• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sobe din fonta

Rezultate pentru

Sobe din fonta - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Cadouri promotionale, cast iron plates, pans, paella pans, pots and pans, non-stick pans, chestnut pans, și frying pans. Are sediul în Bila Tserkva, Kiev Region, Ucraina.

 2. AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. Are sediul în Schalksmühle, Germania.

 3. PEFOC.RO SRL

  Romania

  Compania PEFOC.RO SRL prezenta pe piata semineelor de peste 15 ani, ce comercializeaza o gama larga de produse precum seminee pe lemne, sobe pe lemne, termoseminee, seminee pe bioetanol, usi de semineu, cosuri de fum, accesorii si componente pentru seminee. Produse de inalta calitate la preturi avantajose si garantie cuprinsa intre 5-10 ani, avand ca si colaboratori principali companii cu renume din Europa si SUA. Iti punem la dispozitie echipa specializata cu exeprienta in domeniu, realizand modelul de semineu dorit de catre client, cu durata lunga de functionare si randament foarte bun, respectand toate normele de siguranta si calitate europene in vigoare. Astfel vei primi o oferta personalizata, adaptata spatiului si nevoilor tale! Transport in toate orasele din tara si localitatile invecinate cu livrare imediata la domiciliu, si transport gratuit pentru orice comanda mare. Oferim consultanta gratuita in alegerea potrivita a semineului si servicii de montaj complete.

 4. SIMGE SOBA

  Turcia

  Compania SIMGE SOBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe pentru incalzire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din fonta, fireplaces and stoves, Sobe din fonta, și stoves. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. PANADERO DENIA SL

  Spania

  Compania PANADERO DENIA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din fonta, Sobe din fonta, environment-friendly stoves, pellet heaters, și wood fireplaces. Are sediul în Albacete, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GÜLŞEN SOBA

  Turcia

  Compania GÜLŞEN SOBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. KECK & LANG GMBH

  Germania

  Compania KECK & LANG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. Are sediul în Böhmenkirch, Germania.

 3. ATELIER CERAMIQUE REGNIER

  Franta

  Compania ATELIER CERAMIQUE REGNIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din fonta, Sobe pentru incalzire, Ceramica - placi si dale, Sobe din fonta, Sobe pentru incalzire, Ceramica - placi si dale, și earthenware tiles. Are sediul în Desvres, Franta.

 4. MAYSTERNYA

  Ucraina

  Compania MAYSTERNYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din fonta, cast iron, crockery, Sobe din fonta, și presses. Are sediul în Odesa, Ucraina.

 5. INVICTA

  Franta

  Compania INVICTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din fonta, foundry, foundry products, Wood heating systems, și Sobe din fonta. Are sediul în Donchery, Franta.

 1. RIKA PORNIC

  Franta

  Compania RIKA PORNIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. Are sediul în Pornic, Franta.

 2. UNICA TERM G.M.B.H.

  Austria

  Compania UNICA TERM G.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pellet boiler. Are sediul în Sillian, Austria.

 1. UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS

  Ucraina

  Compania UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. DOVRE

  Belgia

  Compania DOVRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. Are sediul în Weelde, Belgia.

 3. MANUEL C. FERREIRA, LDA

  Portugalia

  Compania MANUEL C. FERREIRA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood stoves for civil use. Are sediul în Pigeiros, Portugalia.

 4. NYIMA

  Belgia

  Compania NYIMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminee, sobe decorative si accesorii, Seminee, sobe decorative si accesorii, traditional wood stoves, și customised stove design and installation. Are sediul în Presles, Belgia.

 5. DE MICHELI MARCO S.A.S.

  Italia

  Compania DE MICHELI MARCO S.A.S., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminee, sobe decorative si accesorii, Sobe din fonta, Seminee, sobe decorative si accesorii, și Sobe din fonta. Are sediul în Saronno, Italia.

 6. DEA DEL FUOCO S.R.L.

  Italia

  Compania DEA DEL FUOCO S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din fonta, Sobe pentru incalzire, Sobe din fonta, și Sobe pentru incalzire. Are sediul în Vigevano, Italia.

 7. SIPO STUFE

  Italia

  Compania SIPO STUFE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din fonta, Sobe pentru incalzire, Sobe din fonta, și Sobe pentru incalzire. Are sediul în Parre, Italia.

 8. LA MA.GI.CA. DI ROGNONI E C.SNC

  Italia

  Compania LA MA.GI.CA. DI ROGNONI E C.SNC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, Sobe din fonta, Obiecte metalice de uz casnic, și Sobe din fonta. Are sediul în Offanengo, Italia.

 1. LA FORNACE S.R.L.

  Italia

  Compania LA FORNACE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Topografie - birouri, Sobe din fonta, Topografie - birouri, și Sobe din fonta. Are sediul în Pescantina, Italia.

 2. LEONI CERAMICHE D'ARTE S.R.L.

  Italia

  Compania LEONI CERAMICHE D'ARTE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Sobe din fonta, Vesela de masa, și Sobe din fonta. Are sediul în San Polo D'enza, Italia.

 3. LUKS ENERJI ISI CIHAZLARI LTD.STI.

  Turcia

  Compania LUKS ENERJI ISI CIHAZLARI LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. VILLENEUVE STUFE S.R.L.

  Italia

  Compania VILLENEUVE STUFE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare si cosuri industriale, Sobe din fonta, Cuptoare si cosuri industriale, și Sobe din fonta. Are sediul în Villeneuve, Italia.

 5. EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA

  Italia

  Compania EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Sobe din fonta, Generatoare de aburi din fonta, și Sobe din fonta. Are sediul în Tufino, Italia.

 6. BOTTA' MATTIA

  Italia

  Compania BOTTA' MATTIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, Sobe din fonta, Pardoseli din teracota, și Sobe din fonta. Are sediul în Morbegno, Italia.

 7. FIBER ISI SISTEMLERI

  Turcia

  Compania FIBER ISI SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. Are sediul în Samsun, Turcia.

 8. ZAPPA S.A.S.

  Italia

  Compania ZAPPA S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminee, sobe decorative si accesorii, Sobe din fonta, Seminee, sobe decorative si accesorii, și Sobe din fonta. Are sediul în Cameri, Italia.

 9. PVG ITALY S.R.L.

  Italia

  Compania PVG ITALY S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din fonta, Sobe pentru incalzire, Sobe din fonta, și Sobe pentru incalzire. Are sediul în Castelfiorentino, Italia.

 10. GANZ FRANCESCO & F.LLI

  Italia

  Compania GANZ FRANCESCO & F.LLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de echipamente industriale, Sobe din fonta, Inchiriere de echipamente industriale, și Sobe din fonta. Are sediul în Agordo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit