• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • exploatari de suprafata - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Exploatari de suprafata - utilaje si materiale - Import export

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turcia

  Compania ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Servicii pentru exploatari miniere, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Peru

  Compania RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, underground drilling for mining engineering, machinery and equipment for the mining industry, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Lima, Peru.

 3. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Turcia

  Compania ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe hidraulice, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, drilling machines for mines and quarries, drilling in rock, Pompe hidraulice, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. ROCKSER INC

  Turcia

  Compania ROCKSER INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Turcia

  Compania DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMIGA ENGINEERING PTY LTD

  Australia

  Compania AMIGA ENGINEERING PTY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Tullamarine, Australia.

 2. MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI

  Turcia

  Compania MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical screens, și rollerways for mechanical goods conveyors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FERRIT S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania FERRIT S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for the mining industry, hydraulic distributors, Crushers, și separators. Are sediul în Frýdlant Nad Ostravicí , Republica Ceha.

 4. EMES EMIR MAKINA

  Turcia

  Compania EMES EMIR MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile conveyors, și conveyor belts for mines and quarries. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 5. SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL

  Romania

  Compania SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 1. EFIR RVM LTD.

  Bulgaria

  Compania EFIR RVM LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, accessories and spare parts, earthmoving machinery and equipment, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Stara Zagora, Bulgaria.

 2. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania KUR MAKINA TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile core cutters, block cutters for marble, granite and stone, hydraulic cutters for marble, granite and stone, și machinery and equipment for drilling. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. MAYAMINE

  Turcia

  Compania MAYAMINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, driller for mining industry, drilling in rock, și Mine si cariere - utilaje si material. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. MADINA CONTRACTING COMPANY

  Egipt

  Compania MADINA CONTRACTING COMPANY, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Cairo, Egipt.

 3. FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electricitate - echipamente de distributie, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Aeronautica - aparatura si echipamente, și Electricitate - echipamente de distributie. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

 4. SKY GLOBAL MACHINERY

  Turcia

  Compania SKY GLOBAL MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje din metale usaore. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, hydraulic equipment, Ore extraction, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, și Machined parts. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. MANULOC BFC

  Franta

  Compania MANULOC BFC, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Mine si cariere - utilaje si material, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Mine si cariere - utilaje si material, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Roulans, Franta.

 6. SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD

  China

  Compania SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Jingdezhen, China.

 7. FADE MARBLE & TRAVERTINE

  Turcia

  Compania FADE MARBLE & TRAVERTINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, travertine, Limestones, Marmura, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Extractie miniera - utilaje si materiale, Turba - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Deutschfeistritz, Austria.

 1. OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC

  Turcia

  Compania OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile export. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS

  Turcia

  Compania ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile surveying with special equipment, și sweets. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Zhengzhou, China.

 4. RAHMANN GMBH

  Germania

  Compania RAHMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric jacks, electromechanical cylinders, și Automatic loaders. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 5. WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD.

  Regatul Unit

  Compania WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Upham, Regatul Unit.

 6. MUELEAR WATER LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania MUELEAR WATER LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

 7. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italia

  Compania RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Savona, Italia.

 8. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Prelucrarea mecanica a suprafetelor - masini, Teleferice, telescaune, telecabine, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Prelucrarea mecanica a suprafetelor - masini, Teleferice, telescaune, telecabine, și Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 9. YENI ÖZEN MAKINA

  Turcia

  Compania YENI ÖZEN MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractie miniera - utilaje si materiale, concrete-mixing units, bladed deslimer for mines and quarries, Extractie miniera - utilaje si materiale, și new spare parts. Are sediul în Ankara, Turcia.

 10. VALSA GTV LLC

  Ucraina

  Compania VALSA GTV LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractie miniera - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Mine si cariere - utilaje si material, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Belaya Tserkov, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit