• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • perforatoare de hartie

Rezultate pentru

Perforatoare de hartie - Import export

 1. WONDAY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania WONDAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transpaleti, Carucioare de transport, Carucioare de transport si carucioare manuale, Perforatoare de hartie, Benzi adezive, Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole de birou, Birou - furnituri, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Lezoux, Franta.

 2. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Germania

  Compania INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de igiena si de toaleta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie de papetarie, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Perforatoare de hartie, Hartie de papetarie, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Peißenberg, Germania.

 3. E.G. SYSTEM

  Italia

  Compania E.G. SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Nave, Italia.

 4. MWU CURIONI S.P.A.

  Italia

  Compania MWU CURIONI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Galgagnano, Italia.

 5. BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE

  Italia

  Compania BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Nervesa Della Battaglia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JPC CREATIONS

  Franta

  Compania JPC CREATIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Foarfeci de uz casnic si profesional, Perforatoare de hartie, și Foarfeci de uz casnic si profesional. Are sediul în Peschadoires, Franta.

 2. FOSSALUZZA S.R.L.

  Italia

  Compania FOSSALUZZA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Codogne', Italia.

 3. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Italia

  Compania SIMPLEX RAPID S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în San Giuliano Milanese, Italia.

 4. CAVALLERI S.R.L.

  Italia

  Compania CAVALLERI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale, Perforatoare de hartie, Oteluri si metale, și Perforatoare de hartie. Are sediul în Isola Del Cantone, Italia.

 5. VIM TRADE S.R.L.

  Italia

  Compania VIM TRADE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Salo', Italia.

 1. TECNOSTAR S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOSTAR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Perforatoare de hartie, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, și Perforatoare de hartie. Are sediul în Sordio, Italia.

 2. MA. IND. DI BALDI SERGIO

  Italia

  Compania MA. IND. DI BALDI SERGIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Carmignano, Italia.

 1. VOITH PAPER LIMITED

  Regatul Unit

  Compania VOITH PAPER LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, și Perforatoare de hartie. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 2. KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH

  Germania

  Compania KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, și Perforatoare de hartie. Are sediul în Bünde, Germania.

 3. ANDRITZ COMO S.R.L.

  Italia

 4. OT LUCCA S.R.L.

  Italia

 5. AELLE CARTOMECCANICA S.R.L.

  Italia

 6. PMPOWER S.R.L.

  Italia

 7. MANZONI FLEXO S.R.L. - TREZZANO ROSA

  Italia

 8. FUTURA S.P.A.

  Italia

 1. MAFLEX S.R.L.

  Italia

 2. TIMAS S.R.L. G. PERINI

  Italia

 3. SIAGA SERVICE S.N.C. DI MAZZA F. & C.

  Italia

 4. ROSSELLI S.R.L.

  Italia

 5. A. CELLI PAPER S.P.A.

  Italia

 6. COSMEG S.R.L.

  Italia

 7. CALIARIMEC S.N.C. DI CALIARI S. & L.

  Italia

 8. CELMACCH GROUP S.R.L.

  Italia

 9. O.M.T. S.R.L.

  Italia

 10. KERN S.P.A.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit