• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine pentru femei - marimi mari

Rezultate pentru

Haine pentru femei - marimi mari - Import export

 1. FENOMEN GROSSISTE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FENOMEN GROSSISTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Haine pentru femei - marimi mari, Confectii pentru femei, Camasi, Confectii pentru barbati, Haine pentru femei - marimi mari, Confectii pentru femei, și Camasi. Are sediul în Tremblay En France, Franta.

 2. PAOLA MODE

  Tunisia

  Compania PAOLA MODE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de gata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Haine pentru femei - marimi mari, Haine de ceremonie, Confectii pentru femei, Haine pentru femei - marimi mari, Haine de ceremonie, și outsize shirts. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 3. CLUPFASHION

  Turcia

  Compania CLUPFASHION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale clothing, women's clothing, women clothes manufacturing, și women's sweaters. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. COSER Y CORTAR S.L

  Spania

  Compania COSER Y CORTAR S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trouser factory. Are sediul în Montiel Ciudad Real, Spania.

 5. GANE MASTE

  Turcia

  Compania GANE MASTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru femei - marimi mari, Ladies' fashion, și Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DI RENZO MARIO SAS

  Italia

  Compania DI RENZO MARIO SAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru femei - marimi mari, Imbracaminte - import-export, wholesale clothing, women's wear, Haine pentru femei - marimi mari, și Imbracaminte - import-export. Are sediul în Chieti Scalo, Italia.

 2. LIDASPAIN

  Spania

  Compania LIDASPAIN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale stockings, wholesale stockings, standardised sizes, și wholesale outsize underwear. Are sediul în Málaga, Spania.

 3. TM RICHES

  Ucraina

  Compania TM RICHES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suits, women's jackets, women's coats, și women's down jackets. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 4. ALL POSA

  Ucraina

  Compania ALL POSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 5. URENTEL, LDA

  Portugalia

  Compania URENTEL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi amestec, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Haine pentru femei - marimi mari, Tesaturi amestec, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, men's clothing, și Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 1. POMME ROUGE (PARIS)

  Franta

  Compania POMME ROUGE (PARIS), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

 2. HISMOS S.R.L.

  Italia

  Compania HISMOS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru femei - marimi mari, clothing production, women's clothing, Haine pentru femei - marimi mari, și ready to wear. Are sediul în Ottaviano, Italia.

 1. KRAFT TRENDMODE GMBH

  Germania

  Compania KRAFT TRENDMODE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Haine barbatesti, clothes, children's wear, Haine de dama, și Haine barbatesti. Are sediul în Leinfelden-Echterdingen, Germania.

 2. OLLALA FASHION SHOP

  Grecia

  Compania OLLALA FASHION SHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile standardised sizes. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 3. MODERNORAPTIKI

  Grecia

  Compania MODERNORAPTIKI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Metamorfosi, Grecia.

 4. AVM IMPORT

  Franta

  Compania AVM IMPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perfume wholesaler. Are sediul în Cahors, Franta.

 5. LARAH CRÉATEUR

  Franta

  Compania LARAH CRÉATEUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's jackets, large clothes, women's pants, și women's coats. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

 6. DARKMEN

  Turcia

  Compania DARKMEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Haine barbatesti - marimi mari, women clothes manufacturing, Haine de dama, Exclusive women’s clothes, și Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Laleli/istabnul, Turcia.

 7. GROTE MATEN DAMES ONLINE

  Belgia

  Compania GROTE MATEN DAMES ONLINE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 8. KLOTEKSA, UAB

  Lituania

  Compania KLOTEKSA, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Mantouri si impermeabile, Haine pentru femei - marimi mari, Haine barbatesti - marimi mari, Haine barbatesti, Mantouri si impermeabile, Haine pentru femei - marimi mari, și Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 1. GINA RENEE DESIGNS

  Elvetia

  Compania GINA RENEE DESIGNS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Schwyz, Elvetia.

 2. JOVITEX

  Belgia

  Compania JOVITEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - furnituri, Haine pentru femei - marimi mari, Imbracaminte - furnituri, Haine pentru femei - marimi mari, standardised sizes, și wholesale clothing. Are sediul în Evergem, Belgia.

 3. EDB CONSULTING & TRADE

  Belgia

  Compania EDB CONSULTING & TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colanti si dresuri, și Colanti si dresuri. Are sediul în Wuustwezel, Belgia.

 4. TM "MODIS"UKRAINE

  Ucraina

  Compania TM "MODIS"UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ladies' fashion. Are sediul în Cherkassy, Ucraina.

 5. TRICOBEL

  Belgia

  Compania TRICOBEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru sugari si copii, Haine de dama, Haine pentru femei - marimi mari, Moda - stilisti, Imbracaminte pentru sugari si copii, Haine de dama, Haine pentru femei - marimi mari, și Moda - stilisti. Are sediul în Thimister, Belgia.

 6. MARISIS

  Turcia

  Compania MARISIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Haine pentru femei - marimi mari, women's jackets, women's jackets, Confectii pentru femei, și Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. GRANDUA

  Ucraina

  Compania GRANDUA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru femei - marimi mari, Jeans si imbracaminte sport, women's wear, wholesale clothing, Haine pentru femei - marimi mari, și Jeans si imbracaminte sport. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 8. RENI FASHION LTD

  Bulgaria

  Compania RENI FASHION LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru gravide, și Haine pentru gravide. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 9. PROIZVODITEL ODESSA

  Ucraina

  Compania PROIZVODITEL ODESSA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taioare pentru femei, evening wear, Taioare pentru femei, suits, și women's pants. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 10. SC. SYLVERRO2008.SRL

  Romania

  Compania SC. SYLVERRO2008.SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Timisoara, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit