• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cadre pentru fotolii

Rezultate pentru

Cadre pentru fotolii - Import export

 1. DS-HOLZVERPACKUNGEN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DS-HOLZVERPACKUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadre pentru fotolii. Are sediul în Wallenfels, Germania.

 2. BODOR TECHNICAL SOLUTIONS

  Ungaria

  Compania BODOR TECHNICAL SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorii de aluminiu, Turnare materiale plastice, Cadre pentru fotolii, Frezarea otelurilor si a metalelor, Turnatorii de aluminiu, Turnare materiale plastice, Cadre pentru fotolii, și Frezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Budaörs, Ungaria.

 3. TAIZHOU LUCKY PRETTY MACHINERY COMPANY

  China

  Compania TAIZHOU LUCKY PRETTY MACHINERY COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadre pentru fotolii. Are sediul în Taizhou, China.

 4. LIKON

  Olanda

  Compania LIKON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadre pentru fotolii, Cadre pentru fotolii, furniture factory, și shop furnishing. Are sediul în Breda, Olanda.

 5. FUSTI PER SALOTTO BS

  Italia

  Compania FUSTI PER SALOTTO BS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadre pentru fotolii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden casks for trade fairs, și frames for sofas and armchairs. Are sediul în Mantova, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LUTZ GESTELLBAU FÜR POLSTERMÖBEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LUTZ GESTELLBAU FÜR POLSTERMÖBEL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune, Scaune si mobilier pentru holuri, Cadre pentru fotolii, Mese si scaune, Scaune si mobilier pentru holuri, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Sachsenbrunn, Germania.

 2. NOT AN ORDENARY CHAIR

  Ucraina

  Compania NOT AN ORDENARY CHAIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadre pentru fotolii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prestressed steel strips. Are sediul în Ivano-Frankivsk, Ucraina.

 3. YIWU QIAOZE GONGMAO CO,.LTD

  China

  Compania YIWU QIAOZE GONGMAO CO,.LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadre pentru fotolii. Are sediul în Zhejiang, China.

 4. CENTRO TAPPEZZERIA PONTINA S.A.S.

  Italia

  Compania CENTRO TAPPEZZERIA PONTINA S.A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Latina, Italia.

 5. AGHINA F.LLI S.N.C. DI AGHINA FRANCO E C.

  Italia

  Compania AGHINA F.LLI S.N.C. DI AGHINA FRANCO E C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Torino, Italia.

 1. DOMUS TAPPEZZERIA D'ARREDO DI DI LORENZO GIUSEPPE

  Italia

  Compania DOMUS TAPPEZZERIA D'ARREDO DI DI LORENZO GIUSEPPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Piano Di Sorrento, Italia.

 2. KIEL MONTAGEBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KIEL MONTAGEBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadre pentru fotolii, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Nördlingen, Germania.

 1. LEAR CORPORATION ASIENTOS SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

  Compania LEAR CORPORATION ASIENTOS SOCIEDAD LIMITADA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Huse si covorase pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadre pentru fotolii, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Epila, Spania.

 2. CAPOGNA OFFICINE & TAPPEZZERIA DI CRESCENZI MARISA & C. S.N.C.

  Italia

  Compania CAPOGNA OFFICINE & TAPPEZZERIA DI CRESCENZI MARISA & C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Torrice, Italia.

 3. GAMING SUPPORT B.V.

  Olanda

  Compania GAMING SUPPORT B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadre pentru fotolii, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 4. VIOR EXPORT

  Italia

  Compania VIOR EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Seregno, Italia.

 5. CI.TI.ESSE

  Italia

  Compania CI.TI.ESSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadre pentru fotolii. Are sediul în Rosà, Italia.

 6. LA RICCIA SANDRO

  Italia

  Compania LA RICCIA SANDRO, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în San Cesareo, Italia.

 7. Q.R. DI QUACQUARELLI FELICE & C. S.A.S.

  Italia

  Compania Q.R. DI QUACQUARELLI FELICE & C. S.A.S., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Andria, Italia.

 8. FÖRSTER HOLZVERARBEITUNGS-GMBH

  Germania

  Compania FÖRSTER HOLZVERARBEITUNGS-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadre pentru fotolii, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Delbrück, Germania.

 1. CBM

  Indonezia

  Compania CBM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadre pentru fotolii. Are sediul în Cirebon, Indonezia.

 2. KASA S.R.L.

  Italia

  Compania KASA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Codogne', Italia.

 3. MAURI SANDRO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania MAURI SANDRO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Seveso, Italia.

 4. FLAVONI MAURO

  Italia

  Compania FLAVONI MAURO, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Roma, Italia.

 5. BKM FAHRERSITZE VERTRIEBS-GMBH

  Germania

  Compania BKM FAHRERSITZE VERTRIEBS-GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadre pentru fotolii, Vehicule - accesorii si echipamente, Cadre pentru fotolii, și Vehicule - accesorii si echipamente. Are sediul în Radevormwald, Germania.

 6. SCHRANKPLANER.DE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania SCHRANKPLANER.DE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadre pentru fotolii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, și Lemn pentru prelucrat. Are sediul în Leimbach, Germania.

 7. CAPONE INTERNATIONAL S.P.A.

  Italia

  Compania CAPONE INTERNATIONAL S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Lissone, Italia.

 8. TAPPEZZERIA SANTANDREA S.A.S. DI BOLOGNESI ALBERTO ROTONDI MICHELE & C

  Italia

  Compania TAPPEZZERIA SANTANDREA S.A.S. DI BOLOGNESI ALBERTO ROTONDI MICHELE & C, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Russi, Italia.

 9. SCIARRINI RICCARDO

  Italia

  Compania SCIARRINI RICCARDO, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Roma, Italia.

 10. ZETA S.R.L.

  Italia

  Compania ZETA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cadre pentru fotolii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Cadre pentru fotolii. Are sediul în Premariacco, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit