• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • conserve de fructe si dulceturi

Rezultate pentru

Conserve de fructe si dulceturi - Import export

 1. CLEMENT FAUGIER

  Franta

  Verified by europages badge

  Clément Faugier at Privas in the Ardèche: we've been producing and selling all chestnut based products since 1882: : chestnut ice cream, Ardèche chestnut cream. We produce and sell Marpom's, a mix of chestnut cream and mashed potato. Range of organic products. Clément Faugier now provides frozen fruit and vegetable puree, plain portionable frozen chestnut purée, in the form of 8 or 15 pallets.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oua, Cartofi, Agricultura - import-export, Branzeturi, Conserve de fructe si dulceturi, Productie agricola, agricultural products, rice, și wholesale foodstuffs. Are sediul în Dronten, Olanda.

 3. MAISON NIALÉ

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAISON NIALÉ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mirodenii, Comert echitabil, Gastronomie - specialitati, Cafea si ceai, Mirodenii, Comert echitabil, Gastronomie - specialitati, și Cafea si ceai. Are sediul în Gennevilliers, Franta.

 4. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering, Cadouri promotionale, Gastronomie - specialitati, Alimente - import-export, Servicii de catering, Cadouri promotionale, Gastronomie - specialitati, și Alimente - import-export. Are sediul în Lyon, Franta.

 5. SAFRUNAT SL

  Spania

  Compania SAFRUNAT SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Campllong, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugalia

  Compania HANDS ON EARTH LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biologica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Extracte din condimente si mirodenii, Conserve de fructe si dulceturi, Alimente - import-export, infusions and herbal teas, Extracte din condimente si mirodenii, și Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în São Pedro De Oliveira, Portugalia.

 2. ANTALYA RECELLERI

  Turcia

  Compania ANTALYA RECELLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. BIOSOLNATURA SRL

  Italia

  Compania BIOSOLNATURA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Carlentini, Italia.

 4. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Spania

  Compania ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe si dulceturi, Coffee pods, Conserve de fructe si dulceturi, single dose fillers, și Tomato paste. Are sediul în Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Spania.

 5. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Spania

  Compania SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marmalades, și extra virgin olive oil. Are sediul în Catarroja, Spania.

 1. CONSERVAS RAJOPE

  Spania

  Compania CONSERVAS RAJOPE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Quel-La Rioja, Spania.

 2. BIOLOKLOCK

  Franta

  Compania BIOLOKLOCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe si dulceturi, biological marmalade, Ecological jams, Conserve de fructe si dulceturi, și spreadable fruit creams. Are sediul în Montpezat D'agenais, Franta.

 1. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

  Italia

  Compania AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic farming preserves, small-scale manufacture, preserves, și sweet wine. Are sediul în Macerata, Italia.

 2. VIDECA

  Spania

  Compania VIDECA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe, și Conserve de fructe. Are sediul în Villanueva De Castellón-Valencia, Spania.

 3. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Franta

  Compania DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe si dulceturi, Cafea si ceai, Conserve de fructe si dulceturi, Delicatessen products, Cafea si ceai, și chocolate gift boxes. Are sediul în Saint Georges Sur Loire, Franta.

 4. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MINGABIO GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Fructe si legume - import-export, Conserve de fructe si dulceturi, Alimente - import-export, Fructe, Fructe si legume - import-export, Conserve de fructe si dulceturi, și Alimente - import-export. Are sediul în München, Germania.

 5. GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC

  Azerbaidjan

  Compania GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suc de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe si dulceturi, Production of high-quality fresh fruit juices, fresh drink with pomegranate extract base, și Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Baku, Azerbaidjan.

 6. SUN & FRUITS

  Spania

  Compania SUN & FRUITS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hand-crafted production, și organic fruit. Are sediul în Sant Hipòlit De Voltregà, Spania.

 7. UNISTAR TREJD

  Macedonia de Nord

  Compania UNISTAR TREJD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruit preserves, spreadable vegetable creams, și preserved foodstuffs. Are sediul în Veles, Macedonia de Nord.

 8. MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS

  Turcia

  Compania MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preserves. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. REINES DE TOURAINE

  Franta

  Compania REINES DE TOURAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Rivarennes, Franta.

 2. KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED

  Sri Lanka

  Compania KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tropical fruit juices. Are sediul în Colombo, Sri Lanka.

 3. OLIVIERS ET CO

  Franta

  Compania OLIVIERS ET CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte din condimente si mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, Ulei de masline, Import-export - produse agro-alimentare, Conserve de fructe si dulceturi, Cosmetice, Ulei de masline, Import-export - produse agro-alimentare, și Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Mane, Franta.

 4. TIENDAS CASA ALONSO

  Spania

  Compania TIENDAS CASA ALONSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extra virgin olive oil. Are sediul în Guijo De Santa Bárbara, Spania.

 5. MAGNA APIS S.L

  Spania

  Compania MAGNA APIS S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Los Corrales De Buelna, Spania.

 6. PRISCA

  Portugalia

  Compania PRISCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Trancoso, Portugalia.

 7. ERGÜL ŞEKERLEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Turcia

  Compania ERGÜL ŞEKERLEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate and cocoa sweets, și fruit chutneys. Are sediul în Bursa, Turcia.

 8. ROUCADIL

  Franta

  Compania ROUCADIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe uscate, și Fructe uscate. Are sediul în Montayral, Franta.

 9. FRUCOPASA

  Spania

  Compania FRUCOPASA, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe, Conserve de fructe, preserves, preserves, și fruit chutneys. Are sediul în BINACED - HUESCA, Spania.

 10. CONFITURES & GOURMANDISES SARL

  Franta

  Compania CONFITURES & GOURMANDISES SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe si dulceturi, fruit chutneys, orange preserves, acacia honey, și Conserve de fructe si dulceturi. Are sediul în Prechac, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Conserve de fructe si dulceturi - Import export

Număr de rezultate

1.257 Intreprinderile