• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • arhitectura - ateliere de proiectare

Rezultate pentru

Arhitectura - ateliere de proiectare - Import export

 1. KOPAL NV

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania KOPAL NV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial doors, metal gates, fencing, fence nets, automatic gate installation, automatic doors, Metal fences, și automation for sliding gates. Are sediul în Kortemark, Belgia.

 2. DE² ENGINEERING - DE² GEOTECHNICS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DE² ENGINEERING - DE² GEOTECHNICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hardening and tempering, building infrastructure, building design, engineering service, civil engineering, geotechnical tests, design and engineering practice, Technical surveys, și Soil analysis and clean-up. Are sediul în Gosselies, Belgia.

 3. SASU BET CETEBA LTD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SASU BET CETEBA LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Cofraje - lucrari, building construction, consultants on major building works, reinforced concrete, general renovation work, Arhitectura - ateliere de proiectare, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Paris, Franta.

 4. MENTOR CONSTRUCT SRL

  Romania

  Doresti sa iti construiesti o casa, un birou, o pensiune? Echipa noastra te poate ajuta sa ai o locuinta proiectata special, dupa nevoile tale. Oferim servicii complete de proiectare arhitecturala, structurala si instalatii pentru orice tip de cladire: - proiectare case, birouri, cu parter sau etaj; - locuinte unifamiliare si multifamiliare; - proiectare case duplex; - proiecte case vacanta s.a. - proiecte rezidentiale, blocuri s.a. Vezi lucrarile noastre: www.mentor-construct.ro/proiecte-case-vile

 5. ART INSTAL CONSTRUCT

  Romania

  Servicii specializate in constructii si proiectare.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. M.S.A. ARCHITECTS & ENG.

  Iordania

  Compania M.S.A. ARCHITECTS & ENG., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile villa design, landscape architecture, interior architecture, și design and architecture. Are sediul în Amman, Iordania.

 2. GILMARQUEZ ARQUITECTOS

  Spania

  Compania GILMARQUEZ ARQUITECTOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile project management, structural calculations, 3d design, și Plans for interior fittings. Are sediul în Huelva, Spania.

 3. STANDARD STUDIO

  Olanda

  Compania STANDARD STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior outfitting, 3D Design, și architects. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 4. ALHAMBRA

  Franta

  Compania ALHAMBRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lead diagnosis, Termite diagnosis, Asbestos diagnosis, și Energy diagnosis. Are sediul în Neuilly Sur Marne, Franta.

 5. MELBAN ONLINE ARCHITECTS

  Suedia

  Compania MELBAN ONLINE ARCHITECTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3d design. Are sediul în Båstad, Suedia.

 1. STUDIO DI ARCHITETTURA GIROLAMI ILENIA

  Italia

  Compania STUDIO DI ARCHITETTURA GIROLAMI ILENIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile architects, interior design, urban furnishings, și restoration of old buildings and monuments. Are sediul în Firenze, Italia.

 2. IONS DESIGN

  Emiratele Arabe Unite

  Compania IONS DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior design. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 1. EK TECHOS TENSADOS

  Spania

  Compania EK TECHOS TENSADOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stretch ceiling for clean rooms, Insulated stretch ceiling, Creation of modern ceilings, și false ceilings. Are sediul în Petrer, Spania.

 2. ARCH.DESIGN

  Franta

  Compania ARCH.DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office furnishing design studios, și engineering consulting. Are sediul în Paris 09, Franta.

 3. TOPRENDER - 3D ARCHITEKTUR VISUALISIERUNG

  Germania

  Compania TOPRENDER - 3D ARCHITEKTUR VISUALISIERUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Köln, Germania.

 4. NOZONE 3D ARCHITECTURE

  Italia

  Compania NOZONE 3D ARCHITECTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3d modelling. Are sediul în Treviso, Italia.

 5. STIL44

  Turcia

  Compania STIL44, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for decorators, artistic ceramic furniture accessories, și ceramic decoration. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. VSB PLANS

  Regatul Unit

  Compania VSB PLANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Hayes, Regatul Unit.

 7. STADTRAUM - GESELLSCHAFT FÜR RAUMPLANUNG, STÄDTEBAU & VERKEHRSTECHNIK MBH

  Germania

  Compania STADTRAUM - GESELLSCHAFT FÜR RAUMPLANUNG, STÄDTEBAU & VERKEHRSTECHNIK MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. ARCH.DESIGN

  Regatul Unit

  Compania ARCH.DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. NETVICO GMBH

  Germania

  Compania NETVICO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 2. ASDESIGN

  Franta

  Compania ASDESIGN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Restaurari si renovari de imobile, bathrooms remodelled, interior and furniture design studies, și apartments redeveloped. Are sediul în Paris, Franta.

 3. ARCHIMEG ARCHITETTI ASSOCIATI, DI E. CAGLIO, M. PAPA, G. VILLANI

  Italia

  Compania ARCHIMEG ARCHITETTI ASSOCIATI, DI E. CAGLIO, M. PAPA, G. VILLANI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, design, technical assistance and works management, architects' advice, și Design - consultanti. Are sediul în Milano, Italia.

 4. ZREMB PROJEKT SPÓŁKA Z O.O.

  Polonia

  Compania ZREMB PROJEKT SPÓŁKA Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, și Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 5. BA-PLAN BRANDSCHUTZ - ARCHITEKTUR

  Germania

  Compania BA-PLAN BRANDSCHUTZ - ARCHITEKTUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Erfurt, Germania.

 6. NON.OR.AND

  Spania

  Compania NON.OR.AND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building renovation, interior architecture, design and architecture, și Plans for interior fittings. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. AMUSEMENT LOGIC, S.L.

  Spania

  Compania AMUSEMENT LOGIC, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Valencia, Spania.

 8. HERCE DESIGN

  Franta

  Compania HERCE DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preparation of open spaces, architects' advice, interior architecture, și Office fit-out. Are sediul în Farnay, Franta.

 9. MARINI MARIA STELLA

  Italia

  Compania MARINI MARIA STELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile architects, architectural firms, interior architecture, și architectural studies for civil defence works. Are sediul în Primiero San Martino Di Castrozza, Italia.

 10. MASSWERK 5 INH. TOBIAS ZIEGLER E.K.

  Germania

  Compania MASSWERK 5 INH. TOBIAS ZIEGLER E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, bar and restaurant furnishing, architectural design of specially made furnishings and fittings, și furnishing services. Are sediul în Boxberg-Schweigern, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Arhitectura - ateliere de proiectare - Import export

Număr de rezultate

20.709 Intreprinderile