• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • dry sausage

Rezultate pentru

Dry sausage - Franta

Franta
  1. LE BATISTOU SA

    Franta

    Compania LE BATISTOU SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Mezeluri afumate si sarate, salami, parma ham trade, și dry sausage. Are sediul în Saint-André-Le-Puy, Franta.

  2. SACOR

    Franta

    Compania SACOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, și salami. Are sediul în Villefranche De Rouergue, Franta.

  3. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.