• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turba si pamant de flori

Rezultate pentru

Turba si pamant de flori - Import export

 1. REKYVA, AB

  Lituania

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC is one of the biggest peat producers in Baltic region. Based in Lithuania the company produces natural peat and professional peat substrates for both hobby and professional growers. We are prepared to produce any mix our client requires. The peat of Rekyva AB is high-moor Sphagnum type peat, ideal for sowing a variety of seeds as well as plant germination and growing Our main products: Natural white/brown/black peat, pH adjusted peat, fertilized peat, professional substrates. Packaging: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big bales. Fractions: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. We keep modernizing, innovating, updating our machinery, and using high international management standards to be able to become one of the leaders in the peat and substrates producers in the world. Please visit our website or contact us if you have any inquiry, we will gladly help you.

 2. RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Schönsee, Germania.

 3. PRESTO DURPES, UAB

  Lituania

  Compania PRESTO DURPES, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba si pamant de flori, Turba si pamant de flori, și peat products. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 4. SIA GPK

  Letonia

  Compania SIA GPK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fertilisation, și peat. Are sediul în Riga, Letonia.

 5. FAUNE ET FLORE

  Belgia

  Compania FAUNE ET FLORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba si pamant de flori, Hrana pentru animale de companie, Mobilier - designer, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Turba si pamant de flori, Hrana pentru animale de companie, Mobilier - designer, și Mobila si decoratiuni pentru gradina. Are sediul în Nandrin, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spania

  Compania INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, și organic soil improvers. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. KAWO - KARL WOLPERS KG

  Germania

  Compania KAWO - KARL WOLPERS KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 3. ERDENWERKE WILHELM BUSS

  Germania

  Compania ERDENWERKE WILHELM BUSS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Saterland, Germania.

 4. ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş.

  Turcia

  Compania ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic products. Are sediul în Çorum, Turcia.

 5. KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Senzori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba si pamant de flori, parking system, automatic car parks, și Turba si pamant de flori. Are sediul în Zabrze, Polonia.

 1. TURBAS DEL PRADO

  Spania

  Compania TURBAS DEL PRADO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Valladolid, Spania.

 2. HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN

  Germania

  Compania HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Hümmerich, Germania.

 1. AM ECO PRO LTD.

  Estonia

  Compania AM ECO PRO LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 2. SRIMATHI EXPORTS

  India

  Compania SRIMATHI EXPORTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Coimbatore , Tamil Nadu., India.

 3. MIKSKAAR AS

  Estonia

  Compania MIKSKAAR AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 4. SIA GLOBAL PEAT

  Letonia

  Compania SIA GLOBAL PEAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile peat. Are sediul în Riga, Letonia.

 5. CASTELLANA GREEN EXPERT

  Italia

  Compania CASTELLANA GREEN EXPERT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antiparasiticides for animals. Are sediul în Palermo, Italia.

 6. LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT

  Ucraina

  Compania LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Lopatyn, Ucraina.

 7. VERDE AMBIENTE SRL

  Italia

  Compania VERDE AMBIENTE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clean-up and dismantling of asbestos buildings, room debugging, waste collecion and disposal, și waste management. Are sediul în Cavallino Treporti, Italia.

 8. ETS CUILLERIER

  Franta

  Compania ETS CUILLERIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Romorantin Lanthenay, Franta.

 1. VERMISOL NATUREL TARIM

  Turcia

  Compania VERMISOL NATUREL TARIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Atasehir, Turcia.

 2. FALIENOR TERREAUX DE FRANCE

  Franta

  Compania FALIENOR TERREAUX DE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile loam, și substrates. Are sediul în Vivy, Franta.

 3. NUOVA FLESAN S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA FLESAN S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coconut fibre. Are sediul în Milano, Italia.

 4. FLORENTER SRL

  Italia

  Compania FLORENTER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile loam, bark for mulch, și nursery worker equipment. Are sediul în Ghedi, Italia.

 5. BALTIC PEAT SIA

  Letonia

  Compania BALTIC PEAT SIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile peat, bark for mulch, și wood fibres. Are sediul în Riga, Letonia.

 6. ZHITOMIRTORF LLC

  Ucraina

  Compania ZHITOMIRTORF LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. Are sediul în Zhytomyr, Ucraina.

 7. ZEOCEL LDA

  Portugalia

  Compania ZEOCEL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - produse, Turba si pamant de flori, Tratarea apei - produse, și Turba si pamant de flori. Are sediul în Ameal, Portugalia.

 8. AQUILAND

  Franta

  Compania AQUILAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte naturale, nursery supplies, și Ingrasaminte naturale. Are sediul în LANDIRAS, Franta.

 9. EECKHAUDT

  Belgia

  Compania EECKHAUDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba si pamant de flori, Soil improvement - natural products, Turba si pamant de flori, peat products, și bark for mulch. Are sediul în Lede, Belgia.

 10. ELDORA SIA

  Letonia

  Compania ELDORA SIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Soils and substrates. Are sediul în Lielvarde, Letonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit