. Are sediul în Cestas, Franta.

 1. EMF TEXTIELDRUKKERIJ

  Belgia

  Compania EMF TEXTIELDRUKKERIJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Serigrafie pe materiale textile, Imprimarea tesaturilor, Serigrafie pe materiale textile, textile marking, și graphical creation. Are sediul în Deinze, Belgia.

 2. JESYPRINT

  Belgia

  Compania JESYPRINT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Imprimarea tesaturilor, textile marking, și labels for offset printing. Are sediul în Herselt, Belgia.

 3. MULTI PRINT

  Belgia

  Compania MULTI PRINT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, offset printing machines, screen printing for clothing, și foil-stamping. Are sediul în Mons, Belgia.

 4. NEGOCEPT

  Franta

  Compania NEGOCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Consiliere pentru companii, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în La Seyne-Sur-Mer, Franta.

 5. BEE BRANDED

  Regatul Unit

  Compania BEE BRANDED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Long Eaton, Nottingham, Regatul Unit.

 6. ACM

  Belgia

  Compania ACM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, textile industry, promotional prints, și communication agency. Are sediul în St-Truiden, Belgia.

 7. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  Compania NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Ningbo, China.

 8. FRANCE TEINTURE

  Franta

  Compania FRANCE TEINTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea tesaturilor, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Troyes, Franta.

 9. MARQUET S.T.P

  Belgia

  Compania MARQUET S.T.P, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Imprimarea tesaturilor, silkscreen printing on cotton, serigraphy, și personalizing objects. Are sediul în Arlon, Belgia.

 10. FHU THIEL

  Polonia

  Compania FHU THIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal wire articles. Are sediul în Kleszczow, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Imprimarea textilelor - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

4.663 Intreprinderile