GRUPPO FEERIA SRL

Romania

Office Building Outline icon Prestatar de servicii

GRUPPO FEERIA SRL
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Impressione este o colecție foarte versatilă și configurabilă ce are disponibile module cu poliță pentru laptop, module cu funcție de relaxare / reclinere cu acționare manuală ori acționare electrică. Cu aceste module se pot configura diferite canapele, colțare sau fotolii în varianta complet piele natură 100% inclusiv pe spate și lateral dar și in varianta de stofă modernă, ultra rezistentă la murdărie agresivă, scrum de țigară și la ghearele animalelor de companie. .Reduceri pentru arhitecti.

Solicitați o ofertă

Romania

Multitudine de colectii de fotolii pretabile pentru uz profesional ori uz casnic la receptia hotelurilor sau in confortul caminului. Reduceri pentru arhitecti.

Solicitați o ofertă

Romania

Paturi tapisate din piele naturala sau stofa. Reduceri pentru arhitecti.

Solicitați o ofertă

Romania

Minibar pentru camera de hotel ori pensiune permite oaspetilor dumneavoastra sa se simta mult mai confortabil si sa se bucure de o mica gustare sau o bautura rece - oricand doresc fara sa paraseasca camera. Designul simplu si elegant se potriveste armonios la orice tip de interior. Minibarul se poate incastra in mobilier, nu are nevoie de intretinere, este silentios, consuma eficient energia electrica, de asemenea nu produce vibratii. Cea mai profitabila parte a camerei de hotel este minibarul care te poate ajuta sa-ti optimizezi afacerea, dar are si o utilizare multipla - acesta poate fi folosit si in institutiile medicale, caminele studentesti ori pe post de echipament de racire local pentru salile de conferinte si birouri.

Solicitați o ofertă

Feeria oferă canapele, fotolii, pat dormitor și colțare pentru segmentul rezidențial dar și pentru hoteluri, pensiuni, recepții, săli de așteptare și restaurante. Oferta noastra cuprinde canapele din piele naturală care sunt complet îmbrăcate - inclusv pe spate și lateral, dar și variante de stofe moderne ignifugate și ultra rezistente la uzură, gheare de animale de companie dar și murdărie. Pentru sectorul HoReCa oferim si frigider miniba incastrabil cu tehnologie de ultimă generație - termoelectric Peltier.

Documente

Domain icon Prestatar de servicii

GRUPPO FEERIA SRL

Bucharest, sect. 2

023613 Bucharest - Romania

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    1 – 10

Organizare

  • Anul crearii
    2005
  • Activitate principala
    Prestatar de servicii

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon National

Activități ale GRUPPO FEERIA SRL

  • Canapele
  • Fotolii
  • Colțare
  • canapele extensibile
  • pat dormitor
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit