• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fonte speciale

Rezultate pentru

Fonte speciale - Import export

 1. IRAZINC SL

  Spania

  Compania IRAZINC SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorii de oteluri speciale si de calitate, zinc, și Turnatorii de oteluri speciale si de calitate. Are sediul în Erandiogoikoa (erandio)-Bizkaia, Spania.

 2. ELECTROACEROS SA

  Spania

  Compania ELECTROACEROS SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatoriii de otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, ferrous metal and alloy machining, steel and alloys, Fonte speciale, și moulding. Are sediul în Pamplona-Navarra, Spania.

 3. FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA

  Italia

  Compania FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modelarea otelurilor si a metalelor, sferoid iron casting, spheroidal cast iron, Modelarea otelurilor si a metalelor, și foundry. Are sediul în Santa Maria Degli Angeli-Assisi, Italia.

 4. FONDERIE MORA GAVARDO SPA

  Italia

  Compania FONDERIE MORA GAVARDO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, Turnatoriii de otel, Fonte speciale, și Turnatoriii de otel. Are sediul în Gavardo, Italia.

 5. DOGANCI DOKUM

  Turcia

  Compania DOGANCI DOKUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grey cast iron, spheroidal cast iron, și steel moulding. Are sediul în Konya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TEKDOKSAN FOUNDRY

  Turcia

  Compania TEKDOKSAN FOUNDRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manhole covers. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT

  Ucraina

  Compania NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Nikopol, Dnepropetrovsk, Ucraina.

 3. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel, turned small parts, flanges, și Stainless steel flanges. Are sediul în Schüttorf, Germania.

 4. FONDERIES DE SOUGLAND

  Franta

  Compania FONDERIES DE SOUGLAND, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorii de oteluri speciale si de calitate, hardened steel, steel, Alloy cast iron, și Turnatorii de oteluri speciale si de calitate. Are sediul în Saint Michel, Franta.

 5. NDC FOUNDRY

  Franta

  Compania NDC FOUNDRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Rochefort-sur-mer, Franta.

 1. FONDERIE D'ABILLY

  Franta

  Compania FONDERIE D'ABILLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, Cuptoare de tratare termica, Fonte speciale, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Abilly, Franta.

 2. SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN

  Franta

  Compania SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta si fonta speciala, Fonte speciale, Fonta bruta si fonta speciala, Fonte speciale, steel moulding, și Finishing work on metals. Are sediul în Dammarie-Sur-Saulx, Franta.

 1. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Franta

  Compania LA FONDERIE CHAROLLAISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta, Fonte speciale, Fonte maleabile, Fonta bruta, Fonte speciale, și Fonte maleabile. Are sediul în Genelard, Franta.

 2. INDUSA ASESORES, S.L.

  Spania

  Compania INDUSA ASESORES, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Salinas. Castrillon. Asturias. Spain, Spania.

 3. BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH

  Austria

  Compania BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semnalizare - panouri si pancarde, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Semnalizare - panouri si pancarde, Papetarie - articole, Birou - furnituri, și Cadouri, suveniruri si articole publicitare. Are sediul în Sankt Veit An Der Glan, Austria.

 4. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT

  Ucraina

  Compania PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Kirovograd, Ucraina.

 5. SACHSEN GUSS GMBH

  Germania

  Compania SACHSEN GUSS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta si fonta speciala, Fonta bruta, Fonte speciale, Metale pretioase si speciale, Fonta bruta si fonta speciala, Fonta bruta, Fonte speciale, și Metale pretioase si speciale. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 6. CHESHMEHSAR

  Iran

  Compania CHESHMEHSAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Zanjan, Iran.

 7. COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH

  Austria

  Compania COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semnalizare - panouri si pancarde, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Semnalizare - panouri si pancarde, Papetarie - articole, Birou - furnituri, și Cadouri, suveniruri si articole publicitare. Are sediul în Strannersdorf, Austria.

 8. FONDERIE GHIRINGHELLI SRL

  Italia

  Compania FONDERIE GHIRINGHELLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nodular cast iron electric foundry. Are sediul în Besnate, Italia.

 1. WB WHITE FOUNDRY

  Regatul Unit

  Compania WB WHITE FOUNDRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorie de obiecte de arta, Fonte speciale, Fonta bruta si fonta speciala, Tevi si conducte din fonta, Turnatorie de obiecte de arta, Fonte speciale, Fonta bruta si fonta speciala, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Brighouse, Regatul Unit.

 2. BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING

  Spania

  Compania BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Arrigorriaga, Spania.

 3. FUMOAL 96, SL.

  Spania

  Compania FUMOAL 96, SL., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Sentmenat (barcelona), Spania.

 4. KEMPTENER EISENGIEßEREI ADAM HÖNIG AG

  Germania

  Compania KEMPTENER EISENGIEßEREI ADAM HÖNIG AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, și Fonte speciale. Are sediul în Kempten , Germania.

 5. ESCORIAS MEXICO

  Mexic

  Compania ESCORIAS MEXICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Queretaro, Mexic.

 6. DMT TEKNIK

  Turcia

  Compania DMT TEKNIK, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Karatay/Konya, Turcia.

 7. GARFELLA CARSI SL

  Spania

  Compania GARFELLA CARSI SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Valencia, Spania.

 8. U.C.B. FRANCE

  Franta

  Compania U.C.B. FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, pig iron, Fonte speciale, și international metal trading. Are sediul în Communay, Franta.

 9. KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. Are sediul în Wien, Austria.

 10. AVERLY SA

  Spania

  Compania AVERLY SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Fonte speciale, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Fonte speciale. Are sediul în Zaragoza, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit