• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambalare in pungi - utilaje si echipament

Rezultate pentru

Ambalare in pungi - utilaje si echipament - Import export

 1. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd founded in 2003 and located in guangzhou China. Integrated R&D, production, sales and service departments, World packaging machine specialized in packing machine, filling machine, sealing machine, wrapping machine, such as screw packing machine, hardware counting machine, powder packing machine, tea packing machine, chips packing machine, snack packing machine, coffee packing machine, sugar packing machine, sauce packing machine, spice packing machine, sauce packing machine, bottle filling capping machine, pouch packing machine, form fill seal machine, weighing bag machine, stick bag machine, doypack packaging machine, vacuum packaging machine, wrapping machine. Package style including sachet, pouch, bag, bottle, jar, can, carton, box. Our machines are widely used in food, medicine, pharmaceutical, chemistry, daily necessities, hardware, furniture, toy industry. With the mission of constant innovation in technology and critical quality control, we strictly follow the ISO9001: 2000 quality management system, CE security standard and other world product safety requirements. World packaging machine enjoyed a good reputation in domestic and overseas like United Kingdom, Poland, Romania, Switzerland, Swedish, Norway, Germany, Spain, Ukraine, Sweden, USA, Canada, Peru, Italy, Russia, Turkey, UAE, South Africa, Malaysia, Thailand, Indonesia, Vietnam, South Korea , etc.

 2. DOSER-COMPTER.COM

  Franta

  Compania DOSER-COMPTER.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie si farmacie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in pungi - utilaje si echipament, Masini de lipit etichete, Produse farmaceutice, Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, Ambalare in pungi - utilaje si echipament, Masini de lipit etichete, Produse farmaceutice, și Chimie si farmacie - utilaje de ambalare. Are sediul în Amiens, Franta.

 3. HWH GBR

  Germania

  Compania HWH GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Amberg, Germania.

 4. SUSANNE WICH GMBH

  Germania

  Compania SUSANNE WICH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Hessisch Lichtenau, Germania.

 5. PRODERMA AG

  Elvetia

  Compania PRODERMA AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Schötz, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIOGEMÜSE POSCH KG

  Austria

  Compania BIOGEMÜSE POSCH KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Unterpurkla, Austria.

 2. ZSB VERPACKUNG GMBH

  Germania

  Compania ZSB VERPACKUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Bernau, Germania.

 3. CTA GMBH

  Germania

  Compania CTA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Ludwigsburg, Germania.

 4. BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS PRODUCTION GMBH

  Germania

  Compania BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS PRODUCTION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Parchim, Germania.

 5. VITALSTOFFDISCOUNT UG

  Germania

  Compania VITALSTOFFDISCOUNT UG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Nohfelden, Germania.

 1. WILKE GROUP HERSTELLUNG UND VERTRIEB INH. MATTHIAS WILKE

  Germania

  Compania WILKE GROUP HERSTELLUNG UND VERTRIEB INH. MATTHIAS WILKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Bad Gandersheim, Germania.

 2. CREARTOUR INH. ANDRÉ MANECKE

  Germania

  Compania CREARTOUR INH. ANDRÉ MANECKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Bobitz, Germania.

 1. LOHN-PACK K.A. WOLF GMBH & CO KG

  Germania

  Compania LOHN-PACK K.A. WOLF GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Florstadt, Germania.

 2. BÜCKMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BÜCKMANN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 3. GFL LOHNVERPACKUNG

  Germania

  Compania GFL LOHNVERPACKUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Heusenstamm, Germania.

 4. CAS CHEMOTECHNISCHE ABPACK-SERVICE GMBH

  Germania

  Compania CAS CHEMOTECHNISCHE ABPACK-SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Kaltenholzhausen, Germania.

 5. BLIDOR AG

  Elvetia

  Compania BLIDOR AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Langnau Am Albis, Elvetia.

 6. PER-CHEMIE ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH

  Germania

  Compania PER-CHEMIE ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Eisenberg, Germania.

 7. RETTNER ABFÜLL- UND VERPACKUNGS-SERVICE GMBH

  Germania

  Compania RETTNER ABFÜLL- UND VERPACKUNGS-SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Gerolzhofen, Germania.

 8. CO-FILLING SERVICES OHG

  Germania

  Compania CO-FILLING SERVICES OHG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Halstenbek, Germania.

 1. EDELWÄSCHE FISCHER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania EDELWÄSCHE FISCHER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Crinitzberg, Germania.

 2. ABFÜLLBETRIEB MID GMBH

  Germania

  Compania ABFÜLLBETRIEB MID GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Grefrath, Germania.

 3. MEITRON GMBH

  Germania

  Compania MEITRON GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Kempen, Germania.

 4. LOPA GMBH

  Germania

  Compania LOPA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Augustdorf, Germania.

 5. SCHLEIFMITTELWERK KAHL ARTUR GLÖCKLER GMBH

  Germania

  Compania SCHLEIFMITTELWERK KAHL ARTUR GLÖCKLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Kahl, Germania.

 6. FOLA ABFÜLLTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania FOLA ABFÜLLTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 7. DHC GMBH

  Germania

  Compania DHC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 8. RELLAU CHEMIE RITA SCHNITH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RELLAU CHEMIE RITA SCHNITH GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Kaltenkirchen, Germania.

 9. LABORATORIUM DR. DEPPE GMBH

  Germania

  Compania LABORATORIUM DR. DEPPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Kempen, Germania.

 10. COSMETIC SERVICE GMBH

  Germania

  Compania COSMETIC SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în Eppertshausen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit