• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • edituri de lucrari stiintifice

Rezultate pentru

Edituri de lucrari stiintifice - Import export

 1. BLAUMEDICA

  Spania

  Compania BLAUMEDICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari stiintifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile houseware, Health communication, și health and beauty magazines. Are sediul în Cerdanyola Del Valles, Spania.

 2. KSIĘGARNIA EKONOMICZNA KAZIMIERZ LEKI SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KSIĘGARNIA EKONOMICZNA KAZIMIERZ LEKI SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari stiintifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile science books, books, economic law, și banking law. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. PRODIM

  Belgia

  Compania PRODIM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, Edituri de lucrari stiintifice, science books, și technical books. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. TRADERS MEDIA GMBH

  Germania

  Compania TRADERS MEDIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Würzburg, Germania.

 5. BIODILA - MEDICAL EDITING AND BIOMEDICAL REVIEW SERVICES

  Statele Unite ale Americii

  Compania BIODILA - MEDICAL EDITING AND BIOMEDICAL REVIEW SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Mebane, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MEDIA VERLAGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania MEDIA VERLAGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Edituri de lucrari stiintifice, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Scheidegg, Germania.

 2. CLASH VERLAGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania CLASH VERLAGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în München, Germania.

 3. EDITRICE DAPERO DI DAPERO GIULIA & C S.N.C.

  Italia

  Compania EDITRICE DAPERO DI DAPERO GIULIA & C S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Castel San Giovanni, Italia.

 4. VOGEL BUSINESS MEDIA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VOGEL BUSINESS MEDIA GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Würzburg, Germania.

 5. PFEIFFER VERLAG UND MEDIENSERVICE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PFEIFFER VERLAG UND MEDIENSERVICE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Hersbruck, Germania.

 1. EDITION TEXT + KRITIK IM RICHARD BOORBERG VERLAG GMBH & CO KG

  Germania

  Compania EDITION TEXT + KRITIK IM RICHARD BOORBERG VERLAG GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicatii - produse diverse, Editii generale, Edituri de lucrari tehnice, Edituri de lucrari stiintifice, Publicatii - produse diverse, Editii generale, Edituri de lucrari tehnice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în München, Germania.

 2. IDW-VERLAG GMBH

  Germania

  Compania IDW-VERLAG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicatii - produse diverse, Editii generale, Edituri de lucrari tehnice, Edituri de lucrari stiintifice, Publicatii - produse diverse, Editii generale, Edituri de lucrari tehnice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 1. INTER-RESEARCH WISSENSCHAFTSVERLAG PROF. DR. OTTO KINNE

  Germania

  Compania INTER-RESEARCH WISSENSCHAFTSVERLAG PROF. DR. OTTO KINNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicatii - produse diverse, Editii generale, Edituri de lucrari tehnice, Edituri de lucrari stiintifice, Publicatii - produse diverse, Editii generale, Edituri de lucrari tehnice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Oldendorf, Germania.

 2. GEELEN & GEELEN BERATUNG FÜR MEDIZINISCH WISSENSCHAFTLICHE PROJEKTE GMBH

  Germania

  Compania GEELEN & GEELEN BERATUNG FÜR MEDIZINISCH WISSENSCHAFTLICHE PROJEKTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinet de recrutare, Edituri de lucrari stiintifice, Cabinet de recrutare, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Grasbrunn, Germania.

 3. VERTICALE

  Italia

  Compania VERTICALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Milano, Italia.

 4. GARANT

  Belgia

  Compania GARANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de carti scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, Publicatii - produse diverse, Edituri de lucrari stiintifice, și Publicatii - produse diverse. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. IDG BUSINESS MEDIA GMBH

  Germania

  Compania IDG BUSINESS MEDIA GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Edituri de lucrari stiintifice, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în München, Germania.

 6. UNESCO PRESSE

  Franta

  Compania UNESCO PRESSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari stiintifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicare, Agentii de relatii publice, Relatii cu presa, Communicate pentru evenimente speciale, Comunicare, Agentii de relatii publice, Relatii cu presa, și Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Paris, Franta.

 7. OBERFRANKENKURIER VERLAGS UND WERBEGMBH

  Germania

  Compania OBERFRANKENKURIER VERLAGS UND WERBEGMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Edituri de lucrari stiintifice, Agentii de publicitate, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Bayreuth, Germania.

 8. EDITIONS DU PERRON

  Belgia

  Compania EDITIONS DU PERRON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Editii generale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de brosuri, Edituri de lucrari stiintifice, Editare de brosuri, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Alleur, Belgia.

 1. WOLTERS KLUWER DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania WOLTERS KLUWER DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Edituri de lucrari tehnice, Edituri de lucrari stiintifice, Editii generale, Edituri de lucrari tehnice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Köln, Germania.

 2. VERLAG NEUER MERKUR GMBH

  Germania

  Compania VERLAG NEUER MERKUR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în München, Germania.

 3. WILLIBALDVERLAG GMBH

  Germania

  Compania WILLIBALDVERLAG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Eichstätt, Germania.

 4. AVA AGRARVERLAG ALLGÄU GMBH

  Germania

  Compania AVA AGRARVERLAG ALLGÄU GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Kempten , Germania.

 5. GOING PUBLIC MEDIA AG

  Germania

  Compania GOING PUBLIC MEDIA AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în München, Germania.

 6. LA GRANDE LIBRAIRIE SPECIALISEE

  Tunisia

  Compania LA GRANDE LIBRAIRIE SPECIALISEE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 7. W. NOSTHEIDE VERLAG GMBH

  Germania

  Compania W. NOSTHEIDE VERLAG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Memmelsdorf, Germania.

 8. OFF ROAD VERLAG AG

  Germania

  Compania OFF ROAD VERLAG AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, și Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Ottobrunn, Germania.

 9. UITGEVERIJ PEETERS

  Belgia

  Compania UITGEVERIJ PEETERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari stiintifice, Edituri de lucrari stiintifice, și specialised publication. Are sediul în Leuven, Belgia.

 10. MI MANUAL DEL BEBÉ

  Columbia

  Compania MI MANUAL DEL BEBÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Edituri de lucrari stiintifice. Are sediul în Bogotá, Columbia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit