• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine barbatesti - marimi mari

Rezultate pentru

Haine barbatesti - marimi mari - Import export

 1. ASTONI

  Ucraina

  Compania ASTONI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, și Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 2. MANIA SECOND-HAND CLOTHING STORES

  Bulgaria

  Compania MANIA SECOND-HAND CLOTHING STORES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. EFFETTÌ DI TIROCCHI FRANCO & C SNC

  Italia

  Compania EFFETTÌ DI TIROCCHI FRANCO & C SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume - barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, Haine barbatesti - marimi mari, și trouser factory. Are sediul în Cisterna Di Latina, Italia.

 4. DARKMEN

  Turcia

  Compania DARKMEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Haine barbatesti - marimi mari, women clothes manufacturing, Haine de dama, Exclusive women’s clothes, și Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Laleli/istabnul, Turcia.

 5. FRIENDS TEXTILE

  Turcia

  Compania FRIENDS TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. APOLLON ENTREPRISES

  Belgia

  Compania APOLLON ENTREPRISES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, Haine barbatesti - marimi mari, men's pants, men's suits, și men's jackets. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. NEWROSS IMPEX LTD

  Regatul Unit

  Compania NEWROSS IMPEX LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume - barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, traditional trousers, men's suits, Haine barbatesti - marimi mari, și uniforms made up to order. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 3. MISTER BIG

  Olanda

  Compania MISTER BIG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Veldhoven, Olanda.

 4. KASIM TEXTILE MILLS PRIVATE LIMITED

  India

  Compania KASIM TEXTILE MILLS PRIVATE LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, Textile - import-export, woven fabrics, Haine barbatesti - marimi mari, și Textile - import-export. Are sediul în Madurai, India.

 5. PUTHUMANA INDIA

  India

  Compania PUTHUMANA INDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Tirupur, India.

 1. CÜNO TEKSTIL

  Turcia

  Compania CÜNO TEKSTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, Moda - stilisti, casual clothing, Haine barbatesti - marimi mari, și Moda - stilisti. Are sediul în Bagcilar/istanbul, Turcia.

 2. STATESHOP FASHION

  Olanda

  Compania STATESHOP FASHION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's high fashion, women's high fashion, și clothes. Are sediul în Hengelo, Olanda.

 1. TAILLEUR SAINT-GUIDON

  Belgia

  Compania TAILLEUR SAINT-GUIDON, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, clothes manufacturing, Haine barbatesti - marimi mari, men's suits, și custom made men's clothing. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. PRODIGY

  Portugalia

  Compania PRODIGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polo shirts, men's polo shirts, și pyjamas. Are sediul în Braga, Portugalia.

 3. EVALON

  Franta

  Compania EVALON, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Paris, Franta.

 4. KLOTEKSA, UAB

  Lituania

  Compania KLOTEKSA, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Mantouri si impermeabile, Haine pentru femei - marimi mari, Haine barbatesti - marimi mari, Haine barbatesti, Mantouri si impermeabile, Haine pentru femei - marimi mari, și Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 5. RM STOKAS, UAB

  Lituania

  Compania RM STOKAS, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Haine barbatesti - marimi mari, Haine de ceremonie, wholesale clothing, Haine de dama, Haine barbatesti - marimi mari, și Haine de ceremonie. Are sediul în Vilniaus R., Lituania.

 6. OVERSIZE

  Italia

  Compania OVERSIZE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Foggia, Italia.

 7. CARLOALBERTOTAGLIEGRANDI

  Italia

  Compania CARLOALBERTOTAGLIEGRANDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men clothes manufacturing, și gastroenterology equipment and supplies. Are sediul în Milano, Italia.

 8. ALFEAXL SRL "TAGLIE-FORTI"

  Italia

  Compania ALFEAXL SRL "TAGLIE-FORTI", este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, maternity clothing, large size clothing, Haine barbatesti - marimi mari, și special size. Are sediul în Casarano, Italia.

 1. BALER TEXTILE

  Turcia

  Compania BALER TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, promotional clothing, Haine barbatesti - marimi mari, și wholesale work apparel. Are sediul în Sariçam, Turcia.

 2. HOMME5

  Franta

  Compania HOMME5, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, men's shoes, și Haine barbatesti. Are sediul în Nice, Franta.

 3. WETTA JEANS

  Turcia

  Compania WETTA JEANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MACRI BIG AND TALL SIZES

  Italia

  Compania MACRI BIG AND TALL SIZES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru femei - marimi mari, Haine pentru femei - marimi mari, și large size clothing. Are sediul în Milano, Italia.

 5. AMK SRL

  Italia

  Compania AMK SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's clothing, și men's fashion accessories. Are sediul în Napoli, Italia.

 6. SIZE FACTORY

  Franta

  Compania SIZE FACTORY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Paris, Franta.

 7. SHAKSHI SOURCE

  India

  Compania SHAKSHI SOURCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Online purchasing management, e-sourcing, high fashion garment design, Quality assurance devices, și speciality buying and selling. Are sediul în Tirupur, India.

 8. CREACIONES GOYRA

  Spania

  Compania CREACIONES GOYRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trouser factory, și shorts. Are sediul în Loja, Spania.

 9. KVALITO DESIGN WEAR

  Bangladesh

  Compania KVALITO DESIGN WEAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, Haine barbatesti - marimi mari, și t-shirts. Are sediul în Dhaka, Bangladesh.

 10. NINGBO JIANGDONG JOCANG IMPORT&EXPORT CO.,LTD

  China

  Compania NINGBO JIANGDONG JOCANG IMPORT&EXPORT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Ningbo, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit