• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hale metalice

Rezultate pentru

Hale metalice - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugalia

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is a company of substitution of asbestos roofing. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA was founded in 1997 in the municipality of Águeda. We manufacture steel structures, metal constructions, railings and wire mesh, gates, and balconies. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is dedicated to the transformation and creation of structures, roofing, and metal façades, mainly for the execution of industrial pavilions. We also have the ability to execute light locksmith projects such as small and large gates, railings, and small roofs. For many years, the company has had experience in the domestic and foreign markets: Spain, France, Angola, and Mozambique. We do all kinds of iron and steel work and give free budgets. Auto-Cad drawings accompany all our works. We are committed to excellence by using the best materials, equipment, methods, and processes and have a competent and motivated team to run your projects.

 2. LOSBERGER GMBH

  Germania

 3. HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH

  Germania

 4. STAHL & HALLEN PROFI GMBH

  Austria

 5. HR-STRUCTURES GMBH

  Germania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEVA STEEL CORPORATION

  Romania

  Infiintata in 2016, dar cu un colectiv cu o experienta de peste 20 de ani in domenul constructiilor metalice, Deva Steel Corporation SRL se ocupa de mai mult decat structuri metalice: Pe langa certificarile necesare pentru realizarea sudurii (ex. ISO 9001), Deva Steel Corporation dispune si de EN 15085-2, ce permite constructia componentelor de rezistenta si structurale ale vagoanelor de marfa. Obiectivul companiei este satisfacerea clientilor prin solutii "la cheie" cu o calitate ridicata, si productia de elemente unice sau in serie bazate pe documentatia beneficiarilor. Cu spatii speciale dedicate sudurii, curatirii, vopsirii si a pre-asamblarii, Deva Steel Corporation poate construi de la piese din otel-carbon, pana la hale intregi, asigurand prin subcontractare montarea unde este nevoie. Datorita modului de lucru bazat pe documentatia furnizata de catre beneficiar, portofoliul Deva Steel Corporation este unul foarte variat, avand o experienta intr-o vasta gama de produse, de la rampe de incarcare, si componente pentru utilajele agricole, pana la hale intregi, si sasie pentru materialul rulant de marfa. Capacitatea lunara de 250t este asigurata de catre un ABKANT 220t forta, doua poduri rulante a 5t fiecare, un motostivuitor de capacitate similara, o masina de debitat cu plasma, 15 aparate de sudura, si mica mecanizare. Doriti sa aflati mai multe despre firma noastra? Nu ezitati sa ne contactati la adresele de e-mail disponibile pe pagina!

  Toate produsele pentru "hale metalice"

 2. OZEL STEEL PROFIL

  Romania

  OZEL STEEL PROFIL fondata din anul 2002, activand pe o suprafata de 23000 mp. a devenit rapid o companie preferata in sectorul constructiilor prin furnizarea de profile metalice la cele mai inalte standarde. Tehnologia si liniile de productie de ultima generatie ne asigura o gama larga diversificata de produse: armaturi metalice zincate pentru tamplaria din PVC, structuri metalice zincate pentru constructii de hale, parapete metalic deformabil de protectie si siguranta pentru drumuri si autostrazi, structuri metalice de sustinere a panourilor fotovoltaice. Principiul nostru de baza este de a oferi solutii concrete si optime clientilor nostri in conformitate cu standardele europene. Compania noastra este situata in topul producatorilor din Romania, exportand deasemenea si in tari precum Germania, Belgia, Grecia, Bulgaria, Macedonia.

 3. AVINCI

  Romania

  AVINCI ofera consultanta, proiectare si executie pentru cladiri construite pe structura metalica (antrepriza generala). De a semene monteaza portiere industriale, cea mai mare poarta industriala din Romania cu o deschidere de 40 m si o inaltime de inaltime de 8 m este opera AVINCI. Sistemele inovatoare de stingere a incendiilor cu pulbere sunt un alt domeniu in care AVINCI are expertiza.

 4. VT TRADING SRL

  Romania

  www.vt-trading.ro www.jgheaburidincupru.ro

 5. CUALIMETAL, S.A.

  Spania

 1. ATA GROUP SRL

  Romania

 2. VIEBROCKREITHALLEN GMBH

  Germania

 1. MATRIX STRUCTURES

  Germania

 2. FPUH KOBEX

  Polonia

 3. GIESSE S.R.L. UNIPERSONALE

  Italia

 4. TUNNEL MOBILI SRL

  Italia

 5. DE STAALBOUWERS

  Olanda

 6. COMEZA,SC GRUPO SERMIN

  Spania

 7. ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Polonia

 8. OSSES

  Polonia

 1. POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE

  Polonia

 2. VALL

  Spania

 3. CAULIMETAL , S.A.U.

  Spania

 4. STEFFEN HINIBORCH

  Germania

 5. HALE NAMIOTOWE MARCIN GRZYMAŁA KRZYSZTOF GRZYMAŁA S.C.

  Polonia

 6. INFINITY EGYPT

  Egipt

 7. AGETAPS S.R.L.

  Romania

 8. ZELTVERLEIH TROST RICHARD TROST

  Germania

 9. AMWIN SP. Z O.O. SP. K.

  Polonia

 10. ZELTE JOST GBR

  Germania