• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gresie - produse pentu industrie

Rezultate pentru

Gresie - produse pentu industrie - Import export

 1. SANDSTEIN CONCEPT GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania SANDSTEIN CONCEPT GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Radebeul, Germania.

 2. FAUSCH BILDHAUER AG

  Elvetia

  Compania FAUSCH BILDHAUER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Gresie - produse pentu industrie, Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Wädenswil, Elvetia.

 3. ARBISA

  Spania

  Compania ARBISA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles and supplies for the chemical industry, import title, și trading. Are sediul în San Sebastián ( Guipúzcoa ), Spania.

 4. DOGA ÇÖMLEK SAKSI

  Turcia

  Compania DOGA ÇÖMLEK SAKSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cratite cu coada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, bsowl, pots of flowers, drinking glasses, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Nevsehir, Turcia.

 5. JÖRG LIST

  Germania

  Compania JÖRG LIST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Gresie - produse pentu industrie, Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Pfullingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GRABMALE GOTTSKNECHT GMBH

  Germania

  Compania GRABMALE GOTTSKNECHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Gresie - produse pentu industrie, Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Dortmund, Germania.

 2. GOTTFRIED SPERNER

  Austria

  Compania GOTTFRIED SPERNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Gresie - produse pentu industrie, Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Tulln An Der Donau, Austria.

 3. GRUPPO ROMANI SPA INDUSTRIE CERAMICHE

  Italia

  Compania GRUPPO ROMANI SPA INDUSTRIE CERAMICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, Gresie - produse pentu industrie, stoneware tiles, earthenware tiles, și outdoor tiles. Are sediul în Casalgrande, Italia.

 4. ASHMORE ASSOCIATES

  Regatul Unit

  Compania ASHMORE ASSOCIATES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Loughborough, Regatul Unit.

 5. LITHOTECHNIKI KRITIS

  Grecia

  Compania LITHOTECHNIKI KRITIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, crushed stone for construction work, white stone, Gresie - produse pentu industrie, și marble, granite and stone block tilters. Are sediul în Rethimno, Grecia.

 1. SHANGHAI LAUTUS MARBLE CO.,LTD.

  China

  Compania SHANGHAI LAUTUS MARBLE CO.,LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Shanghai, China.

 2. CARRIERES ET ENTREPRISES BODARWE ET FILS

  Belgia

  Compania CARRIERES ET ENTREPRISES BODARWE ET FILS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, grooves, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Beverce, Belgia.

 1. KUB-8

  Ucraina

  Compania KUB-8, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile working of lava stone, working with natural stones, și working of stone. Are sediul în Ternopol, Ucraina.

 2. MARBLE SYSTEMS

  Turcia

  Compania MARBLE SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SANDSTEINPLATTEN - SANDSTEIN

  Polonia

  Compania SANDSTEINPLATTEN - SANDSTEIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sandstone for building, și sandstone. Are sediul în Gryfow Slaski, Polonia.

 4. HENAN SINPRO ENTERPRISE CORPORATION

  China

  Compania HENAN SINPRO ENTERPRISE CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Zhengzhou, China.

 5. KERAMO S.P.A.

  Italia

  Compania KERAMO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, Ceramica - produse pentru industrie, Gresie - produse pentu industrie, și Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Tavernerio, Italia.

 6. KÜTAHYA GÜVEN ÇINI

  Turcia

  Compania KÜTAHYA GÜVEN ÇINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthenware tiles, și ceramic. Are sediul în Kütahya, Turcia.

 7. GUANGZHOU KAHO SPECIAL GLASS CO., LTD.

  China

  Compania GUANGZHOU KAHO SPECIAL GLASS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Guangzhou, China.

 8. POTHS STEINMETZBETRIEB GMBH

  Germania

  Compania POTHS STEINMETZBETRIEB GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, Marmura si piatra naturala, Gresie - produse pentu industrie, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 1. NATURSTEINWERK ERICH FREY INH. MICHAEL FREY

  Germania

  Compania NATURSTEINWERK ERICH FREY INH. MICHAEL FREY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sandstone for building, și sandstone. Are sediul în Eppingen, Germania.

 2. PAUL MALIK EUROKERAM GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PAUL MALIK EUROKERAM GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - placi si dale, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Ceramica - placi si dale, și Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. Are sediul în Isernhagen, Germania.

 3. HUI ZIBO INDUSTRIAL CERAMICS LIMITED COMPANY

  China

  Compania HUI ZIBO INDUSTRIAL CERAMICS LIMITED COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Boshan Development Zone, China.

 4. MIGUEL BERDIEL

  Spania

  Compania MIGUEL BERDIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Ejea de los Caballeros, Spania.

 5. JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V.

  Olanda

  Compania JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Gresie - produse pentu industrie, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Sneek, Olanda.

 6. NEW CRITAM A.L.G. S.R.L.S.

  Italia

  Compania NEW CRITAM A.L.G. S.R.L.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, Ceramica - produse pentru industrie, Gresie - produse pentu industrie, și Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Caltagirone, Italia.

 7. LEINSTER STONE SUPPLIES LIMITED

  Irlanda

  Compania LEINSTER STONE SUPPLIES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Kilkenny, Irlanda.

 8. STEENHOUWERSBEDRIJF W. VAN PEER B.V.

  Olanda

  Compania STEENHOUWERSBEDRIJF W. VAN PEER B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Sprundel, Olanda.

 9. NATAG-NATURSTEIN AG

  Elvetia

  Compania NATAG-NATURSTEIN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Kaltbrunn, Elvetia.

 10. INDUSTRIESANDWERK ROBERT HARDT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INDUSTRIESANDWERK ROBERT HARDT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - produse pentu industrie, și Gresie - produse pentu industrie. Are sediul în Kelsterbach, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit