• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fire si tesaturi elastice

Rezultate pentru

Fire si tesaturi elastice - Import export

 1. FEIN - ELAST UMSPINNWERK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Production of combination yarns and twines, as well as elastic Raschel knits: Single or double covered elastane yarns, with serving yarn made from filament fibres and/or staple fibres; Hamel Elastotwist twine made from elastic and non-elastic core yarns, with serving yarn made from filament fibres and/or staple fibres; Corespun and Sirospun yarns with elastic or non-elastic core yarns, wound together with cotton or viscose staple fibres; Elastic Raschel knits for (medical) functional textiles.

 2. MANIFATTURA M77 S.A.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MANIFATTURA M77 S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Fire si tesaturi elastice, Bumbac - fire si fibre, In - fire si fibre, Fire tehnice textile, nylon yarn, Lana - fire si fibre, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Lenta, Italia.

 3. WILHELM WESTIP TEXTIL-ELASTIC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WILHELM WESTIP TEXTIL-ELASTIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 4. TOPP TEXTIL GMBH

  Germania

  Compania TOPP TEXTIL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Durach, Germania.

 5. ESTRADA STOFFE

  Polonia

  Compania ESTRADA STOFFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Bierun, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DUCHARLET GILLES

  Franta

  Compania DUCHARLET GILLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plasa din sfoara si franghii, catamarans, și Plasa din sfoara si franghii. Are sediul în Canet En Roussillon, Franta.

 2. WOLLSPINNEREI VETSCH

  Elvetia

  Compania WOLLSPINNEREI VETSCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Tesaturi, Finisarea produselor textile, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Tesaturi, Finisarea produselor textile, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Pragg-Jenaz, Elvetia.

 3. ALF CREATIV HOBBY BASTELN

  Germania

  Compania ALF CREATIV HOBBY BASTELN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Fire si fibre textile, Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Fibre textile naturale, Fire si fibre textile, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Alfhausen, Germania.

 4. FRITZ REYGERS GMBH

  Germania

  Compania FRITZ REYGERS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Bocholt, Germania.

 5. HQT HIGH QUALITY TAPES GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HQT HIGH QUALITY TAPES GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Imprimarea tesaturilor, Fire si tesaturi elastice, Tricouri, Finisarea produselor textile, Imprimarea tesaturilor, Fire si tesaturi elastice, și Tricouri. Are sediul în Velbert, Germania.

 1. WILFRIED SEIDL

  Austria

  Compania WILFRIED SEIDL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Altach, Austria.

 2. L. ORTMAIER GMBH

  Germania

  Compania L. ORTMAIER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în München, Germania.

 1. GEBRÜDER BRUNNER ZWIRNEREI GMBH

  Germania

  Compania GEBRÜDER BRUNNER ZWIRNEREI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Tesaturi, Finisarea produselor textile, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Tesaturi, Finisarea produselor textile, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Jüchen, Germania.

 2. AHR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AHR GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Fire si fibre textile, Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Fibre textile naturale, Fire si fibre textile, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Sindelfingen, Germania.

 3. DELFINGEN DE MARKTRODACH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DELFINGEN DE MARKTRODACH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele de protectie pentru cabluri electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Fire si tesaturi elastice, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Marktrodach, Germania.

 4. BURKANLAR

  Turcia

  Compania BURKANLAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. WALTER SCHMID

  Germania

  Compania WALTER SCHMID, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 6. MOULINAGE DE LA RIVE - MICHEL BLANC

  Franta

  Compania MOULINAGE DE LA RIVE - MICHEL BLANC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile naturale, Fire si fibre artificiale si sintetice, Silk thread, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile naturale, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Yssingeaux, Franta.

 7. VIANA DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania VIANA DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Köln, Germania.

 8. CHRISTIANE KUHR

  Germania

  Compania CHRISTIANE KUHR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Homberg, Germania.

 1. HANDELSAGENTUR SIPAFIL

  Germania

  Compania HANDELSAGENTUR SIPAFIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. AMANDA GARNFABRIK

  Polonia

  Compania AMANDA GARNFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weaving yarns, spun yarns, sewing threads, și polypropylene yarn - technical yarns. Are sediul în Sulechów, Polonia.

 3. BÄUMLIN AG

  Elvetia

  Compania BÄUMLIN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Finisarea produselor textile, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Finisarea produselor textile, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Thal, Elvetia.

 4. MANUFACTURAS NYLMA SL

  Spania

  Compania MANUFACTURAS NYLMA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Fire si tesaturi elastice, Tesaturi, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Terrassa, Spania.

 5. HAKIMARAS TEKISTIL PLASTIK GERI DÖNÜŞÜM SISTEMLERI

  Turcia

  Compania HAKIMARAS TEKISTIL PLASTIK GERI DÖNÜŞÜM SISTEMLERI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial and synthetic fibre felts, și Cotton yarns. Are sediul în Mersin, Turcia.

 6. JOUBERT PRODUCTIONS

  Franta

  Compania JOUBERT PRODUCTIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire elastice, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, și Fire elastice. Are sediul în Ambert, Franta.

 7. GERD SANDHOLZER

  Austria

  Compania GERD SANDHOLZER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Hohenems, Austria.

 8. METOD EXPORT

  Turcia

  Compania METOD EXPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si tesaturi elastice, elastic yarns, și Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. ELASTICS UK

  Regatul Unit

  Compania ELASTICS UK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 10. FILATI DI LUCE

  Italia

  Compania FILATI DI LUCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si tesaturi elastice. Are sediul în Seregno, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit