• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fructe - bace

Rezultate pentru

Fructe - bace - Import export

 1. HUBCYCLE

  Franta

  Verified by europages badge
 2. PANFRUIT

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PANFRUIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Fructe liofilizate, Legume liofilizate, Biologica - alimentatie, Supe, Ciuperci, Fructe si legume - import-export, Fructe - bace, și Frozen berries. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 3. ECO BERRY FARM

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania ECO BERRY FARM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe liofilizate, Fructe, Fructe congelate si congelate rapid, Agricultura - import-export, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, și packaged strawberries. Are sediul în Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ucraina.

 4. ALTE FOODS

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania ALTE FOODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe congelate si congelate rapid, Fructe congelate si congelate rapid, raspberries, Blueberries, Ukraine, Frozen berries, frozen fruit, Bilberry anthocyanidin, și organic fruit. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 5. GEORG BAIER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEORG BAIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frozen food, Berry fruits, fresh, Dried mushrooms, Gourmet food, Prepared dishes and gourmet foods, Gastronomy - specialities, Mushroom, Shiitake mushrooms, și Organic mushrooms. Are sediul în Pressath, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VOLS BLUEBERRIES

  Romania

  Suntem producători de (fructe de pădure, afine) și exportatori, din România, producem fructe proaspete certificate (fructe de pădure), pentru export din 2012. Certificările noastre sunt Global Gap și Grasp. Lucrăm împreună cu alte plantații certificate pentru a satisface cererea convențională și organică pentru fructe de pădure. Am început să exportăm în 2012 și avem propria noastră platformă logistică pentru exportul unor cantități mari de afine (fructe de pădure). Suntem certificați Global Gap din 2014, iar din 2019 avem și certificarea Grasp pentru produsele noastre. Perioada noastră de producție începe la începutul lunii iunie și se încheie în septembrie. Ne puteți vizita pe www.volsberries.com

  Toate produsele pentru "fructe - bace"
 2. POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Romania

 3. REGIA NATIONALA A PADURILOR ROMSILVA

  Romania

  REGIA NATIONALA A PADURILOR - ROMSILVA are ca obiect de activitate: - Aplicarea strategiei nationale in domeniul silviculturii, actionand pentru apararea, conservarea si dezvoltarea durabila a fondului forestier - proprietate publica a statului, pe care il administreaza, precum si pentru gospodarirea fondurilor de vanatoare si de pescuit atribuite potrivit legii, pentru recoltarea si valorificarea, prin acte si fapte de comert, a produselor specifice fondului forestier, potrivit prevederilor legale, in conditii de eficienta economica, exercitand si atributii de serviciu public cu specific silvic; - Coordoneaza si implementeaza Programul National de Ameliorare Genetica a Cabalinelor, Conservarea Patrimoniului Genetic National, constituit din totalitatea populatiilor de cabaline cu valoare genetica ridicata, crestere, ameliorare, calificare si perfectionare a efectivelor de cabaline in rasa pura.Comercializeaza produsele specifice fondului forestier, precum si celelalte bunuri care se recolteaza, se prelucreaza si se valorifica din fondul forestier - proprietate publica a statului: a) masa lemnoasa pe picior, provenita din taieri de produse principale, secundare, accidentale si de igiena ale padurii si sub forma de sortimente, precum si produsele rezultate prin prelucrarea primara a lemnului; b) alte produse lemnoase: arbori si arbusti ornamentali, pomi de Craciun, puieti forestieri, rachita si impletituri din rachita, mangal de bocsa si altele de aceasta natura; c) vanatul viu din

 4. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Romania

 5. HARENA ÉPICES

  Franta

  Compania HARENA ÉPICES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Extracte din condimente si mirodenii, vanilla, pepper, Fructe - bace, și Extracte din condimente si mirodenii. Are sediul în Brunoy, Franta.

 1. HASAN ONGUN

  Turcia

  Compania HASAN ONGUN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dried fruit, și dried vegetables. Are sediul în Ayaş / Ankara, Turcia.

 2. YAGODY KARELII

  Rusia

  Compania YAGODY KARELII, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Suc de fructe, Alimentatie dietetica si biologica, Miere, Alimente - import-export, Suc de fructe, Alimentatie dietetica si biologica, și Miere. Are sediul în Kostomuksha, Rusia.

 1. LLC BERRY TRADE

  Ucraina

  Compania LLC BERRY TRADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raspberries, strawberries, și Frozen fruits. Are sediul în Losiatyn Village, Ternopil Region, Ucraina.

 2. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Serbia

  Compania MIDOVIC FRUITS D.O.O, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile freeze-dried food products. Are sediul în Uzice, Serbia.

 3. SAB TRANSPORTE GMBH

  Elvetia

  Compania SAB TRANSPORTE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Suc de fructe, concentrated fruit juices, Fructe, Suc de fructe, și marmalades. Are sediul în Neuenhof, Elvetia.

 4. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugalia

  Compania O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul AGRICULTURA ECOLOGICA. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, berries, Fructe - bace, și fruit importers. Are sediul în Viseu, Portugalia.

 5. PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA

  Portugalia

  Compania PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

 6. FRESHFACTOR LDA.

  Portugalia

  Compania FRESHFACTOR LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Berries. Are sediul în Quarteira, Portugalia.

 7. SORESA - PORTUGAL

  Portugalia

  Compania SORESA - PORTUGAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie agricola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Castane, Fructe - bace, olive oil, almonds, Castane, și Fructe - bace. Are sediul în Valpaços, Portugalia.

 8. LLC FAMILY FRUITS

  Ucraina

  Compania LLC FAMILY FRUITS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe si legume - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Piulite, Fructe - bace, Piulite, Frozen berries, și Mushrooms and berries. Are sediul în Korolevo, Ucraina.

 1. BEIRABAGA

  Portugalia

  Compania BEIRABAGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raspberries. Are sediul în Fundao, Portugalia.

 2. ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI

  Turcia

  Compania ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. Are sediul în Karaman, Turcia.

 3. VANRIK

  Georgia

  Compania VANRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. Are sediul în Batumi, Georgia.

 4. SLM BERRY

  Ucraina

  Compania SLM BERRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Fructe - bace, Fruit purée, Frozen berries, și black berries. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 5. ORGANIC ESCARGO

  Ucraina

  Compania ORGANIC ESCARGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie agricola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Live snails, snails, Edible snails, și Fructe - bace. Are sediul în Torchyn, Ucraina.

 6. SADI DONBASSA, LTD

  Ucraina

  Compania SADI DONBASSA, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apples, apples import export, apple trading, și cherries. Are sediul în Poltavka Village, Donetsk Region, Ucraina.

 7. BIONERICA LLC

  Ucraina

  Compania BIONERICA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Fructe - bace, Mushrooms and berries, Frozen berries, și boletus mushrooms. Are sediul în Vyzhnytsia, Ucraina.

 8. CAMPOBERRY

  Spania

  Compania CAMPOBERRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. Are sediul în Güemes, Spania.

 9. DEMETRA ORCHARD

  Ucraina

  Compania DEMETRA ORCHARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Import-export - produse agro-alimentare, apple trading, Fructe, Import-export - produse agro-alimentare, și apples import export. Are sediul în Bar, Ucraina.

 10. USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.)

  Olanda

  Compania USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raspberries, berries, cherries, și strawberries. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit