• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plastic - produse pentru industria electronica

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria electronica - Import export

 1. COJEMA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania COJEMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Plastic - produse pentru industria electronica, Injectarea cauciucului si a plasticului, Plastic - produse pentru domeniul medical, Material plastic - produse pentru industrie, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Plastic injection, și Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Roclenge Sur Geer, Belgia.

 2. GRI MOLD AND PLASTIC CO.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania GRI MOLD AND PLASTIC CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic ranforsat - modelare, Plastic - produse pentru industria mobilei, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, Plastic injection, injection moulds, plastic moulds, și Plastic ranforsat - modelare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. HTP EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HTP EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria mobilei, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru industria jucariiilor. Are sediul în Dottignies, Belgia.

 4. ENDIN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ENDIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Weikersheim, Germania.

 5. KRADEX

  Polonia

  Compania KRADEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile power adapters housings. Are sediul în Warszawa, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KUNSTSTOFFTECHNIK ROS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KUNSTSTOFFTECHNIK ROS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lagare cu rostogolire, Rulmenti cu bile, bearing cages, Lagare cu rostogolire, Plastics manufacturing, și Rulmenti cu bile. Are sediul în Küps, Germania.

 2. OPTION! PLASTICS

  Italia

  Compania OPTION! PLASTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Benevento, Italia.

 3. YEH DER ENTERPRISE CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania YEH DER ENTERPRISE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electronica, Plastic - produse pentru domeniul medical, Gearboxes, gear motors, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în New Taipei, Taiwan (ROC).

 4. ISO.STAMP. SRL A SOCIO UNICO

  Italia

  Compania ISO.STAMP. SRL A SOCIO UNICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat insulation, insulating material, Thermo-acoustic insulation, și insulation products. Are sediul în Refrontolo, Italia.

 5. DEVILLE TPC JIHLAVA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania DEVILLE TPC JIHLAVA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic ranforsat - modelare, Turnare materiale plastice, Plastic - produse pentru industria electronica, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic ranforsat - modelare, Turnare materiale plastice, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Jihlava, Republica Ceha.

 1. KTM KUNSTSTOFF-TECHNIK-MITTWEIDA GMBH

  Germania

  Compania KTM KUNSTSTOFF-TECHNIK-MITTWEIDA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermosetting materials, thermoplastics, și moulding of plastic materials. Are sediul în Mittweida, Germania.

 2. ELECTROCONNECT SYSTEMS

  India

  Compania ELECTROCONNECT SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronic components, electronic sirens, plastic boxes, și terminal blocks. Are sediul în Mumbai, India.

 1. AMERICOM GMBH

  Germania

  Compania AMERICOM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Geretsried, Germania.

 2. MATOSPLÁS INDUSTRIA DE PLASTICOS S.A.

  Portugalia

  Compania MATOSPLÁS INDUSTRIA DE PLASTICOS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Materiale plastice - produse pentru constructii, Plastic - produse pentru industria electronica, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, Injectarea cauciucului si a plasticului, Materiale plastice - produse pentru constructii, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Moita Marinha Grande, Portugalia.

 3. AK KUNSTSTOFFSPRITZGUSS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AK KUNSTSTOFFSPRITZGUSS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru domeniul medical, Plastic - produse pentru industria electronica, moulding of plastic materials, Plastic injection, Plastic - produse pentru domeniul medical, și Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Abenberg, Germania.

 4. DR. BOY GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DR. BOY GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electronica, Injectarea materialelor plastice - utilaje, Plastic - produse pentru industria electronica, Injectarea materialelor plastice - utilaje, injection moulding of plastics, și thermoplastics. Are sediul în Neustadt, Germania.

 5. HKT HAREKETLI KABLO TAŞIYICI

  Turcia

  Compania HKT HAREKETLI KABLO TAŞIYICI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cable chains. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. GLOBAL INDUSTRIEL PLASTIC

  Tunisia

  Compania GLOBAL INDUSTRIEL PLASTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Msaken, Tunisia.

 7. ZOEF ROBOT BV

  Olanda

  Compania ZOEF ROBOT BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Arnhem, Olanda.

 8. GAMATEL

  Romania

  Compania GAMATEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Slobozia, Romania.

 1. MUES-FORMENBAU GMBH

  Germania

  Compania MUES-FORMENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, Plastic - produse pentru domeniul medical, Injectarea cauciucului si a plasticului, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în Kolbermoor, Germania.

 2. CREATR DI BIANCHI BAZZI SAMUELE

  Italia

  Compania CREATR DI BIANCHI BAZZI SAMUELE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3d printer, și quick prototyping. Are sediul în Lecco, Italia.

 3. ZITTAUER KUNSTSTOFF GMBH

  Germania

  Compania ZITTAUER KUNSTSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electronica, Injectarea cauciucului si a plasticului, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Materiale plastice - articole de uz casnic, Plastic - produse pentru industria electronica, Injectarea cauciucului si a plasticului, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Materiale plastice - articole de uz casnic. Are sediul în Zittau, Germania.

 4. NAKOPLAST D.O.O.

  Slovenia

  Compania NAKOPLAST D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru domeniul medical, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, Material plastic - produse pentru industrie, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în Domžale, Slovenia.

 5. ASTEELFLASH TECHNOLOGIE

  Franta

  Compania ASTEELFLASH TECHNOLOGIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Injectarea cauciucului si a plasticului, overmoulding, thermoplastic moulding, și mechatronics. Are sediul în Valframbert, Franta.

 6. REINHOLD LESCH GMBH

  Germania

  Compania REINHOLD LESCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Rödental, Germania.

 7. KURT RAISSLE

  Germania

  Compania KURT RAISSLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria electronica, Instalatii sportive, Piscine - instalatii si echipamente, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria electronica, Instalatii sportive, și Piscine - instalatii si echipamente. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 8. PLASTIC LOGIC

  Germania

  Compania PLASTIC LOGIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Dresden, Germania.

 9. GAISCH AQUA GMBH

  Germania

  Compania GAISCH AQUA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie sanitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piscine - aparate si instalatii pentru tratarea apei, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria electronica, Ambalaje izolante termic, Piscine - aparate si instalatii pentru tratarea apei, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria electronica, și Ambalaje izolante termic. Are sediul în Stein, Germania.

 10. BEMSAN KALIP VE MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turcia

  Compania BEMSAN KALIP VE MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electronica. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria electronica - Import export

Număr de rezultate

3.256 Intreprinderile