• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente

Rezultate pentru

Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente - Import export

 1. INSTAL-FILTER SA

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania INSTAL-FILTER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desprafuirea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrarea aerului - echipamente, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, Depoluarea atmosferei - servicii, filtering bags, flue gas ducts, industrial dust exhausters, Filtrarea aerului - echipamente, și Epurarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Kościan, Polonia.

 2. AIRPROTECH SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AIRPROTECH SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, Inginerie ecologica, Depoluarea mediului - servicii, Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, Depoluarea atmosferei - servicii, air purification plants, air purifiers, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, și air pollution purification services. Are sediul în Magenta, Italia.

 3. THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD

  Regatul Unit

  Compania THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Braintree, Regatul Unit.

 4. OJI EUROPE GMBH

  Germania

  Compania OJI EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Nauen, Germania.

 5. PUMPPORT

  Turcia

  Compania PUMPPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diaphragms for pumps. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AZT-FILTER

  Germania

  Compania AZT-FILTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air purifiers, și absolute filters. Are sediul în Küstriner Vorland, Germania.

 2. SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. CLAUGER

  Franta

  Compania CLAUGER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, industrial cooling, Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, freezing and deep freezing systems and equipment for the food and canning industry, și Cooling cells. Are sediul în Brignais, Franta.

 4. TITANI OOD

  Bulgaria

  Compania TITANI OOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Aksakovo, Bulgaria.

 5. AFROASIA TRADES LTIMITED

  Regatul Unit

  Compania AFROASIA TRADES LTIMITED, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH

  Germania

  Compania POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrarea aerului - echipamente, Filtrarea aerului - echipamente, și belt filters. Are sediul în Achim, Germania.

 2. KVT

  Belgia

  Compania KVT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arzatoare industriale, Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, Arzatoare industriale, hvac design, aerating, și Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Lier, Belgia.

 1. STIVENT INDUSTRIE

  Franta

  Compania STIVENT INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea atmosferei - servicii, și Depoluarea atmosferei - servicii. Are sediul în MIREBEAU, Franta.

 2. AOM TURKEY

  Turcia

  Compania AOM TURKEY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, electrostatic filters, industrial kitchens, și Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. AIR SCIENCE, INC.

  Coreea de Sud

  Compania AIR SCIENCE, INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Daejeon, Coreea de Sud.

 4. PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie si materii prime - servicii pentru industrie, Apa - productie si distributie, Gaze naturale si petrol - exploatare, Energie si materii prime - servicii pentru industrie, Apa - productie si distributie, și Gaze naturale si petrol - exploatare. Are sediul în Wien, Austria.

 5. POLYDAMIC SDN BHD

  Malaezia

  Compania POLYDAMIC SDN BHD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fume scrubbers, și scrubbing towers. Are sediul în Seberang Perai Tengah, Malaezia.

 6. HUNAN KASTAR GROUP COMPANY

  China

  Compania HUNAN KASTAR GROUP COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Changsha, China.

 7. BDC-R&D

  Belarus

  Compania BDC-R&D, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Minsk, Belarus.

 8. SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, și Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Cwmbran, Regatul Unit.

 1. SZANYO VAGYONKEZELO KFT

  Ungaria

  Compania SZANYO VAGYONKEZELO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, și Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY

  China

  Compania XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Xi'an, China.

 3. ILMALINJA OY

  Finlanda

  Compania ILMALINJA OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, și Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Espoo, Finlanda.

 4. BREITFUß MEßTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BREITFUß MEßTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, și Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Harpstedt, Germania.

 5. XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Xiamen, Statele Unite ale Americii.

 6. SZELLÕZÕ MÛVEK KFT.

  Ungaria

  Compania SZELLÕZÕ MÛVEK KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectia mediului - utilaje si echipamente, și Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 7. TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE

  Franta

  Compania TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea mediului - utilaje si echipamente, și Depoluarea mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Manom, Franta.

 8. VENTILATOR GROUP

  Croatia

  Compania VENTILATOR GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în Marija Bistrica, Croatia.

 9. XICHENG EP LTD

  Japonia

  Compania XICHENG EP LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wet air purification systems. Are sediul în Niigata, Japonia.

 10. GIENT

  China

  Compania GIENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente. Are sediul în chongqing, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit