• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • garduri si portaluri

Rezultate pentru

Garduri si portaluri - Import export

 1. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albania

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. is a company established in 1994 in Tirana, Albania. It operates in the civil construction industry offering the service of Hot Dip Galvanizing and customized steel structures as well as standard HDG and stainless steel Water & Fuel Tanks. The plant has Galvanizing kettle dimensions are 6500 x 1700 x 2600 mm. The company is specialized in the production of HVAC Boilers, Heat Vessels, Sanitary Water Tanks & Fuel Tanks Fencing, Gratings, Flooring, Lattice towers for Electrical Power Transmission & GSM, Polygonal Masts for Lighting and Transmission, Wireless Facilities, Hot Dip Galvanized Greenhouse structures, livestock farming steelworks, Road signing, safety steelworks etc. Due to our efficient workflow, we are able to offer quality steel works to our European partner companies while reducing their costs. With a staff of qualified, experienced and service-oriented professionals, SELMANI shpk guarantees high standards of service.

 2. FER & NOX

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania FER & NOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie artistica, Feronerie industriala si pentru constructii, Constructii metalice usoare, Garduri si portaluri, Feronerie artistica, Feronerie industriala si pentru constructii, Constructii metalice usoare, și Garduri si portaluri. Are sediul în Evere, Belgia.

 3. OGRAJE KOČEVAR D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania OGRAJE KOČEVAR D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Portaluri si portite, Garduri si portaluri, și Portaluri si portite. Are sediul în Prebold, Slovenia.

 4. ALKA METAL

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ALKA METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Scrima - material si furnituri, Barriers, gates, fences, accessories, Garduri si portaluri, Scrima - material si furnituri, steel barriers, construction safety barriers, steel bar and section benders, și road barriers. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. TE-FENCE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania TE-FENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portaluri si portite, Rampe si balustrade, galvanized fence, stainless steel fencing, barbed wire, design of custom fencing, fence installation, gate and fence sanding, și fences. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JK TECHNIC

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania JK TECHNIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gratare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grile metalice, Garduri si portaluri, Scari metalice, Scari elicoidale, Grile metalice, Garduri si portaluri, Scari metalice, și Scari elicoidale. Are sediul în Sarreguemines, Franta.

 2. BAUZAUNPROFI

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BAUZAUNPROFI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Krefeld, Germania.

 3. METALLZAUN.DE BY ZUZELA & GALUS GBR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania METALLZAUN.DE BY ZUZELA & GALUS GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. ZAUN-KREISEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZAUN-KREISEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Paderborn, Germania.

 5. A. S. S. GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania A. S. S. GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Velbert, Germania.

 1. ISZ - ZAUNSYSTEME INH. RAINER SCHWENNINGER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ISZ - ZAUNSYSTEME INH. RAINER SCHWENNINGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Hockenheim, Germania.

 2. BLECHA GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania BLECHA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, profile din aluminiu, Profile din aluminiu, anodizate, Flanșe și fascicule, Foi perforate din aluminiu, Fitinguri din aluminiu, accesorii, Reduceri din aluminiu, și aluminiu. Are sediul în Neunkirchen, Austria.

 1. GNOTH & IMAM GBR ZAUNVERKAUF

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GNOTH & IMAM GBR ZAUNVERKAUF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Schwalmtal, Germania.

 2. AG FENETRES SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania AG FENETRES SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele - marchize. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din aluminiu, Ferestre din lemn, Usi pentru locuinte, Garduri si portaluri, interior doors, Ferestre din aluminiu, Ferestre din lemn, Usi pentru locuinte, și Garduri si portaluri. Are sediul în Poznań, Polonia.

 3. EUGEN WEIS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EUGEN WEIS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Maikammer, Germania.

 4. FOREST-POL

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania FOREST-POL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemne de foc, Talas si rumegus din lemn, Lemn pentru prelucrat, galvanized fence, stainless steel fencing, Panel Fence, Wire fencing, coated fencing mesh, și galvanized fencing mesh. Are sediul în Pabianice, Polonia.

 5. GERMAPLAN SYSTEM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania GERMAPLAN SYSTEM SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Portaluri si portite, Usi pentru garaje, Garduri, Portaluri si portite, automatic bars, și Usi pentru garaje. Are sediul în Gorzow Wlkp., Polonia.

 6. GRIGLIATO LOMBARDO S.R.L.

  Italia

  Compania GRIGLIATO LOMBARDO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal railings for the building trade, tier, și gratings. Are sediul în Sedriano, Italia.

 7. RAPMET SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania RAPMET SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, gratings, steel structural work, Vase metalice, și metal containers. Are sediul în Klodzko, Polonia.

 8. HASTELSAN

  Turcia

  Compania HASTELSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanised fences and panels, fence nets, barbed wire, și galvanized wire. Are sediul în Aksaray, Turcia.

 1. DOGAN TEL ORGU

  Turcia

  Compania DOGAN TEL ORGU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. PLASTICS WAUTERS

  Belgia

  Compania PLASTICS WAUTERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Tevarie industriala, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Garduri si portaluri, Tevarie industriala, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și pvc profiles. Are sediul în Marcinelle, Belgia.

 3. CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU

  Germania

  Compania CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie solara interioara si exterioara, Ferestre, Usi pentru locuinte, Usi pentru garaje, Protectie solara interioara si exterioara, Ferestre, Usi pentru locuinte, și Usi pentru garaje. Are sediul în Beilstein, Germania.

 4. HERLING TORTECHNIK UND ZAUNBAU GMBH

  Germania

  Compania HERLING TORTECHNIK UND ZAUNBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Siegen, Germania.

 5. GARTENTEAM KÖSTER

  Germania

  Compania GARTENTEAM KÖSTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Swisttal, Germania.

 6. SI-TECH ZAUN & TERRASSENBAU INH. CLAUDIA SCHILLING

  Germania

  Compania SI-TECH ZAUN & TERRASSENBAU INH. CLAUDIA SCHILLING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Langenselbold, Germania.

 7. QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, copper gutters, Special steel structures, Garduri si portaluri, și staircase. Are sediul în Torrita Di Siena, Italia.

 8. LINCE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania LINCE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Lübbecke, Germania.

 9. METAALWAREN CLAERBOUT

  Belgia

  Compania METAALWAREN CLAERBOUT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Hooglede, Belgia.

 10. RATAYCZAK

  Polonia

  Compania RATAYCZAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gabions, fencing, și gabions for rocks. Are sediul în Gniewkowo, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit