• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutii mari din material plastic

Rezultate pentru

Cutii mari din material plastic - Import export

 1. CARGO PLAST GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Cargo Plast® GmbH is a medium-sized independent company. For more than ten years, we have been producing and selling transportation and storage systems as well as repairing and welding plastics. The prowess of our company can be traced to our multifaceted range of products. We offer innovative custom solutions for special applications. In addition to new products, we also provide a repair service for plastic boxes and plastic parts, either at our company's base or directly at your site. Our company is characterised by individual consultation, product quality and punctuality in delivery and other appointments. Competent processing is the aim of our work. Our office provides customers with the best possible service at all times, from consulting, planning and construction through to order management, organisation of transportation and goods tracking. Proper and professional repair of plastic boxes and plastic parts of all types by means of various plastic welding processes.

 2. CD PLASTIK

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania CD PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granule pentru mase plastice, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cutii din material plastic, Cutii mari din material plastic, Prelucrare materiale plastice, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Aditivi pentru industria maselor plastice, Turnare materiale plastice, și recycling. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 3. DISTRIPLAST

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DISTRIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din plastic, Cutii mari din material plastic, Cutii din material plastic, Ambalaje din plastic, Cutii mari din material plastic, Cutii din material plastic, Screen printing sheet, PP substrate as a communication medium, și panels for 4-colour digital printing. Are sediul în Dunkerque Cedex 2, Franta.

 4. PLANETPAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PLANETPAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si lazi din lemn, Cutii mari din material plastic, Cuptoare de tratare termica, Cutii si lazi din lemn, Cutii mari din material plastic, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Angers Cedex 01, Franta.

 5. EUSKOPACK S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania EUSKOPACK S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din carton, Cutii mari din material plastic, packing, Cutii din carton, Cutii mari din material plastic, Polyurethane moulds, tippers, Machine for protection and packing, și EGAVAN. Are sediul în Derio-Bizkaia, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEKUPLAST GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BEKUPLAST GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bacuri pentru manipularea marfii, Cutii mari din material plastic, Containers, general, Folding containers, plastic pallets, Plastic storage containers, Storage boxes, Stainless steel storage tanks, și Plastic storage tanks. Are sediul în Ringe, Germania.

 2. ALFA PLASTIK, A.S.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  Compania ALFA PLASTIK, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, Containere industriale, Cutii si placi de depozitare, plastic containers, stackable containers for pallets, plastic bottles, Cutii din material plastic, plastic tray, și packing boxes. Are sediul în Bruntál, Republica Ceha.

 3. SC LOGIMARKT SRL

  Romania

  Logimarkt oferă soluții logistice precum ambalaje customizate, echipamente şi utilaje sau sisteme de depozitare, pentru toate industriile. Logimarkt ajută companiile : -Să diminueze costurile logistice -Să crească siguranţa produselor în timpul manevrării şi al transportului -Să îmbunătăţească ergonomia operatorilor -Să îmbunătăţească procesele din lanţul de aprovizonare -Să protejeze mediul înconjurător Avem producţie proprie de ambalaje industriale în Arad, România, într-o hală de 4.000 mp. Avem un total de 27 de angajaţi şi acoperim inclusiv proiectarea 3D a ambalajelor. Avem în dotare utilaje de termoformare, mirror-welding, CNC-uri pentru plastic şi metal, abkant, sudură profesională, utilaje de debitare spumă, utilaje de laminare, utilaje de coasere şi croire automate. Avem filiale proprii în România şi Bulgaria. mpreună cu firme partenere, asigurăm şi integrări logistice : -Conveioare -Utilaje automate sau semi-automate de înfoliere -Utilaje pentru transferul mărfurilor de pe paleți din plastic pe paleți din lemn şi reciproc -Ambalaje protectoare : folie cu bule care se formează pe loc în funcţie de necesarul clientului, hârtie încreţită pentru piese mai grele sau spumă care ia forma produsului transportat pentru a-i absorbi şocurile. -Sisteme inovatoare de depozitare Depunem eforturi continue de a descoperi şi asimila inovații tehnologice sau bune practici, pentru a putea astfel, identifica şi recomanda soluții cu un puternic impact economic pentru dumneavoastră.

 4. MODERN PLASTIK VE METAL SANAYI

  Turcia

  Compania MODERN PLASTIK VE METAL SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polypropylene packaging, separators, packing cases, și industrial plastic pallets. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. TROMOSA

  Spania

  Compania TROMOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. Are sediul în Santiago De Compostela, Spania.

 1. LTD MART MAKERS

  Georgia

  Compania LTD MART MAKERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii mari din material plastic, polyester fibres, și Cutii mari din material plastic. Are sediul în Tbilisi, Georgia.

 2. PETRAPLAST S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PETRAPLAST S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Cauciuc si plastic - prelucrare, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Ambalaje din plastic, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Cauciuc si plastic - prelucrare, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, și Ambalaje din plastic. Are sediul în Jiřice, Republica Ceha.

 1. DOLAV FRANCE

  Franta

  Compania DOLAV FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii mari din material plastic, Refuse drums, folding crates, și Cutii mari din material plastic. Are sediul în Saint Rémy Sur Avre, Franta.

 2. PAVIPLAST S.A.

  Grecia

  Compania PAVIPLAST S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, packaging boxes, packing crates, Cutii din material plastic, și crates for packaging. Are sediul în Patra, Grecia.

 3. DOLAV GERMANY GMBH

  Germania

  Compania DOLAV GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

 4. BINS USATI

  Italia

  Compania BINS USATI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, farming tools and accessories, Compartimente si bacuri de depozitare, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Pescara, Italia.

 5. BEREKS PLASTIK VE METAL LTD

  Turcia

  Compania BEREKS PLASTIK VE METAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ATOPLAST

  Spania

  Compania ATOPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. Are sediul în Montcada i Reixac, Spania.

 7. DISTOC MEDITERRANEO SL

  Spania

  Compania DISTOC MEDITERRANEO SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. Are sediul în Altura, Spania.

 8. REYPLAS NOROESTE

  Spania

  Compania REYPLAS NOROESTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie, Tampografie, Serigrafie, Tampografie, hot printing, și custom boxes. Are sediul în Caravaca De La Cruz, Spania.

 1. EUROBOXES PLASTIC STORAGE CONTAINER MANUFACTURER

  Turcia

  Compania EUROBOXES PLASTIC STORAGE CONTAINER MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic storage boxes, plastic packing crates, și plastic pallets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. POLYMER LOGISTSICS

  Spania

  Compania POLYMER LOGISTSICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic boxes, boxes for warehousing and storage, și folding boxes. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. GULOGLU PLASTIK

  Turcia

  Compania GULOGLU PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. EURO POOL SYSTEM FRANCE

  Franta

  Compania EURO POOL SYSTEM FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. Are sediul în Villepinte, Franta.

 5. SCHOELLER ALLIBERT

  Franta

  Compania SCHOELLER ALLIBERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. Are sediul în Neuilly-sur-seine, Franta.

 6. GÜLSAN PLASTIK

  Turcia

  Compania GÜLSAN PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic bins and containers, și fruit and vegetable crates. Are sediul în Isparta, Turcia.

 7. PLASTIC BOXES

  Egipt

  Compania PLASTIC BOXES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic containers for the food industry. Are sediul în Cairo, Egipt.

 8. PLASTIK KASA BENOPLAST

  Turcia

  Compania PLASTIK KASA BENOPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic boxes, Containers and plastic pallets, plastic carrying containers, și Plastic bins and containers. Are sediul în Yalova, Turcia.

 9. PLASTICONTENITOR S.R.L.

  Italia

  Compania PLASTICONTENITOR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii mari din material plastic, plastic packaging, plastic containers, Cutii mari din material plastic, și injection moulding of plastics. Are sediul în Scicli, Italia.

 10. YALCIN PLASTIC

  Turcia

  Compania YALCIN PLASTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic bins and containers, industrial plastic pallets, și Containers and plastic pallets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit