• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • filetarea otelurilor si a metalelor

Rezultate pentru

Filetarea otelurilor si a metalelor - Import export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Aeronautica - aparatura si echipamente, CNC milling, CNC 4-axis milling work, mechanical design company, aeronautical screw-cutting, Filetarea otelurilor si a metalelor, plastic screw-cutting, și plastic screw-cutting. Are sediul în Vimieiro Braga, Portugalia.

 3. BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Delligsen, Germania.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, mici piese metalice, Oteluri si metale - prelucrare, Mecanica fina, Aluminiu si aliaje, și precision machining. Are sediul în Pisogne, Italia.

 5. GEWINDE SCHIRRA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEWINDE SCHIRRA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Illingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KEBA FASTENINGS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KEBA FASTENINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte pentru fixare, feronerie din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Buloane, Screws for plastics, plastic screws, Filetarea otelurilor si a metalelor, Thread forming screws, cold formed parts, hot formed parts, și fastening parts. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 2. ST.AN MECHANICS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ST.AN MECHANICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - sudare si brazare, Frezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - sudare si brazare, Frezarea otelurilor si a metalelor, și Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Spilamberto, Italia.

 3. CELO FIJACIONES SL

  Spania

  Compania CELO FIJACIONES SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. HILALSAN

  Turcia

  Compania HILALSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal working, high pressure polishing machines for industrial use, și shear type cutting. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. OMIP S.R.L.

  Italia

  Compania OMIP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, și Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Roccapiemonte, Italia.

 1. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Germania

  Compania WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, precision turning, CNC turned parts, Filetarea otelurilor si a metalelor, și Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 2. WALZKRAFT GMBH

  Germania

  Compania WALZKRAFT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 1. PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Deilingen, Germania.

 2. BROVEDANI GROUP SPA

  Italia

  Compania BROVEDANI GROUP SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Mortezarea otelurilor si a metalelor, precision mechanics, Mechanical components, Filetarea otelurilor si a metalelor, și Mortezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în San Vito Al Tagliamento, Italia.

 3. NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Germania

  Compania NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 4. GRADEL BAUDIN

  Franta

  Compania GRADEL BAUDIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fixare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, și hardware. Are sediul în Magland, Franta.

 5. GERBO FRANCE

  Franta

  Compania GERBO FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru industria de inalta precizie, Filetarea otelurilor si a metalelor, Unelte portabile cu motor pentru industria de inalta precizie, Filetarea otelurilor si a metalelor, și industrial grinding work. Are sediul în Sarreguemines-Remelfing, Franta.

 6. SEDC INDUSTRIE

  Franta

  Compania SEDC INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inserts and tools for thread regeneration, și filleting. Are sediul în Cluses, Franta.

 7. DURUM SA

  Franta

  Compania DURUM SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Saint-Victor, Franta.

 8. HANS BAYER

  Germania

  Compania HANS BAYER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, și filleting. Are sediul în Pottenstein, Germania.

 1. FIBRO

  Franta

  Compania FIBRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatii comerciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Frezare - masini-unelte, Filetarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, și Frezare - masini-unelte. Are sediul în Schiltigheim, Franta.

 2. PROST DECOLLETAGE

  Franta

  Compania PROST DECOLLETAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Automated fettling, și Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Morez, Franta.

 3. ALGI INDUSTRIE

  Franta

  Compania ALGI INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Bar turning steel and metals, filleting, și Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Marignier, Franta.

 4. A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES

  Franta

  Compania A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Angrenaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, pine nuts, Filetarea otelurilor si a metalelor, broaching, și gear teeth grinding. Are sediul în Neuvy En Mauges, Franta.

 5. CO.ME.R. S.R.L.

  Italia

  Compania CO.ME.R. S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, și machining. Are sediul în Rossano Veneto, Italia.

 6. FILETAGES INDUSTRIES

  Franta

  Compania FILETAGES INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polizarea otelurilor si a metalelor, Polizarea otelurilor si a metalelor, și Flat and cylindrical grinding. Are sediul în Bornel, Franta.

 7. NOLOT SAS

  Franta

  Compania NOLOT SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Tije filetate, Filetarea otelurilor si a metalelor, machines for production and working threads, screws, bolts, nuts and rivets, și Tije filetate. Are sediul în Etang-Sur-Arroux, Franta.

 8. MULTISTATION

  Franta

  Compania MULTISTATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Tarodare - masini-unelte, Filetarea otelurilor si a metalelor, boring, și Tarodare - masini-unelte. Are sediul în Dinard Cedex, Franta.

 9. O.M.P. PICCINELLI S.R.L.

  Italia

  Compania O.M.P. PICCINELLI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, și precision machining. Are sediul în Darzo Di Storo, Italia.

 10. ETS CARRE

  Franta

  Compania ETS CARRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, copper processing, și Filetarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Ouarville, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Filetarea otelurilor si a metalelor - Import export

Număr de rezultate

12.094 Intreprinderile