• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • frigidere de uz casnic

Rezultate pentru

Frigidere de uz casnic - Import export

 1. TRW KÄLTE – KLIMA – TECHNIK INH. TRIBELNIGG WALTER

  Austria

  Compania TRW KÄLTE – KLIMA – TECHNIK INH. TRIBELNIGG WALTER, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. Are sediul în Klagenfurt, Austria.

 2. SARL VERAL VIKING U-LINE

  Franta

  Compania SARL VERAL VIKING U-LINE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Cookers, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Dardilly, Franta.

 3. PROSO

  Turcia

  Compania PROSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. Are sediul în Turquie, Turcia.

 4. MC - DESIGN PRODUKTION- UND HANDELSGESMBH

  Austria

  Compania MC - DESIGN PRODUKTION- UND HANDELSGESMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. Are sediul în Salzburg, Austria.

 5. NORDIC EXPORTS APS

  Danemarca

  Compania NORDIC EXPORTS APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile american fridge, freezer, și Washing machines. Are sediul în Herfølge, Danemarca.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SILVERLINE EV GERECLERI A.S.

  Turcia

  Compania SILVERLINE EV GERECLERI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - import-export, Frigidere de uz casnic, Cuptoare cu microunde, Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - import-export, Frigidere de uz casnic, și Cuptoare cu microunde. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 2. COOL-TEAM

  Luxemburg

  Compania COOL-TEAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frigidere de uz casnic, Frigidere de uz casnic, air conditioners for building, freezer containers, și refrigeration plant maintenance. Are sediul în Wormeldange, Luxemburg.

 3. COOLCONCEPT

  Luxemburg

  Compania COOLCONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse pentru dedurizarea apei, electric ice-cube makers for institutional kitchens, Refrigerated freezer cabinets, Cold storage room, și Produse pentru dedurizarea apei. Are sediul în Steinsel, Luxemburg.

 4. HANS KREMPL HAUSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HANS KREMPL HAUSTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Masini de spalat de uz casnic, spare parts, appliance accessories, și hinges for domestic appliances. Are sediul în Koblenz, Germania.

 5. ART & CRAFT

  Belgia

  Compania ART & CRAFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile multimedia products, reflex cameras, Hardware, și appliance accessories. Are sediul în Mariakerke, Belgia.

 1. OLITREM - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, S.A

  Portugalia

  Compania OLITREM - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated tables for shops, bars and restaurants. Are sediul în Tremês, Portugalia.

 2. ICESHOP

  Belgia

  Compania ICESHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cold stores, frigo-bar, și shelving for cold rooms. Are sediul în Alleur, Belgia.

 1. GRAM DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania GRAM DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frigidere de uz casnic, Turnuri de racire, brutărie - Maşini şi echipament, Frigidere de uz casnic, Turnuri de racire, brutărie - Maşini şi echipament, și household freezers. Are sediul în Sarstedt, Germania.

 2. LIEBHERR

  Belgia

  Compania LIEBHERR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerators for the home, commercial refrigerators, domestic refrigerators, și white goods refrigerators. Are sediul în Ternat, Belgia.

 3. NOUVEL AIR

  Spania

  Compania NOUVEL AIR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile portable air conditioners, și air conditioned. Are sediul în Lucena, Spania.

 4. SASA TRADING GMBH

  Germania

  Compania SASA TRADING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. Are sediul în Mannheim, Germania.

 5. SKOUSEN.DK

  Danemarca

  Compania SKOUSEN.DK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, Masini de spalat de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, și dish-washer. Are sediul în Risskov, Danemarca.

 6. SAMEDAY FRIDGE REPAIRS AGS REFRIGERATION

  Regatul Unit

  Compania SAMEDAY FRIDGE REPAIRS AGS REFRIGERATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigeration engineering services. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. IMI CORNELIUS EUROPE

  Belgia

  Compania IMI CORNELIUS EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sinks, piece counters, și supplies for institutions and bodies. Are sediul în Kapellen, Belgia.

 8. ZHUHAI RUNSHENG ELECTRIC APPLIANCES CO.,LTD

  China

  Compania ZHUHAI RUNSHENG ELECTRIC APPLIANCES CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. Are sediul în Zhuhai, China.

 1. ALTEX IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania ALTEX IMPEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, Prajitoare de paine de uz casnic, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, Prajitoare de paine de uz casnic, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Bucharest, Romania.

 2. EURO SHOP MARKET KFT.

  Ungaria

  Compania EURO SHOP MARKET KFT., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, Telefoane mobile, Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, și Telefoane mobile. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. FOSHAN ORIENTAL TRADING CO., LTD.

  China

  Compania FOSHAN ORIENTAL TRADING CO., LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. Are sediul în Foshan, China.

 4. ET "APOGEE99" QNKO DIMITROV

  Bulgaria

  Compania ET "APOGEE99" QNKO DIMITROV, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. Are sediul în Burgas, Bulgaria.

 5. AMERICAN APPLIANCES

  Olanda

  Compania AMERICAN APPLIANCES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, softeners, și Climatizare - materiale. Are sediul în Nieuwendijk, Olanda.

 6. LISBONENSE SOM - SOCIEDADE IMPORTADORA DE EQUIPAMENTOS ELECTRONICOS, S.A.

  Portugalia

  Compania LISBONENSE SOM - SOCIEDADE IMPORTADORA DE EQUIPAMENTOS ELECTRONICOS, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aragazuri, Frigidere de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Electrocasnice - aparate mari, Aragazuri, Frigidere de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 7. BEST-MEDIA.PL SPRZĘT AGD RTV

  Polonia

  Compania BEST-MEDIA.PL SPRZĘT AGD RTV, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile domestic refrigerators, și washing-machines. Are sediul în Łochów, Polonia.

 8. NOVY

  Belgia

  Compania NOVY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen hoods, și cooker hobs. Are sediul în Kuurne, Belgia.

 9. MEDIA MARKT TV-HIFI-ELEKTRO GMBH REGENSBURG

  Germania

  Compania MEDIA MARKT TV-HIFI-ELEKTRO GMBH REGENSBURG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Compact discuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frigidere de uz casnic, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Masini de spalat de uz casnic, Frigidere de uz casnic, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, și Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Regensburg, Germania.

 10. POLAT INDUSTRIAL KITCHEN COMPANY

  Turcia

  Compania POLAT INDUSTRIAL KITCHEN COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tables. Are sediul în Izmir, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Frigidere de uz casnic - Import export

Număr de rezultate

4.428 Intreprinderile