• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • electrocasnice - aparate mari

Rezultate pentru

Electrocasnice - aparate mari - Import export

 1. RIEDEL COMMUNICATIONS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Riedel Communications GmbH & Co. KG designs, manufactures and distributes innovative real-time networks for video, audio and communication in broadcasting, event, theatre and industrial applications. Development, manufacture, sales and servicing of communication electronics, particularly intercom, optical fibre, audio and radio solutions. Founded in 1987, the company is one of the pioneers of digital audio matrix systems and fibre-optic based real-time video networks. The company is headquartered in the German city of Wuppertal and employs over 600 people in 20 locations (including Dubai, Sydney, London and Tokyo) in Europe, Australia, Asia and the USA.

 2. LICHTLEITERKABEL.COM BY SERVICENET EDV-VERTRIEB GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LICHTLEITERKABEL.COM BY SERVICENET EDV-VERTRIEB GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Niederkassel, Germania.

 3. IEDAU INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IEDAU INTERNATIONAL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 4. STOCKLEAR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STOCKLEAR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile palletised goods, Clearance of batches for discount traders, Sales and stock clearance by discount trading pallets, Automated Storage and Retrieval Systems, stock clearance, wholesale electrical appliances, household appliances, electronic accessories, și electronics. Are sediul în Villeneuve D'ascq, Franta.

 5. ORWI TECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ORWI TECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Büdelsdorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HARMAD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HARMAD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parfumuri, Apa de parfum, Cosmetice, Electrocasnice - import-export, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Parfumuri, perfumery items, și Apa de parfum. Are sediul în Paris, Franta.

 2. HAUG BIEL AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania HAUG BIEL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Biel/Bienne, Elvetia.

 3. LUXSMART

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania LUXSMART, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - import-export, Dormitoare, dishwashers, wellness products, household appliances, Electrocasnice - import-export, Massaging whirlpool, Electrical appliance wholesaler, și Jacuzzi. Are sediul în Belvaux, Luxemburg.

 4. ELECTRODOMÉSTICOS PLADISEL S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ELECTRODOMÉSTICOS PLADISEL S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - import-export, Masini de spalat de uz casnic, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - import-export, Masini de spalat de uz casnic, Electrocasnice - aparate mici, REFRIGERATORS, dishwashers, și ovens. Are sediul în Burgos, Spania.

 5. LOGIN PROMOTION

  Romania

  Magazin online cu peste 7 ani de activitate ce comercealizeaza peste 2000 de produse pentru casa si gradina de la galeata cu mop rotativ si pedala pana la perdele anti insecte, aragazuri, cuptoare electrice si multe alte produse

 1. JLM DIFFUSION

  Franta

  Compania JLM DIFFUSION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam ovens, și extraction hoods. Are sediul în Sainte Luce Sur Loire, Franta.

 2. AFROTALIA INTERNATIONAL LTD.

  Tanzania

  Compania AFROTALIA INTERNATIONAL LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bursa - societati, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - import-export, kitchen appliances, Bursa - societati, Electrocasnice - aparate mici, și Electrocasnice - import-export. Are sediul în Dar Es Salaam, Tanzania.

 1. ECE - ING. EHLERS & CO ELEKTROGERÄTE GMBH

  Germania

  Compania ECE - ING. EHLERS & CO ELEKTROGERÄTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 2. EHB BRÜSTUNGSTECHNIK AG

  Elvetia

  Compania EHB BRÜSTUNGSTECHNIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Oftringen, Elvetia.

 3. FIBERCOM GMBH

  Germania

  Compania FIBERCOM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Mörfelden-Walldorf, Germania.

 4. ELEKTRO-PACHNER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania ELEKTRO-PACHNER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Freistadt, Austria.

 5. SARL VERAL VIKING U-LINE

  Franta

  Compania SARL VERAL VIKING U-LINE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Cookers, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Dardilly, Franta.

 6. LIEBHERR-HAUSGERÄTE LIENZ GMBH

  Austria

  Compania LIEBHERR-HAUSGERÄTE LIENZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Lienz, Austria.

 7. PETER SCHNEYDER DESIGNMANAGEMENT GMBH

  Germania

  Compania PETER SCHNEYDER DESIGNMANAGEMENT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. INTRADE D.O.O.

  Slovenia

  Compania INTRADE D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sales services, și electronic devices. Are sediul în Maribor, Slovenia.

 1. IRISO ELECTRONICS EUROPE GMBH

  Germania

  Compania IRISO ELECTRONICS EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Electrocasnice - aparate mari, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Electrocasnice - aparate mari, D-sub connectors, și filtered connectors. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 2. PETER IMHOF AG METALLBAU, INSTALLATIONEN

  Elvetia

  Compania PETER IMHOF AG METALLBAU, INSTALLATIONEN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Lax, Elvetia.

 3. JUST FIXED

  Regatul Unit

  Compania JUST FIXED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. DCELECTROMENAGER

  Franta

  Compania DCELECTROMENAGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigeration equipment and plant accessories, parts and components, și vacuum cleaners for the home. Are sediul în Valserhone, Franta.

 5. BLUE LINE SHOP

  Senegal

  Compania BLUE LINE SHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Dakar, Senegal.

 6. GAM COPPOLA S.R.L.

  Italia

  Compania GAM COPPOLA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, household appliance, built-in appliances, Electrocasnice - aparate mari, și refrigerators for the home. Are sediul în Mugnano Di Napoli, Italia.

 7. ADEK

  Belgia

  Compania ADEK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aragazuri, Aragazuri, ovens, cooker hobs, și electric broilers. Are sediul în Gent, Belgia.

 8. BVM

  Belgia

  Compania BVM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Incalzire centrala - instalatii, Electrocasnice - aparate mari, independent heating systems, equipment and accessories for heating, și Incalzire centrala - instalatii. Are sediul în Erpe, Belgia.

 9. ELECTROCOSTO

  Spania

  Compania ELECTROCOSTO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televizoare, Televizoare, și american fridge. Are sediul în Córdoba, Spania.

 10. A2Z HANDELS GMBH

  Germania

  Compania A2Z HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Televizoare, magnetoscoape si aparate radio. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefoane mobile, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Electronica - import-export, Telefoane mobile, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, și Electronica - import-export. Are sediul în Rheinsberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Electrocasnice - aparate mari - Import export

Număr de rezultate

5.918 Intreprinderile