• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hale metalice

Rezultate pentru

Hale metalice - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is a company of substitution of asbestos roofing. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA was founded in 1997 in the municipality of Águeda. We manufacture steel structures, metal constructions, railings and wire mesh, gates, and balconies. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is dedicated to the transformation and creation of structures, roofing, and metal façades, mainly for the execution of industrial pavilions. We also have the ability to execute light locksmith projects such as small and large gates, railings, and small roofs. For many years, the company has had experience in the domestic and foreign markets: Spain, France, Angola, and Mozambique. We do all kinds of iron and steel work and give free budgets. Auto-Cad drawings accompany all our works. We are committed to excellence by using the best materials, equipment, methods, and processes and have a competent and motivated team to run your projects.

 2. LOSBERGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LOSBERGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Room solutions, Room systems, Tents, tent, Halls, hangar, event marquees, event tent, și marquees for events. Are sediul în Bad Rappenau, Germania.

 3. HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. Are sediul în Hennef, Germania.

 4. HR-STRUCTURES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HR-STRUCTURES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial sheds, Tent halls, Warehouses and storage tents, Pre-fabricated sheds, System halls, Steel halls, turnkey, Marquees for use in disasters, Trade fair and exhibition halls, și Large tents. Are sediul în Grebenhain, Germania.

 5. DEVA STEEL CORPORATION

  Romania

  Infiintata in 2016, dar cu un colectiv cu o experienta de peste 20 de ani in domenul constructiilor metalice, Deva Steel Corporation SRL se ocupa de mai mult decat structuri metalice: Pe langa certificarile necesare pentru realizarea sudurii (ex. ISO 9001), Deva Steel Corporation dispune si de EN 15085-2, ce permite constructia componentelor de rezistenta si structurale ale vagoanelor de marfa. Obiectivul companiei este satisfacerea clientilor prin solutii "la cheie" cu o calitate ridicata, si productia de elemente unice sau in serie bazate pe documentatia beneficiarilor. Cu spatii speciale dedicate sudurii, curatirii, vopsirii si a pre-asamblarii, Deva Steel Corporation poate construi de la piese din otel-carbon, pana la hale intregi, asigurand prin subcontractare montarea unde este nevoie. Datorita modului de lucru bazat pe documentatia furnizata de catre beneficiar, portofoliul Deva Steel Corporation este unul foarte variat, avand o experienta intr-o vasta gama de produse, de la rampe de incarcare, si componente pentru utilajele agricole, pana la hale intregi, si sasie pentru materialul rulant de marfa. Capacitatea lunara de 250t este asigurata de catre un ABKANT 220t forta, doua poduri rulante a 5t fiecare, un motostivuitor de capacitate similara, o masina de debitat cu plasma, 15 aparate de sudura, si mica mecanizare. Doriti sa aflati mai multe despre firma noastra? Nu ezitati sa ne contactati la adresele de e-mail disponibile pe pagina!

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OZEL STEEL PROFIL

  Romania

  OZEL STEEL PROFIL fondata din anul 2002, activand pe o suprafata de 23000 mp. a devenit rapid o companie preferata in sectorul constructiilor prin furnizarea de profile metalice la cele mai inalte standarde. Tehnologia si liniile de productie de ultima generatie ne asigura o gama larga diversificata de produse: armaturi metalice zincate pentru tamplaria din PVC, structuri metalice zincate pentru constructii de hale, parapete metalic deformabil de protectie si siguranta pentru drumuri si autostrazi, structuri metalice de sustinere a panourilor fotovoltaice. Principiul nostru de baza este de a oferi solutii concrete si optime clientilor nostri in conformitate cu standardele europene. Compania noastra este situata in topul producatorilor din Romania, exportand deasemenea si in tari precum Germania, Belgia, Grecia, Bulgaria, Macedonia.

 2. AVINCI

  Romania

  AVINCI ofera consultanta, proiectare si executie pentru cladiri construite pe structura metalica (antrepriza generala). De a semene monteaza portiere industriale, cea mai mare poarta industriala din Romania cu o deschidere de 40 m si o inaltime de inaltime de 8 m este opera AVINCI. Sistemele inovatoare de stingere a incendiilor cu pulbere sunt un alt domeniu in care AVINCI are expertiza.

 3. VT TRADING SRL

  Romania

  www.vt-trading.ro www.jgheaburidincupru.ro

 4. CUALIMETAL, S.A.

  Spania

  Compania CUALIMETAL, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hale metalice, Modular industrial buildings, iron structures, Hale metalice, și prefabricated sheds. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 5. ATA GROUP SRL

  Romania

  Compania ATA GROUP SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii modulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hale metalice, Hale metalice, Steel buildings, Pre engineered steel buildings, și Steel structures. Are sediul în Brasov-Romania, Romania.

 1. VIEBROCKREITHALLEN GMBH

  Germania

  Compania VIEBROCKREITHALLEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building construction, horse boxes, containment edges, și cages. Are sediul în Harsefeld, Germania.

 2. STAHL & HALLEN PROFI GMBH

  Austria

  Compania STAHL & HALLEN PROFI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. Are sediul în Sankt Georgen Bei Obernberg Am Inn, Austria.

 1. MATRIX STRUCTURES

  Germania

  Compania MATRIX STRUCTURES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri de studii industriale, industrial sheds, Birouri de studii industriale, și steel constructions. Are sediul în Reddeber, Germania.

 2. GIESSE SPA

  Italia

  Compania GIESSE SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial sheds, pvc roofing, și rapid opening doors. Are sediul în Castellinaldo D'alba, Italia.

 3. FPUH KOBEX

  Polonia

  Compania FPUH KOBEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. Are sediul în Kamień, Polonia.

 4. FATO LOGISTIC EQUIPMENTS

  Italia

  Compania FATO LOGISTIC EQUIPMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of industrial sheds, industrial shelving fitted, renewable energy sources, și car demolition. Are sediul în Teverola, Italia.

 5. VALL

  Spania

  Compania VALL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shed rental, construction of industrial sheds, erection of industrial sheds, și industrial sheds. Are sediul în Les Borges Blanques, Spania.

 6. ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. Are sediul în Siedlce, Polonia.

 7. DE STAALBOUWERS

  Olanda

  Compania DE STAALBOUWERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hale metalice, Hangare metalice - fier si otel, steel structural work, Riding arena installation, Hale metalice, și Hangare metalice - fier si otel. Are sediul în Renswoude, Olanda.

 8. TUNNEL MOBILI SRL

  Italia

  Compania TUNNEL MOBILI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. Are sediul în Castel San Pietro Terme, Italia.

 1. POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE

  Polonia

  Compania POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marquees for trade fairs and exhibitions, și air blankets for cold stores. Are sediul în Siedlce, Polonia.

 2. KONSTRUKCJE STALOWE

  Polonia

  Compania KONSTRUKCJE STALOWE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hale metalice, steel structural work, metal structures, și Hale metalice. Are sediul în Reda, Polonia.

 3. OSSES

  Polonia

  Compania OSSES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marquees, prefabricated summerhouses, garage installation, și containers. Are sediul în Nieczajna, Polonia.

 4. COMEZA,SC GRUPO SERMIN

  Spania

  Compania COMEZA,SC GRUPO SERMIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, erection of industrial sheds, și Tinichigerie. Are sediul în La Puebla De Alfinden, Spania.

 5. ANDRÉ MÜLLER S.A.

  Elvetia

  Compania ANDRÉ MÜLLER S.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alcool si bauturi alcoolice, Vinuri - Franta, Hale metalice, Tesaturi gumate, Alcool si bauturi alcoolice, Vinuri - Franta, Hale metalice, și Tesaturi gumate. Are sediul în Vuisternens-En-Ogoz, Elvetia.

 6. RAK FESTZELTVERMIETUNG AG

  Elvetia

  Compania RAK FESTZELTVERMIETUNG AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hale metalice, Papetarie - articole, Tesaturi gumate, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Hale metalice, Papetarie - articole, Tesaturi gumate, și Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ. Are sediul în Hinwil, Elvetia.

 7. HALTEC HALLENSYSTEME GMBH

  Austria

  Compania HALTEC HALLENSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hangare metalice - fier si otel, Constructii metalice usoare, Hale metalice, Fundatii, Hangare metalice - fier si otel, Constructii metalice usoare, Hale metalice, și Fundatii. Are sediul în Linz, Austria.

 8. FEST- UND PARTYZELTVERLEIH BENNO WIEWERICH

  Germania

  Compania FEST- UND PARTYZELTVERLEIH BENNO WIEWERICH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alcool si bauturi alcoolice, Vinuri - Franta, Hale metalice, Tesaturi gumate, Alcool si bauturi alcoolice, Vinuri - Franta, Hale metalice, și Tesaturi gumate. Are sediul în Damme, Germania.

 9. STEINBOCK ALLZWECKZELTE GMBH.

  Austria

  Compania STEINBOCK ALLZWECKZELTE GMBH., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hale metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Voiaj - articole, Tesaturi gumate, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Papetarie - articole, Voiaj - articole, Tesaturi gumate, și Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ. Are sediul în Pöggstall, Austria.

 10. AGETAPS S.R.L.

  Romania

  Compania AGETAPS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Hale metalice, Profile din material plastic, Telecomunicatii - aparate periferice, Comisionari pentru transporturi internationale, Hale metalice, Profile din material plastic, și Telecomunicatii - aparate periferice. Are sediul în Brasov, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit