• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • generatoare de aburi din fonta

Rezultate pentru

Generatoare de aburi din fonta - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Cadouri promotionale, cast iron plates, pans, paella pans, pots and pans, non-stick pans, chestnut pans, și frying pans. Are sediul în Bila Tserkva, Kiev Region, Ucraina.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CALDAIE MELGARI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cazane industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, steam boilers for industrial use, industrial boiler rentals, boiler rental, Generatoare de aburi din fonta, steam accumulators, gas-fired boilers for industrial use, low-pressure boilers, și steam boilers for steel-works. Are sediul în Gadesco-Pieve Delmona, Italia.

 3. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Romania

  Firma noastra executa instalatii inox pentru industria farmaceutica (apa purificata, apa distilata, abur pur si sisteme de osmoza inversa, aer comprimat, azot, etc) si pentru industria alimentara (lapte, sucuri, apa minerala).INDUSTRIA FARMACEUTICA. In domeniul industriei farmaceutice suntem specializati in executia instalatiilor “clean-piping” si a sistemelor de preparare sterila. Materialele utilizate sunt ASME BPE. In cazul instalatiilor farmaceutice din inox folosim procedeul de sudura TIG cu protectie de gaz argon. Societatea noastra detine o procedura certificata de sudura orbitala si manuala. Echipa noastra de sudori detine certificare ASME IX (Bureau Veritas).Totodata suntem specializati in sisteme de preparare sterila, “TURN KEY” cu CIP/SIP. Toate instalatiile noastre din inox sunt insotite de documentatia necesara: FAT/SAT si IQ/OQ.INDUSTRIA ALIMENTARA. Putem executa o gama larga de instalatii inox. Astfel, construim: Instalatii inox pentru diverse fluide alimentareInstalatii generice de teava din inoxSkid-uri CIPSisteme inox automate de incarcare, descarcare si spalare lapte cu siguranta simpla si siguranta dublaSisteme inox de filtrare pentru apa minerala.In cazul instalatiilor alimentare din inox folosim procedeul de sudura TIG cu protectie de gaz argon, precum si sudura cu adaos.De asemenea o solutie sigura, ieftina si rapida de realizare a unei instalatii inox de aer comprimat, azot, sau utilitati este cea a imbinarii prin presare tip Sanha.

 4. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Germania

  Compania IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. Are sediul în Sondershausen, Germania.

 5. BENESSERE SRL

  Italia

  Compania BENESSERE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boilers, air conditioning, technical assistance, și boiler maintenance. Are sediul în Casaleone, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CENTROMETAL D.O.O.

  Croatia

  Compania CENTROMETAL D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric boilers. Are sediul în Macinec, Croatia.

 2. DELLIS ETS

  Belgia

  Compania DELLIS ETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve metalice, Depoluarea mediului - servicii, boilers for home use, Cuve metalice, Degassing, contractors, și Depoluarea mediului - servicii. Are sediul în Neuville, Belgia.

 3. RIMA HEATING SYSTEMS

  Turcia

  Compania RIMA HEATING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall-hung condensation boilers, gas-fired boiler, heating system, și hot water boiler. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MENESTRINA S.R.L.

  Italia

  Compania MENESTRINA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tar and bitumen devils for road construction, și plants and equipment for mixing and emulsifying tar. Are sediul în Trento, Italia.

 5. Z.P.H.U. OKSANA

  Polonia

  Compania Z.P.H.U. OKSANA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas-fired boiler, și stoves. Are sediul în Pleszew, Polonia.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania WÄRME SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie industriala, Pompe, Schimbatoare de caldura, Robinetarie pentru gaz, Robinetarie industriala, Pompe, Schimbatoare de caldura, și Robinetarie pentru gaz. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 2. ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD

  China

  Compania ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cast iron fittings, și metal manhole covers for building. Are sediul în cangzhou, China.

 1. WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Compania WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. Are sediul în Weifang, China.

 2. ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL.

  Republica Ceha

  Compania ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole, Robinetarie sanitara, Generatoare de aburi din fonta, Sanitare - articole, Robinetarie sanitara, și Generatoare de aburi din fonta. Are sediul în Teplice , Republica Ceha.

 3. INKUR, S.R.O.

  Slovacia

  Compania INKUR, S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole, Pompe, Robinetarie pentru gaz, Sanitare - articole, Pompe, și Robinetarie pentru gaz. Are sediul în Martin , Slovacia.

 4. CLIRASAT DI BRACCIALE SANTE CARMINE

  Italia

  Compania CLIRASAT DI BRACCIALE SANTE CARMINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Generatoare de aburi din fonta, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Generatoare de aburi din fonta. Are sediul în Ginosa, Italia.

 5. TERMOIDRAULICA GIBI S.R.L.

  Italia

  Compania TERMOIDRAULICA GIBI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Cazane industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Arzatoare industriale, Generatoare de aburi din fonta, și Arzatoare industriale. Are sediul în Verona, Italia.

 6. F.LLI DABOVE S.R.L.

  Italia

  Compania F.LLI DABOVE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire centrala - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Cazane industriale, Generatoare de aburi din fonta, și Cazane industriale. Are sediul în Genova, Italia.

 7. AFT - INNOVATION IN FLUOROPOLYMER TECHNOLOGY

  Regatul Unit

  Compania AFT - INNOVATION IN FLUOROPOLYMER TECHNOLOGY, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatoriii de otel, Generatoare de aburi din fonta, Turnatoriii de otel, și Generatoare de aburi din fonta. Are sediul în Hertford, Regatul Unit.

 8. TERMATECH DI ASTORI P.I. ANTONIO E C. S.A.S.

  Italia

  Compania TERMATECH DI ASTORI P.I. ANTONIO E C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Generatoare de aburi din fonta, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Generatoare de aburi din fonta. Are sediul în Novara, Italia.

 1. A.I.T. S.R.L.

  Italia

  Compania A.I.T. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire centrala - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Cazane industriale, Generatoare de aburi din fonta, și Cazane industriale. Are sediul în Perugia, Italia.

 2. ROMAN DEL PRETE CLAUDIO C S.N.C.

  Italia

  Compania ROMAN DEL PRETE CLAUDIO C S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane industriale, Cazane pentru locuinte, Cazane industriale, și Cazane pentru locuinte. Are sediul în Cordenons, Italia.

 3. LA CALDAIA DI QUINTAVALLE DANIELE

  Italia

  Compania LA CALDAIA DI QUINTAVALLE DANIELE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane industriale, Cazane pentru locuinte, Cazane industriale, și Cazane pentru locuinte. Are sediul în Venezia, Italia.

 4. TERMOIDRAULICA PIZZI MAURIZIO

  Italia

  Compania TERMOIDRAULICA PIZZI MAURIZIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Generatoare de aburi din fonta, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Generatoare de aburi din fonta. Are sediul în Flero, Italia.

 5. D'ALESSANDRO TERMOMECCANICA S.R.L.

  Italia

  Compania D'ALESSANDRO TERMOMECCANICA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Cazane industriale, Generatoare de aburi din fonta, și Cazane industriale. Are sediul în Miglianico, Italia.

 6. G.F.C. CALDAIE S.A.S. DI ONORATI GIULIANO & C.

  Italia

  Compania G.F.C. CALDAIE S.A.S. DI ONORATI GIULIANO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cazane industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Cazane pentru locuinte, Generatoare de aburi din fonta, și Cazane pentru locuinte. Are sediul în Cesana Brianza, Italia.

 7. MANUTEN GAS S.R.L.

  Italia

  Compania MANUTEN GAS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane industriale, Cazane pentru locuinte, Cazane industriale, și Cazane pentru locuinte. Are sediul în Casalecchio Di Reno, Italia.

 8. BLASCO MICHELE

  Italia

  Compania BLASCO MICHELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Cazane industriale, Generatoare de aburi din fonta, și Cazane industriale. Are sediul în Milano, Italia.

 9. NUOVA CE.RE.DO.

  Italia

  Compania NUOVA CE.RE.DO., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane industriale, Cazane pentru locuinte, Cazane industriale, și Cazane pentru locuinte. Are sediul în Pescara, Italia.

 10. NUOVA GAMMA GAS DI ANDREA TORETTI & C. S.N.C.

  Italia

  Compania NUOVA GAMMA GAS DI ANDREA TORETTI & C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aburi din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane industriale, Cazane pentru locuinte, Cazane industriale, și Cazane pentru locuinte. Are sediul în Centro Valle Intelvi, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit