• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn taiat negeluit

Rezultate pentru

Lemn taiat negeluit - Import export

 1. HIJOS DE RAMON RUBAL SL

  Spania

  Verified by europages badge

  All our forestry work uses local forestry resouces. We manage forests and woodland sustainably to minimise ecological disruption caused by clear cutting. We have the equipment needed to manage forestry biomass and our work includes replanting local mountains. Sawmill Pine plank Sawdust Bark Lumber purchased Lumber sold Seasoned timber Pine Galician pine Structural timber

 2. PPA INTEGRAL SRL

  Romania

 3. SOFRONIDIS KOSMAS & SIA E.E.

  Grecia

  Compania SOFRONIDIS KOSMAS & SIA E.E., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat negeluit, wooden pallets, wood for fireplaces, și Lemn taiat negeluit. Are sediul în Drama, Grecia.

 4. MARKWOOD

  Belarus

  Compania MARKWOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile planking, și wholesale tables. Are sediul în Vasilevichi, Belarus.

 5. SIBIR WOOD TRADING D.O.O.

  Slovenia

  Compania SIBIR WOOD TRADING D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. Are sediul în Mengeš, Slovenia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. UNITED LOGGERS

  Estonia

  Compania UNITED LOGGERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemne de foc, Lemn pentru talas, Lemn pentru prelucrat, Lemn brut, Lemne de foc, Lemn pentru talas, Lemn pentru prelucrat, și Lemn brut. Are sediul în SAKSA KÜLA, Estonia.

 2. IPG-ARMAZEM DO GATO

  Brazilia

  Compania IPG-ARMAZEM DO GATO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Lemn pentru prelucrat, și timber cut to size. Are sediul în Vitória, Brazilia.

 3. ANTARES BIOENERGY SRL

  Italia

  Compania ANTARES BIOENERGY SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile primary forms and semi-finished products in wood, wooden frames, și doors. Are sediul în Reggio Calabria, Italia.

 4. STOLYAR CENTER

  Ucraina

  Compania STOLYAR CENTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood seasoning, și wholesale tables. Are sediul în Vinnytsia, Ucraina.

 5. COOMANS

  Belgia

  Compania COOMANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn industrial, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat si tratat, Lemn industrial, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Lemn taiat negeluit. Are sediul în Laakdal, Belgia.

 1. HOUTBEDRIJF VANLAER EN CIE

  Belgia

  Compania HOUTBEDRIJF VANLAER EN CIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi aglomerate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, parquet, și parquet. Are sediul în Malle, Belgia.

 2. LLC KIMABEL

  Belarus

  Compania LLC KIMABEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sawn timber. Are sediul în Vitebsk Region, Polotsk District, Belarus.

 1. SARL ROLLIN FRÈRES

  Franta

  Compania SARL ROLLIN FRÈRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile timber for structural frames, și Structural timber. Are sediul în Blainville Sur L'eau, Franta.

 2. LTD7HIT

  Belarus

  Compania LTD7HIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. Are sediul în Minsk, Belarus.

 3. ETS ROETHLISBERGER S.A.

  Elvetia

  Compania ETS ROETHLISBERGER S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, și Placi de lemn. Are sediul în Glovelier, Elvetia.

 4. JOSEF HUBER

  Germania

  Compania JOSEF HUBER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Riedering, Germania.

 5. FORVARD

  Ucraina

  Compania FORVARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talas si rumegus din lemn, cut timber, Talas si rumegus din lemn, și Wood shingle for fuel. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 6. JÜRGEN SUTTER

  Germania

  Compania JÜRGEN SUTTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, și Placi de lemn. Are sediul în Hohentengen, Germania.

 7. JOSEF KÖBERLE SÄGEWERK & HOLZHANDLUNG EK

  Germania

  Compania JOSEF KÖBERLE SÄGEWERK & HOLZHANDLUNG EK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale inerte pentru constructii, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Materiale inerte pentru constructii, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Lemn taiat negeluit. Are sediul în Wolpertswende, Germania.

 8. FRANZ HABELITZ GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania FRANZ HABELITZ GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Lemn taiat geluit, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Lemn taiat geluit, Lemn taiat negeluit, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Mitwitz, Germania.

 1. LEGNOLISS SRL

  Italia

  Compania LEGNOLISS SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood trade. Are sediul în Bolgare, Italia.

 2. SÄGEWERK FRANZ BURGER

  Austria

  Compania SÄGEWERK FRANZ BURGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, și Placi de lemn. Are sediul în Statzendorf, Austria.

 3. CEVE

  Belgia

  Compania CEVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, și Lemn taiat negeluit. Are sediul în Kruishoutem, Belgia.

 4. REWISE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania REWISE S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pine, și spruce. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 5. AKM AXEL KOTTHOFF SÄGEWERK E.K.

  Germania

  Compania AKM AXEL KOTTHOFF SÄGEWERK E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, și Placi de lemn. Are sediul în Meschede, Germania.

 6. SÄGEWERK SCHADE KG

  Germania

  Compania SÄGEWERK SCHADE KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Knüllwald, Germania.

 7. KLAUS RIEHLE SÄGEWERK E. K.

  Germania

  Compania KLAUS RIEHLE SÄGEWERK E. K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Zell, Germania.

 8. MAX WEIKL E.KFR.

  Germania

  Compania MAX WEIKL E.KFR., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Zwiesel, Germania.

 9. SÄGEWERK BÖÖK

  Germania

  Compania SÄGEWERK BÖÖK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, și Placi de lemn. Are sediul în Dunum, Germania.

 10. SÄGEWERK NESENSOHN E.U.

  Austria

  Compania SÄGEWERK NESENSOHN E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Placi de lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Laterns, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn taiat negeluit - Import export

Număr de rezultate

24.163 Intreprinderile