• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ecrane de proiectie

Rezultate pentru

Ecrane de proiectie - Import export

 1. MULTIVISION SCREENS SPRL

  Belgia

  Verified by europages badge

  MULTIVISION SCREENS has specialized in projection screens for audiovisual and the cinema for over 20 years. A screen for every situation: cinema, home video, home projection and home cinema. Roller projection screens, fixed frame screens, portable projection screens, adhesive projection screens, fogscreen, projection textiles, etc. Multivision Screens finds the right solution for every problem. Almost all of our screens are customized and made to measure.

 2. SONTE® SMARTFILM (DELTA WERBETECHNIK E.K.)

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SONTE® SMARTFILM (DELTA WERBETECHNIK E.K.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Mannheim, Germania.

 3. SEJA VIDEOSTUDIO INH. MARC SEJA

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SEJA VIDEOSTUDIO INH. MARC SEJA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Lage, Germania.

 4. AVA GROUP GMBH

  Germania

  În calitate de AVA Group GMBH, cel mai apropiat partener de afaceri profesionist pentru proiectele dvs. care vor fi realizate în întreaga lume vă va oferi asistență Partenerii noștri Proiecție și asistență post-vânzare pe: ecran LED, sistem integrat, semnalizare digitală, sisteme de sunet și lumină Din 1976. Principal: Germania, Turcia, SUA Partenerii / distribuitorii noștri: Germania, Franța, Italia, Olanda, Spania, Belgia, Serbia, Croația, Macedonia și toată lumea Ceea ce oferim; > Sala de conferințe > Sala de ședințe > Stadion > Zona de concerte > Zona de evenimente > Publicitate stradală > Zone de publicitate Serviciul nostru; > Producția noastră proprie > Comerț cu ridicata și proiect > Stoc > Productii speciale > Suport pentru proiectare > Crearea proiectului Avantajele tale; > Comenzi mici și mari > Raport preț / performanță foarte bun > Procesare rapidă a comenzilor > Livrări internaționale > Pentru a vă realiza proiectul de către distribuitorul din țara dvs. > Europa Inginerie, producție și Turcia > Serviciu tehnic în zona dvs. > Suport până la sfârșitul asamblării > Suport după vânzări > European Punctele noastre forte; > Producție rapidă > Mulți ani de experiență > Echipa de profesioniști (la nivel mondial) > Aplicație bazată pe calitate > Calitatea imaginii și a materialului > Livrarea la timp

 5. VOGRIN DATENPROJEKTION

  Austria

  Compania VOGRIN DATENPROJEKTION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Rankweil, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ADWINDOW

  Spania

  Compania ADWINDOW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile projection screens, holography, și digital signage. Are sediul în Gavà, Spania.

 2. LUMATEC SOUND & LIGHT

  Belgia

  Compania LUMATEC SOUND & LIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Echipamente pentru discoteci, Sarbatori - articole si decoratiuni, Ecrane de proiectie, PRODUCTS FOR DJs, Echipamente pentru discoteci, și Sarbatori - articole si decoratiuni. Are sediul în Heist Op Den Berg, Belgia.

 3. HOEVEN VIDEO

  Belgia

  Compania HOEVEN VIDEO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, automation facilities, video projectors, Ecrane de proiectie, și digital hearing aids. Are sediul în Leuven, Belgia.

 4. THENEXTSHOP GROUP

  Olanda

  Compania THENEXTSHOP GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Ijsselstein, Olanda.

 5. THEARENT

  Olanda

  Compania THEARENT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Hazerswoude-Dorp, Olanda.

 1. DITEC AUDIOVISUAL

  Mexic

  Compania DITEC AUDIOVISUAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events management, giant led screen rental, și Events communications agency. Are sediul în Ciudad De México, Mexic.

 2. ELTRONA

  Luxemburg

  Compania ELTRONA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, și video surveillance systems. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. OMAX CO., LTD

  Coreea de Sud

  Compania OMAX CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Ecrane de proiectie, microscopes, overhead projectors, și sterilizer. Are sediul în GYEONGGI-DO, Coreea de Sud.

 2. TECHNOLED PIXEL LIGHT

  Grecia

  Compania TECHNOLED PIXEL LIGHT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile led. Are sediul în Heraklion, Grecia.

 3. FOTO UND VIDEO STUDIO REGEN

  Germania

  Compania FOTO UND VIDEO STUDIO REGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Bremen, Germania.

 4. FOTODIENST KLAUS LEHMANN

  Germania

  Compania FOTODIENST KLAUS LEHMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Mahlow, Germania.

 5. FOTO KAMMLER

  Germania

  Compania FOTO KAMMLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Meinersen, Germania.

 6. PHOTOGRAPHY-TEAM

  Germania

  Compania PHOTOGRAPHY-TEAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Heikendorf, Germania.

 7. JULIA KOLLMANN PHOTOGRAPHY

  Austria

  Compania JULIA KOLLMANN PHOTOGRAPHY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Marchtrenk, Austria.

 8. NORMA SYSTEM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania NORMA SYSTEM SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Ecrane de proiectie, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. SHENZHEN SNOWHITE PROJECTION DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD.

  China

  Compania SHENZHEN SNOWHITE PROJECTION DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în shenzhen, China.

 2. PAINT ON SCREEN BALTIC

  Lituania

  Compania PAINT ON SCREEN BALTIC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3D projection screen, și screen sheets. Are sediul în Slapsiles Kaimas, Klaipedos Raj. Sav., Lituania.

 3. THE SCREEN COMPANY

  Regatul Unit

  Compania THE SCREEN COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Bedford, Regatul Unit.

 4. MOCOMTECH CO, LTD

  Coreea de Sud

  Compania MOCOMTECH CO, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3D projection screen, și projection screens. Are sediul în SEOUL, Coreea de Sud.

 5. NOVID

  Belgia

  Compania NOVID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Kontich, Belgia.

 6. ORAY S.C.S

  Franta

  Compania ORAY S.C.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Dourdan, Franta.

 7. DEMOSPEC SAS

  Franta

  Compania DEMOSPEC SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Amilly, Franta.

 8. PRO DISPLAY TM LIMITED

  Regatul Unit

  Compania PRO DISPLAY TM LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Barnsley, Regatul Unit.

 9. XINXIANG SHILEJIA SCIENCE AND TECHNOLOGY COMPANY

  China

  Compania XINXIANG SHILEJIA SCIENCE AND TECHNOLOGY COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. Are sediul în Xinxiang, China.

 10. CARTONI S.P.A.

  Italia

  Compania CARTONI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Ecrane de proiectie, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, și Ecrane de proiectie. Are sediul în Roma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit