• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • flori taiate

Rezultate pentru

Flori taiate - Import export

 1. FLORADOR

  Belgia

  Compania FLORADOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori si plante de sera, import/export service, Flori si plante de sera, roses for sale, și cut roses. Are sediul în Brussels, Belgia.

 2. FRANCE FLEURS

  Franta

  Compania FRANCE FLEURS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, Flori, wholesale flowers, fresh flowers, Flori taiate, și Flori. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 3. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italia

  Compania ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, articles for florists, florists' accessories, Flori taiate, și distribution of cut flowers. Are sediul în Ercolano, Italia.

 4. SUN HARVEST FLOWERS

  Chile

  Compania SUN HARVEST FLOWERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydrangea, și cut flowers. Are sediul în Puerto Varas, Region Los Lagos, Chile.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Polonia

  Compania EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Gorzow Wielkopolski, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAGIC OF FLOWERS

  Ucraina

  Compania MAGIC OF FLOWERS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Dnepropetrovsk, Ucraina.

 2. FLORABEL CHIPIONA

  Spania

  Compania FLORABEL CHIPIONA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants and flowers from all over the world, wholesale flowers, și fresh flowers. Are sediul în Chipiona, Spania.

 3. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Olanda

  Compania MONTFLEURY SELECTION B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut flowers, și flower boxes. Are sediul în De Kwakel, Olanda.

 4. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spania

  Compania ROSES SANT JORDI GIRONA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Vilassar De Mar, Spania.

 5. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italia

  Compania ASPIDISTRACOOPERATIVA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Angri, Italia.

 1. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Republica Ceha

  Compania KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut roses, artificial flower handicraft workshop, și cut flowers. Are sediul în Bečváry, Republica Ceha.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Germania

  Compania PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Flori, plante si fructe artificiale, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. DIVAFLOR

  Ecuador

  Compania DIVAFLOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Quito, Ecuador.

 2. FLORA 24, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania FLORA 24, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut roses. Are sediul în Praha 9-Černý Most, Republica Ceha.

 3. GORI SRL

  Italia

  Compania GORI SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, cut flowers, Flori taiate, bouquets and floral compositions, și cut roses. Are sediul în Piano Di Mommio-Massarosa, Italia.

 4. LE MIMOSA

  Belgia

  Compania LE MIMOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Florarii - material si furnituri, Flori taiate, Flori, plante si fructe artificiale, Florarii - material si furnituri, Flori taiate, Flori, plante si fructe artificiale, și creation of brides' bouquets. Are sediul în Queue-Du-Bois, Belgia.

 5. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Germania

  Compania NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, și Flori taiate. Are sediul în Burgdorf, Germania.

 6. FLOWERS BY POST UK

  Regatul Unit

  Compania FLOWERS BY POST UK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. MAGIC FLORA

  Ucraina

  Compania MAGIC FLORA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale flowers, cut flowers, și indoor and outdoor plants. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

 8. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenya

  Compania EAGLE-LINK FLOWERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Nairobi, Kenya.

 1. TURKUAZ FLOWER

  Turcia

  Compania TURKUAZ FLOWER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Polonia

  Compania GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Książenice, Polonia.

 3. BLUMEN-BERRET GMBH

  Germania

  Compania BLUMEN-BERRET GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Mühlacker, Germania.

 4. LOS ROSALES

  Spania

  Compania LOS ROSALES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. FLOWERPOINT GMBH

  Elvetia

  Compania FLOWERPOINT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Plante textile, Horticultura, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, și Plante textile. Are sediul în Belpberg, Elvetia.

 6. BLUMENGROSSHANDEL FLORISTENDIENST PETRY GMBH

  Germania

  Compania BLUMENGROSSHANDEL FLORISTENDIENST PETRY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Fructe, Horticultura, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Dinslaken, Germania.

 7. RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH

  Elvetia

  Compania RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Plante textile, Horticultura, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, și Plante textile. Are sediul în Basel, Elvetia.

 8. GERT HÖFER

  Germania

  Compania GERT HÖFER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Fructe, Horticultura, Plante de sera, și Flori taiate. Are sediul în Dresden, Germania.

 9. B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE

  Elvetia

  Compania B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Plante textile, Horticultura, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, și Plante textile. Are sediul în Morges, Elvetia.

 10. SIGNORELLI ART & FLOWER CRAFT

  Italia

  Compania SIGNORELLI ART & FLOWER CRAFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. Are sediul în Bresso, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit