• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fiare de calcat de uz casnic

Rezultate pentru

Fiare de calcat de uz casnic - Import export

 1. MERCERIE NET

  Romania

  Masina de cusut si brodat produsa de firme consacrate si alte accesorii de nelipsit dintr-un atelier de croitorie. Oferim fiare si statii de calcat, manechie de croitorie, accesorii si piese de schimb pentru cele mai uzuale masini de cusut. Vaella va ofera de la ace si ate de cusut, pentru broderie si crosetat pana la asigurarea reparatiilor, inclusiv consultanta in domeniul croitoriei.

 2. M.B. DI MELETTI MAURO

  Italia

  Compania M.B. DI MELETTI MAURO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mici, household irons, și Electrocasnice - aparate mici. Are sediul în Modena, Italia.

 3. VEIT GMBH

  Germania

  Compania VEIT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Landsberg Am Lech, Germania.

 4. LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING

  Turcia

  Compania LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, Finisarea produselor textile, Textile - utilaje si material, ironing boards, Fiare de calcat de uz casnic, Finisarea produselor textile, și Textile - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BO-MA, BOJANA NOVAK S.P.

  Slovenia

  Compania BO-MA, BOJANA NOVAK S.P., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, Distributie en gros, Fiare de calcat de uz casnic, Masini de cusut industriale si accesorii, Import-export - agenti, Distributie en gros, Fiare de calcat de uz casnic, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Maribor, Slovenia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KONONAL MADENI ESYA

  Turcia

  Compania KONONAL MADENI ESYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ironing board, și household clothes dryers. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. OHMS INTERNATIONAL ELECTRONICS

  Emiratele Arabe Unite

  Compania OHMS INTERNATIONAL ELECTRONICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 3. ZILAN GROUP OOD

  Bulgaria

  Compania ZILAN GROUP OOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii pentru bai, și Accesorii pentru bai. Are sediul în Khaskovo, Bulgaria.

 4. STIROPRO

  Italia

  Compania STIROPRO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional irons, și steam generators for pressing machines. Are sediul în Nogara, Italia.

 5. SHENZHEN LUCKYSTAR ELECTRICAL CO., LTD.

  China

  Compania SHENZHEN LUCKYSTAR ELECTRICAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. ZHEJIANG KAIBO ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD

  China

  Compania ZHEJIANG KAIBO ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Jinyun, China.

 2. HAILO-WERK RUDOLF LOH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HAILO-WERK RUDOLF LOH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, Fiare de calcat de uz casnic, Obiecte metalice de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Haiger, Germania.

 1. KONYA SARAYLI MADENI ESZA IML.PAZ LTD STI

  Turcia

  Compania KONYA SARAYLI MADENI ESZA IML.PAZ LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, Mese si scaune, Fiare de calcat de uz casnic, și Mese si scaune. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. DEIN HAUSHALT

  Germania

  Compania DEIN HAUSHALT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Household maintenance products. Are sediul în Kaarst, Germania.

 3. JOSEF ROSENBERGER INH. ROBERT HARTLIEB

  Germania

  Compania JOSEF ROSENBERGER INH. ROBERT HARTLIEB, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Würzburg, Germania.

 4. ELASTOPRESS GMBH

  Germania

  Compania ELASTOPRESS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Bietigheim-Bissingen, Germania.

 5. STEAM DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania STEAM DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Gerabronn, Germania.

 6. YETSAN OTO RADYATÖR SAN. A.S

  Turcia

  Compania YETSAN OTO RADYATÖR SAN. A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Corum, Turcia.

 7. HWT ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Germania

  Compania HWT ELEKTROGERÄTEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Lichtenau, Germania.

 8. KALE OTO RADYATOR SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania KALE OTO RADYATOR SANAYI VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 1. SOING D.O.O.

  Croatia

  Compania SOING D.O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Varazdin, Croatia.

 2. ALBA MAKINA SANAYII VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania ALBA MAKINA SANAYII VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ABP INTERTEC DAMPF-, BÜGEL-, KAFFEEMASCHINEN-SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania ABP INTERTEC DAMPF-, BÜGEL-, KAFFEEMASCHINEN-SYSTEME GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lustruit cu aburi, și Masini de lustruit cu aburi. Are sediul în Rossau, Germania.

 4. SRF SELGECEN RADYATOR FABRIKASI SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania SRF SELGECEN RADYATOR FABRIKASI SANAYI VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Manisa, Turcia.

 5. FORMICA S.A.

  Spania

  Compania FORMICA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat de uz casnic, și Fiare de calcat de uz casnic. Are sediul în Molins De Rei, Spania.

 6. EUDORA SOBA VERTRIEBS GMBH

  Austria

 7. APLICACIONES INDUSTRIALES DEL TABLERO SA

  Spania

 8. SLOMATEX D.O.O.

  Slovenia

 9. KRAPF BÜGELTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

 10. ZASS EV ALETLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit