• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • extractia minereurilor

Rezultate pentru

Extractia minereurilor - Import export

 1. DOSTKAR MINING

  Turcia

  Compania DOSTKAR MINING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractia minereurilor, Extractia minereurilor, opals, bentonite, și cornelian. Are sediul în Torbali, Izmir, Turcia.

 2. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania NEGAL INTERNATIONAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen fish export, Canned tuna, și iron-zinc ingots. Are sediul în Lincoln, Regatul Unit.

 3. OBSIDIAN V.E.J

  Armenia

  Compania OBSIDIAN V.E.J, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Yerevan, Armenia.

 4. ANTATRADE LTD.

  Egipt

  Compania ANTATRADE LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Badr City, Egipt.

 5. SCYPI, S.L.

  Spania

  Compania SCYPI, S.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposal of industrial waste. Are sediul în Oviedo, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AKPER PERLIT

  Turcia

  Compania AKPER PERLIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lightweight paster, industrial oil filtering services, mortars for construction work, și cast iron. Are sediul în Cankiri, Turcia.

 2. CAVA FOFFI SRL

  Italia

  Compania CAVA FOFFI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Civita Castellana, Italia.

 3. IBEROCLAYS SLU

  Spania

  Compania IBEROCLAYS SLU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Castellón De La Plana, Spania.

 4. SIBELCO ITALIA SPA

  Italia

  Compania SIBELCO ITALIA SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silica sand, earthenware, și kaolin. Are sediul în Milano, Italia.

 5. KLAC INDUSTRIE SAS

  Franta

  Compania KLAC INDUSTRIE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje pentru constructii, Extractia minereurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje pentru constructii, extractions, și Extractia minereurilor. Are sediul în St Cyr En Val, Franta.

 1. IMERYS MINERAUX BELGIQUE

  Belgia

  Compania IMERYS MINERAUX BELGIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractia minereurilor, Minereuri de metale neferoase, mineral analysis laboratories, Extractia minereurilor, alloy ores, și Minereuri de metale neferoase. Are sediul în Lixhe, Belgia.

 2. YAPITASI GRUP

  Turcia

  Compania YAPITASI GRUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aggregates, crushed quarry stone, crushed stone for construction work, și quarry products. Are sediul în Malatya, Turcia.

 1. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turcia

  Compania TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru exploatari miniere, Plumb si aliaje, Servicii pentru exploatari miniere, zinc, și Plumb si aliaje. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA

  Italia

  Compania CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile masonry-covered stairs. Are sediul în Guamo, Italia.

 3. SKALAND GRAPHITE AS

  Norvegia

  Compania SKALAND GRAPHITE AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural graphite. Are sediul în Skaland, Norvegia.

 4. DMSA GROUP LLC

  Azerbaidjan

  Compania DMSA GROUP LLC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractie miniera - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concasoare si corpuri de macinare, Extractia minereurilor, sounders, Concasoare si corpuri de macinare, machines and equipment for the manufacturing cement, plaster and lime products, și Extractia minereurilor. Are sediul în Baku, Azerbaidjan.

 5. NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC

  Peru

  Compania NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bentonite, magnesium sulfate, calcium sulphate, și litter box sand. Are sediul în Lima, Peru.

 6. GEO PETRO MINERALES SAS

  Columbia

  Compania GEO PETRO MINERALES SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Bogota, Columbia.

 7. ZAVALIEVSKY GRAPHITE

  Ucraina

  Compania ZAVALIEVSKY GRAPHITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 8. MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY

  Turcia

  Compania MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Kütahya, Turcia.

 1. CARRIÈRE DE LA HAZOTTE

  Belgia

  Compania CARRIÈRE DE LA HAZOTTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Tavier, Belgia.

 2. SOCIETE MINIERE DU GABON

  Gabon

  Compania SOCIETE MINIERE DU GABON, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Libreville, Gabon.

 3. VILLA REAL MINERAÇÃO

  Brazilia

  Compania VILLA REAL MINERAÇÃO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Salvador, Brazilia.

 4. NELLES FRERES

  Belgia

  Compania NELLES FRERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Malmedy, Belgia.

 5. SOCIETE MINIERE DU GABON

  Gabon

  Compania SOCIETE MINIERE DU GABON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Libreville, Gabon.

 6. AYMER MARBLE

  Turcia

  Compania AYMER MARBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnezit, Marmura, Mine si cariere - utilaje si material, mechanical engineering, Magnezit, Marmura, și Mine si cariere - utilaje si material. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. CARBOCIA

  Franta

  Compania CARBOCIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcium carbonate. Are sediul în Louvil, Franta.

 8. ABDOUMINE

  Maroc

  Compania ABDOUMINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Errcahidia, Maroc.

 9. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italia

  Compania E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argila si caolin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractia minereurilor, Extractia minereurilor, bentonite, și granular absorbents. Are sediul în Villanova Tulo, Italia.

 10. CARMEUSE

  Belgia

  Compania CARMEUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. Are sediul în Seilles, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit