• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • garduri si portaluri

Rezultate pentru

Garduri si portaluri - Import export

 1. ALKA METAL

  Turcia

  Compania ALKA METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Scrima - material si furnituri, Barriers, gates, fences, accessories, Garduri si portaluri, Scrima - material si furnituri, steel barriers, construction safety barriers, steel bar and section benders, și road barriers. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. FER & NOX

  Belgia

  Compania FER & NOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie artistica, Feronerie industriala si pentru constructii, Constructii metalice usoare, Garduri si portaluri, Feronerie artistica, Feronerie industriala si pentru constructii, Constructii metalice usoare, și Garduri si portaluri. Are sediul în Evere, Belgia.

 3. TE-FENCE

  Turcia

  Compania TE-FENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portaluri si portite, Rampe si balustrade, galvanized fence, stainless steel fencing, barbed wire, design of custom fencing, fence installation, gate and fence sanding, și fences. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. OGRAJE KOČEVAR D.O.O.

  Slovenia

  Compania OGRAJE KOČEVAR D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Portaluri si portite, Garduri si portaluri, și Portaluri si portite. Are sediul în Prebold, Slovenia.

 5. JK TECHNIC

  Franta

  Compania JK TECHNIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gratare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grile metalice, Garduri si portaluri, Scari metalice, Scari elicoidale, Grile metalice, Garduri si portaluri, Scari metalice, și Scari elicoidale. Are sediul în Sarreguemines, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. METALLZAUN.DE BY ZUZELA & GALUS GBR

  Germania

  Compania METALLZAUN.DE BY ZUZELA & GALUS GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. ZAUN-KREISEL GMBH

  Germania

  Compania ZAUN-KREISEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Paderborn, Germania.

 3. GEI SA

  Luxemburg

  Compania GEI SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gratare metalice, Poliester, Garduri si portaluri, Scari metalice, Scari elicoidale, spiral staircases, security gates, Industrial flooring, și gratings. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. BAUZAUNPROFI

  Germania

  Compania BAUZAUNPROFI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Krefeld, Germania.

 5. A. S. S. GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania A. S. S. GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Velbert, Germania.

 1. ISZ - ZAUNSYSTEME INH. RAINER SCHWENNINGER

  Germania

  Compania ISZ - ZAUNSYSTEME INH. RAINER SCHWENNINGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Hockenheim, Germania.

 2. BLECHA GMBH

  Austria

  Compania BLECHA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, profile din aluminiu, Profile din aluminiu, anodizate, Flanșe și fascicule, Foi perforate din aluminiu, Fitinguri din aluminiu, accesorii, Reduceri din aluminiu, și aluminiu. Are sediul în Neunkirchen, Austria.

 1. AG FENETRES SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania AG FENETRES SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele - marchize. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din aluminiu, Ferestre din lemn, Usi pentru locuinte, Garduri si portaluri, interior doors, Ferestre din aluminiu, Ferestre din lemn, Usi pentru locuinte, și Garduri si portaluri. Are sediul în Poznań, Polonia.

 2. EUGEN WEIS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania EUGEN WEIS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Maikammer, Germania.

 3. GNOTH & IMAM GBR ZAUNVERKAUF

  Germania

  Compania GNOTH & IMAM GBR ZAUNVERKAUF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. Are sediul în Schwalmtal, Germania.

 4. S.C.4AC S.R.L.

  Romania

  4AC este o companie care ofera clientilor produse din confectii metalice pe dimensiuni si forme standard cat si personalizate: garduri, balustrade, decoratiuni de gradina etc. De asemenea venim in intampinarea clientilor nostrii cu suport pe partea de proiectare 2D si 3D oferite in softul SolidWorks pentru a ne asigura ca produsul livrat este cel dorit de client.Ne concentram pe calitate si pe gasirea unor parteneri pe termen lung. Produsele noastre le putem oferii peste tot in Europa.

  Toate produsele pentru "garduri si portaluri"

 5. HASTELSAN

  Turcia

 6. RAPMET SP. Z O.O.

  Polonia

 7. GERMAPLAN SYSTEM SP. Z O.O.

  Polonia

 8. GRIGLIATO LOMBARDO S.R.L.

  Italia

 1. QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C.

  Italia

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albania

 3. PLASTICS WAUTERS

  Belgia

 4. ANMABETON

  Belgia

 5. DOGAN TEL ORGU

  Turcia

 6. GARTENTEAM KÖSTER

  Germania

 7. LINCE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

 8. CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU

  Germania

 9. HERLING TORTECHNIK UND ZAUNBAU GMBH

  Germania

 10. SI-TECH ZAUN & TERRASSENBAU INH. CLAUDIA SCHILLING

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Garduri si portaluri - Import export

Număr de rezultate

4.197 Intreprinderile