• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • garaje si service-uri - materiale si instalatii

Rezultate pentru

Garaje si service-uri - materiale si instalatii - Import export

 1. POMPES JAPY

  Franta

  Verified by europages badge

  Pompes JAPY has been manufacturing semi-rotary hand pumps for transferring diesel, oil, solvents and water since 1850, putting its expertise and know-how at your service to define your liquid transfers need including in explosive environments (ATEX directive). Pompes JAPY proposes a comprehensive range of pumps and accessories to find the most effective solution to your liquid transfer problem, be they corrosive, viscous or inflammable liquids: Pneumatic pumps - electric pumps - hydraulic pumps - pumps for AD Blue- lift pumps - motor pumps - suction kits -filtration - hoses - ATEX meters - hose reels - control boxes - delivery guns - dispensing guns - jerry cans - couplings, and so on. Sectors: Energy - Maritime - Agrifood - Chemicals - Marine. Pompes JAPY also proposes sets equipped with electric and hand pumps to meet priming and safety requirements. Pompes JAPY stand for: QUALITY - EFFICIENCY - DURABILITY

 2. SCAMA AUTRONICA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SCAMA AUTRONICA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Argelato, Italia.

 3. ELETTROMECCANICA PETROLI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ELETTROMECCANICA PETROLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPL - instalatii industriale, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, GPL - instalatii industriale, și Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Firenze, Italia.

 4. ASA AUTOHAUS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ASA AUTOHAUS GMBH & CO. KG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Halle, Germania.

 5. CSGAUTO.RO

  Romania

  Atelier dedicat confectionarii si reparatii ale axelor cardanice de orice natura . CSGauto.ro ofera garantie de 12 luni fara limita de Km pentru orice reparatie completa facuta in atelierele noastre . Cardane pentru autovehicule , cardane pentru atasamente Agricole . Stoc-ul de materiale ne ofera posibilitatea de a raspunde intr-un timp scurt solicitarilor de reparatie si constructie . Furtunuri hidraulice , armaturi hidraulice , teava hidraulica , piese necesare confectionarii oricarui furtun transfer pentru presiuni de pana 700 BAR . Perne aer auto si industri e. Reparatii perne aer pentru orice autoturism .

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REPARATII INJECTOARE BUZAU

  Romania

  Reparatii Injectoare Buzau - Ofera servicii de reparatii injectoare / reconditionari injectoare Diesel , tip Bosch, Pompe Duze, Siemens, Delphi, Denso. Reparam injectoare pentru majoritatea autovehiculelor : Audi, Skoda, Vw, Seat, Logan, Ford, Fiat, Mercedes, Bmw, Hyundai, Renault, Peugeot. Detinem bancuri de proba profesionale. Toate injectoarele reparate de firma noastra, beneficiaza de factura si certificat de garantie.

 2. RAVAGLIOLI SPA

  Italia

  Compania RAVAGLIOLI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre lever, computerised wheel positioning, garage equipment, și equipment for tyre repairers. Are sediul în Sasso Marconi, Italia.

 3. GIULIANO GROUP S.P.A.

  Italia

  Compania GIULIANO GROUP S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre lever, balancing machines, și computerised wheel positioning. Are sediul în Correggio, Italia.

 4. GIULIANO INDUSTRIAL S.P.A

  Italia

  Compania GIULIANO INDUSTRIAL S.P.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre lever, balancing machines, lifters, și computerised wheel positioning. Are sediul în Correggio, Italia.

 5. RAASM S.P.A.

  Italia

  Compania RAASM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pneumatice - instalatii si utilaje, Lubrifiere - utilaje si instalatii, Pneumatice - instalatii si utilaje, Lubrifiere - utilaje si instalatii, pumps for corrosive fluids, și Fluid dosing. Are sediul în Cassola, Italia.

 1. DIRECCIONES ISACAR

  Spania

  Compania DIRECCIONES ISACAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Velada-Toledo, Spania.

 2. FUTUR NÀUTIC SL

  Spania

  Compania FUTUR NÀUTIC SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, naval construction / shipbuilding, shipyards, Tinichgerie navala, și shipyards. Are sediul în BARCELONA, Spania.

 1. HIPER ROAD TALLER MECÁNICO MADRID

  Spania

  Compania HIPER ROAD TALLER MECÁNICO MADRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Alcorcón, Spania.

 2. AUTOFFICINA CORSICO

  Italia

  Compania AUTOFFICINA CORSICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre repairers, și repair garage services. Are sediul în Corsico, Italia.

 3. ZETAB MACHINERY LTD

  Turcia

  Compania ZETAB MACHINERY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. H&S HÖPPNER

  Germania

  Compania H&S HÖPPNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 5. TALLERBARATO.COM

  Spania

  Compania TALLERBARATO.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre fitting, clutch repairs, și brake pad replacement. Are sediul în Torrejón De La Calzada, Spania.

 6. MULTIXAPA

  Spania

  Compania MULTIXAPA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 7. KFZ KAROSSERIE AUTO REPARATUR KRAINER

  Austria

  Compania KFZ KAROSSERIE AUTO REPARATUR KRAINER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Klagenfurt, Austria.

 8. BEE LINE TRUCK CENTER

  Belgia

  Compania BEE LINE TRUCK CENTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea vehiculelor, car workshop, Repararea vehiculelor, breakdown services for damaged cars, și chassis straightening centre. Are sediul în Henri-Chapelle, Belgia.

 1. EXPRESS TYRES AND AUTO CENTRE

  Regatul Unit

  Compania EXPRESS TYRES AND AUTO CENTRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Ossett, Regatul Unit.

 2. AUTO CENTRUM JACEX

  Polonia

  Compania AUTO CENTRUM JACEX, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile, car workshop, repair garage services, car repairs, și Automobile. Are sediul în Kołobrzeg, Polonia.

 3. EUROPUMP ITALIA SRL

  Italia

  Compania EUROPUMP ITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Service stations - equipment and installations, Centrifugal pumps, și nozzles. Are sediul în Cinisello Balsamo, Italia.

 4. ELECTRÓNICA DEL AUTOMÓVIL S.COOP.AND

  Spania

  Compania ELECTRÓNICA DEL AUTOMÓVIL S.COOP.AND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrical workshop, electromechanical workshops, electronic switchboard repairs, și car workshop. Are sediul în Málaga, Spania.

 5. RENATEC LTD

  Regatul Unit

  Compania RENATEC LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 6. GRUPA INWESTYCYJNA ARKADIUSZ OSTROWSKI

  Polonia

  Compania GRUPA INWESTYCYJNA ARKADIUSZ OSTROWSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile reconditioning of turbochargers, bushings and bearings for turbochargers, intercooler system turbochargers, și turbine repairs. Are sediul în Jabłonna, Polonia.

 7. MULLENS DIEST

  Belgia

  Compania MULLENS DIEST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile de turism, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, Autoturisme la mana a doua, Automobile de turism, authorised dealer, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, și Autoturisme la mana a doua. Are sediul în Diest, Belgia.

 8. ADAM SERVICE

  Grecia

  Compania ADAM SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle engine grinding shop, și authorised service department. Are sediul în Athens, Grecia.

 9. EUROTECHALLIANCE LLC

  Ucraina

  Compania EUROTECHALLIANCE LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 10. HDC-FERTIGGRUBEN GMBH

  Germania

  Compania HDC-FERTIGGRUBEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile workshop tools, mining products, și mine system design. Are sediul în Troisdorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Garaje si service-uri - materiale si instalatii - Import export

Număr de rezultate

15.991 Intreprinderile