• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hangare metalice - fier si otel

Rezultate pentru

Hangare metalice - fier si otel - Import export

 1. SCHOBELI DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Since it was founded over 20 years ago, Schobeli Group has undertaken more than 400 projects throughout Europe. Our highly diverse range of services is oriented towards long-term solutions. From general project management to full supervision of installation and construction, we offer customers complete solutions tailored to their specific needs. We offer a 24/7 rapid on-site service throughout Europe. This means we can continue to support you with maintenance and repairs well beyond your order. Our Smart Repair process enables us to repair surface damage invisibly and at comparatively low cost. Through intensive cooperation with our partners and suppliers worldwide, we always use the latest technical expertise and state-of-the-art materials.

 2. FRANCE ABRIS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FRANCE ABRIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pavilioane de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hangare metalice - fier si otel, și Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în LYON, Franta.

 3. GIESERS STAHLBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GIESERS STAHLBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Bocholt, Germania.

 4. HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. RÖGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RÖGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Dillenburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Lippstadt, Germania.

 2. LAGERTECHNIK STEGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LAGERTECHNIK STEGER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Mühlau, Germania.

 3. HTS INDUSTRIEBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HTS INDUSTRIEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Kefenrod, Germania.

 4. DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Salzburg, Austria.

 5. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, Scari de evacuare, Esafodaje din otel, Steel building construction, Plant construction, Plant steel construction, Supporting frames, Pipe bridges, și soft carpentry. Are sediul în Döbeln, Germania.

 1. ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Stollberg, Germania.

 2. DEVA STEEL CORPORATION

  Romania

  Infiintata in 2016, dar cu un colectiv cu o experienta de peste 20 de ani in domenul constructiilor metalice, Deva Steel Corporation SRL se ocupa de mai mult decat structuri metalice: Pe langa certificarile necesare pentru realizarea sudurii (ex. ISO 9001), Deva Steel Corporation dispune si de EN 15085-2, ce permite constructia componentelor de rezistenta si structurale ale vagoanelor de marfa. Obiectivul companiei este satisfacerea clientilor prin solutii "la cheie" cu o calitate ridicata, si productia de elemente unice sau in serie bazate pe documentatia beneficiarilor. Cu spatii speciale dedicate sudurii, curatirii, vopsirii si a pre-asamblarii, Deva Steel Corporation poate construi de la piese din otel-carbon, pana la hale intregi, asigurand prin subcontractare montarea unde este nevoie. Datorita modului de lucru bazat pe documentatia furnizata de catre beneficiar, portofoliul Deva Steel Corporation este unul foarte variat, avand o experienta intr-o vasta gama de produse, de la rampe de incarcare, si componente pentru utilajele agricole, pana la hale intregi, si sasie pentru materialul rulant de marfa. Capacitatea lunara de 250t este asigurata de catre un ABKANT 220t forta, doua poduri rulante a 5t fiecare, un motostivuitor de capacitate similara, o masina de debitat cu plasma, 15 aparate de sudura, si mica mecanizare. Doriti sa aflati mai multe despre firma noastra? Nu ezitati sa ne contactati la adresele de e-mail disponibile pe pagina!

 1. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Romania

 2. QINGDAO NEW STRONG IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO NEW STRONG IMP. & EXP. CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hangare metalice - fier si otel, Statii de autobuz, Hangare metalice - fier si otel, party tent, prefabricated buildings, și Statii de autobuz. Are sediul în Qingdao, China.

 3. GLOBAL-STEEL

  Germania

  Compania GLOBAL-STEEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Emden, Germania.

 4. REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN

  Germania

  Compania REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 5. FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Coesfeld, Germania.

 6. SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING

  Germania

  Compania SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Dietmannsried, Germania.

 7. LP METALLBAU

  Germania

  Compania LP METALLBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Hilpoltstein, Germania.

 8. AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ

  Germania

  Compania AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Nersingen, Germania.

 1. PKP STROIEX

  Ucraina

  Compania PKP STROIEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 2. BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Warburg, Germania.

 3. PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA.

  Portugalia

  Compania PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium facades, și metal structures. Are sediul în Fiães, Portugalia.

 4. HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU

  Germania

  Compania HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Suhl, Germania.

 5. HARTUNG GMBH

  Germania

  Compania HARTUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Unterwellenborn, Germania.

 6. INTERMAT

  Franta

  Compania INTERMAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel construction, modular offices, garden shed kit, și camper-car shelter. Are sediul în Illats, Franta.

 7. HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

 8. BIG LIMES GMBH

  Germania

  Compania BIG LIMES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, finishing of steel products, și Construcții industriale. Are sediul în Berlin, Germania.

 9. ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC

  Ucraina

  Compania ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shed. Are sediul în Kremenchug, Ucraina.

 10. WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Zweibrücken, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit