• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hangare metalice - fier si otel

Rezultate pentru

Hangare metalice - fier si otel - Import export

 1. SCHOBELI DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Since it was founded over 20 years ago, Schobeli Group has undertaken more than 400 projects throughout Europe. Our highly diverse range of services is oriented towards long-term solutions. From general project management to full supervision of installation and construction, we offer customers complete solutions tailored to their specific needs. We offer a 24/7 rapid on-site service throughout Europe. This means we can continue to support you with maintenance and repairs well beyond your order. Our Smart Repair process enables us to repair surface damage invisibly and at comparatively low cost. Through intensive cooperation with our partners and suppliers worldwide, we always use the latest technical expertise and state-of-the-art materials.

 2. GIESERS STAHLBAU GMBH

  Germania

  Compania GIESERS STAHLBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Bocholt, Germania.

 3. HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG

  Germania

  Compania HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. RÖGER GMBH

  Germania

  Compania RÖGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Dillenburg, Germania.

 5. HTS INDUSTRIEBAU GMBH

  Germania

  Compania HTS INDUSTRIEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Kefenrod, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH

  Germania

  Compania DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Lippstadt, Germania.

 2. LAGERTECHNIK STEGER GMBH

  Germania

  Compania LAGERTECHNIK STEGER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Mühlau, Germania.

 3. DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH

  Austria

  Compania DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Salzburg, Austria.

 4. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Germania

  Compania STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, Scari de evacuare, Esafodaje din otel, Steel building construction, Plant construction, Plant steel construction, Supporting frames, Pipe bridges, și soft carpentry. Are sediul în Döbeln, Germania.

 5. ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN

  Germania

  Compania ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Stollberg, Germania.

 1. DEVA STEEL CORPORATION

  Romania

  Infiintata in 2016, dar cu un colectiv cu o experienta de peste 20 de ani in domenul constructiilor metalice, Deva Steel Corporation SRL se ocupa de mai mult decat structuri metalice: Pe langa certificarile necesare pentru realizarea sudurii (ex. ISO 9001), Deva Steel Corporation dispune si de EN 15085-2, ce permite constructia componentelor de rezistenta si structurale ale vagoanelor de marfa. Obiectivul companiei este satisfacerea clientilor prin solutii "la cheie" cu o calitate ridicata, si productia de elemente unice sau in serie bazate pe documentatia beneficiarilor. Cu spatii speciale dedicate sudurii, curatirii, vopsirii si a pre-asamblarii, Deva Steel Corporation poate construi de la piese din otel-carbon, pana la hale intregi, asigurand prin subcontractare montarea unde este nevoie. Datorita modului de lucru bazat pe documentatia furnizata de catre beneficiar, portofoliul Deva Steel Corporation este unul foarte variat, avand o experienta intr-o vasta gama de produse, de la rampe de incarcare, si componente pentru utilajele agricole, pana la hale intregi, si sasie pentru materialul rulant de marfa. Capacitatea lunara de 250t este asigurata de catre un ABKANT 220t forta, doua poduri rulante a 5t fiecare, un motostivuitor de capacitate similara, o masina de debitat cu plasma, 15 aparate de sudura, si mica mecanizare. Doriti sa aflati mai multe despre firma noastra? Nu ezitati sa ne contactati la adresele de e-mail disponibile pe pagina!

  Toate produsele pentru "hangare metalice - fier si otel"

 2. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Romania

  Societate cu experienta din anul 1998 specializata in productia de confectii metalice, structuri metalice , gratare metalice, zincare termica, parapeti metalici . Producem si zincam termic structuri metalice , gratere metalice , dupa proiectele clientilor. Societatea este acreditata ISO: 9001, ISO 14001, ISO 18001.

  Toate produsele pentru "hangare metalice - fier si otel"

 1. GLOBAL-STEEL

  Germania

 2. QINGDAO NEW STRONG IMP. & EXP. CO., LTD

  China

 3. REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN

  Germania

 4. FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG

  Germania

 5. SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING

  Germania

 6. AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ

  Germania

 7. LP METALLBAU

  Germania

 8. BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG

  Germania

 1. PKP STROIEX

  Ucraina

 2. HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU

  Germania

 3. INTERMAT

  Franta

 4. HARTUNG GMBH

  Germania

 5. BIG LIMES GMBH

  Germania

 6. ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC

  Ucraina

 7. HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG

  Germania

 8. WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG

  Germania

 9. LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH

  Germania

 10. HALLSTEER GMBH

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit