• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • batiste din hartie

Rezultate pentru

Batiste din hartie - Import export

 1. BOPAPEL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania BOPAPEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie igienica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - obiecte de uz sanitar si casnic, Batiste din hartie, toilet paper rolls, kitchen paper, paper napkins, oil paper, paper for domestic use, tissues, și paper for industrial use. Are sediul în Ponteareas (pontevedra), Spania.

 2. MEDICELL GMBH PAPIERERZEUGNISSEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MEDICELL GMBH PAPIERERZEUGNISSEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. Are sediul în Schwaigern, Germania.

 3. ERDE MACHINE

  Turcia

  Compania ERDE MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Batiste din hartie, glue for paper, toilet paper rolls, Batiste din hartie, și accessories and spare parts. Are sediul în Pendik, Turcia.

 4. IMPERIAL PALACE COMMODITY (DONGGUAN) CO.,LTD.

  China

  Compania IMPERIAL PALACE COMMODITY (DONGGUAN) CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. Are sediul în Dongguan, China.

 5. VIOHAL ARAPOS SPYROS LTD

  Grecia

  Compania VIOHAL ARAPOS SPYROS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tin-foil. Are sediul în Ilion, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PAMPI-LAR - PAPÉIS DE PORTUGAL, S.A.

  Portugalia

  Compania PAMPI-LAR - PAPÉIS DE PORTUGAL, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - obiecte de uz sanitar si casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie igienica, Servetele din hartie, Batiste din hartie, Hartie - fabricare, Hartie igienica, Servetele din hartie, Batiste din hartie, și Hartie - fabricare. Are sediul în Porto, Portugalia.

 2. WEPA PROFESSIONAL PAPIERFABRIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WEPA PROFESSIONAL PAPIERFABRIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - obiecte de uz sanitar si casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de uz sanitar, Hartie igienica, Batiste din hartie, Produse de igiena si de toaleta, Hartie de uz sanitar, Hartie igienica, Batiste din hartie, și Produse de igiena si de toaleta. Are sediul în ARNSBERG-MÜSCHEDE, Germania.

 3. INNOVATE GMBH

  Germania

  Compania INNOVATE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - obiecte de uz sanitar si casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de igiena si de toaleta, Batiste din hartie, Produse de igiena si de toaleta, Batiste din hartie, sanitisers, și disinfectants. Are sediul în Schönburg, Germania.

 4. ESSENTIAL SUPPLY PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Compania ESSENTIAL SUPPLY PRODUCTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile toilet paper, și toilet paper dispensers. Are sediul în Malvern, Regatul Unit.

 5. SWORDSON LTD

  Bulgaria

  Compania SWORDSON LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie igienica, și Hartie igienica. Are sediul în Karnobat, Bulgaria.

 1. SACH KOZMETIK ITHALAT IHRACAT VE SANAYI TICARET LIMITE

  Turcia

  Compania SACH KOZMETIK ITHALAT IHRACAT VE SANAYI TICARET LIMITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. Are sediul în Güzelyurt, Turcia.

 2. FM YASAM KAGIT URETIM SANAYI TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania FM YASAM KAGIT URETIM SANAYI TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Batiste din hartie, Servetele din hartie, Batiste din hartie, paper napkins, Servetele din hartie, și tubeless toilet paper. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. SYSTEMHANDEL VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR FOOD UND NONFOOD MBH

  Germania

  Compania SYSTEMHANDEL VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR FOOD UND NONFOOD MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie igienica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Batiste din hartie, Cotton pads, și Batiste din hartie. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. KPP CONVERTERS LTD

  Regatul Unit

  Compania KPP CONVERTERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de uz sanitar, wipes, cleaning products and janitorial supplies for industrial use, și Hartie de uz sanitar. Are sediul în Ilkeston, Regatul Unit.

 3. PROCOM INTERNATIONAL

  Franta

  Compania PROCOM INTERNATIONAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de igiena pentru bebelusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servetele igienice, Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, Batiste din hartie, Hartie igienica, Servetele igienice, Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, Batiste din hartie, și Hartie igienica. Are sediul în Montpellier, Franta.

 4. OZDAMARLAR WEX KAGIT SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania OZDAMARLAR WEX KAGIT SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper napkins, și tubeless toilet paper. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. HANUL CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania HANUL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. Are sediul în Paju-Si Kyunggi-Do, Coreea de Sud.

 6. HYPHEN CONCORD GMBH

  Germania

  Compania HYPHEN CONCORD GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pungi de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Batiste din hartie, import, Batiste din hartie, și Sugar-beet bagasse. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 7. FANSA JUMBO ROLL

  Turcia

  Compania FANSA JUMBO ROLL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. Are sediul în Torbali, Turcia.

 8. PT. SOPANUSA TISSUE

  Indonezia

  Compania PT. SOPANUSA TISSUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de hartie si carton, toilet paper rolls, și Import-export de hartie si carton. Are sediul în Ngoro, Mojokerto, Indonezia.

 1. TAROLL PAPER INDUSTRY LTD

  Cipru

  Compania TAROLL PAPER INDUSTRY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Convertoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Batiste din hartie, Hartie igienica, paper hand towels for public premises, tissue paper, Batiste din hartie, și Hartie igienica. Are sediul în Limassol, Cipru.

 2. PAPERFACTORY SMITH

  Germania

  Compania PAPERFACTORY SMITH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 3. SOFTNAPS

  China

  Compania SOFTNAPS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. Are sediul în Guangzhou, China.

 4. HOME ARCTIC KAGIT VE PLASTIK SANAYI LIMITED

  Turcia

  Compania HOME ARCTIC KAGIT VE PLASTIK SANAYI LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handkerchiefs made of paper and cellulose. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TEMIZOGLU KAGIT SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania TEMIZOGLU KAGIT SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. Are sediul în Adana, Turcia.

 6. HASPAK KAGITCILIK SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania HASPAK KAGITCILIK SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handkerchiefs made of paper and cellulose. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 7. WEST TRADING

  Italia

  Compania WEST TRADING, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie igienica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - obiecte de uz sanitar si casnic, Batiste din hartie, Hartie - obiecte de uz sanitar si casnic, și Batiste din hartie. Are sediul în Bazzano (Bo), Italia.

 8. PRODYVER S.R.L.

  Italia

  Compania PRODYVER S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - obiecte de uz sanitar si casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servetele din hartie, Batiste din hartie, Servetele din hartie, și Batiste din hartie. Are sediul în Dolo, Italia.

 9. SOFFASS S.P.A.

  Italia

  Compania SOFFASS S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - obiecte de uz sanitar si casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servetele din hartie, Batiste din hartie, Servetele din hartie, și Batiste din hartie. Are sediul în Porcari, Italia.

 10. DEVA PAPER

  Canada

  Compania DEVA PAPER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Batiste din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermal paper, și paper. Are sediul în Riviere-beaudette, Qc, Canada.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit