• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • echipamente pentru discoteci

Rezultate pentru

Echipamente pentru discoteci - Import export

 1. NIMA EVENT

  Danemarca

  Compania NIMA EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Roskilde, Danemarca.

 2. BLIJWIN KINDERDISCO

  Olanda

  Compania BLIJWIN KINDERDISCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Leiden, Olanda.

 3. LUMATEC SOUND & LIGHT

  Belgia

  Compania LUMATEC SOUND & LIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Echipamente pentru discoteci, Sarbatori - articole si decoratiuni, Ecrane de proiectie, PRODUCTS FOR DJs, Echipamente pentru discoteci, și Sarbatori - articole si decoratiuni. Are sediul în Heist Op Den Berg, Belgia.

 4. VERSION ORIGINALE

  Franta

  Compania VERSION ORIGINALE, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila stil, imitatii, Mobilier - designer, Mobila stil, imitatii, Mobilier - designer, discotheque set-up, și bar and restaurant fitting design studios. Are sediul în Templemars, Franta.

 5. SILENT DISCO BERLIN

  Germania

  Compania SILENT DISCO BERLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Berlin, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IDAFO PROJEKTOWANIE WNĘTRZ I WYKOŃCZENIE

  Polonia

  Compania IDAFO PROJEKTOWANIE WNĘTRZ I WYKOŃCZENIE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Kraków, Polonia.

 2. PRODUCTOS VIP

  Spania

  Compania PRODUCTOS VIP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile party items, led, pub/disco, și bengal lights. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. DNA KIDS LTD

  Regatul Unit

  Compania DNA KIDS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's entertainment, și private party entertainment. Are sediul în Rawreth, Regatul Unit.

 4. MACCO ROBOTICS

  Spania

  Compania MACCO ROBOTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for hotels, catering and public premises, și equipment for robotics. Are sediul în Sevilla, Spania.

 5. HYPE DIGITAL S.R.L.

  Italia

  Compania HYPE DIGITAL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Siracusa, Italia.

 1. FAITAL S.P.A.

  Italia

  Compania FAITAL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în San Donato Milanese, Italia.

 2. TEXIM S.R.L.

  Italia

  Compania TEXIM S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Renate, Italia.

 1. LUMA DI MAZZOTTI GIANLUCA

  Italia

  Compania LUMA DI MAZZOTTI GIANLUCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Gambettola, Italia.

 2. DISCO DESIGNER LTD

  Bulgaria

  Compania DISCO DESIGNER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile led screens, și discotheque set-up. Are sediul în Rousse, Bulgaria.

 3. ELETTRONICA SERVICE DI ROMEO MARIA

  Italia

  Compania ELETTRONICA SERVICE DI ROMEO MARIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Misterbianco, Italia.

 4. ARTEA ALTOPARLANTI S.R.L.

  Italia

  Compania ARTEA ALTOPARLANTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în OSTRA VETERE, Italia.

 5. LOMBARDI AMPLIFICAZIONI

  Italia

  Compania LOMBARDI AMPLIFICAZIONI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Castrocaro Terme E Terra Del Sole, Italia.

 6. BL ACOUSTICS S.R.L.

  Italia

  Compania BL ACOUSTICS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Villadossola, Italia.

 7. BOLOGNA LIVE DI VECCHIETTI E C S.A.S.

  Italia

  Compania BOLOGNA LIVE DI VECCHIETTI E C S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Casalecchio Di Reno, Italia.

 8. PALVET

  Italia

  Compania PALVET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Viareggio, Italia.

 1. ORTOLANI STEFANO

  Italia

  Compania ORTOLANI STEFANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Recanati, Italia.

 2. IBIZA TABLES

  Spania

  Compania IBIZA TABLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile discotheque and entertainment centre lighting fixtures, și public relations. Are sediul în Ibiza, Spania.

 3. B & C SPEAKERS S.P.A.

  Italia

  Compania B & C SPEAKERS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Bagno A Ripoli, Italia.

 4. PEGASO DI SANFILIPPO VITO PAOLO

  Italia

  Compania PEGASO DI SANFILIPPO VITO PAOLO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Palermo, Italia.

 5. PARTY & HOCHZEIT DJ ENGEL

  Germania

  Compania PARTY & HOCHZEIT DJ ENGEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Böblingen, Germania.

 6. TECNO SYSTEM S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO SYSTEM S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Chiusi Della Verna, Italia.

 7. VIVALDI S.R.L.

  Italia

  Compania VIVALDI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Noventa Di Piave, Italia.

 8. COPPER, S.R.O.

  Slovacia

  Compania COPPER, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Incinte acustice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, Echipamente pentru discoteci, Instalatii de sonorizare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Banská Bystrica , Slovacia.

 9. LIGHT SERVICE DI MILANESI ROBERTO

  Italia

  Compania LIGHT SERVICE DI MILANESI ROBERTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Varese, Italia.

 10. KENNELL

  Italia

  Compania KENNELL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Echipamente pentru discoteci, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Echipamente pentru discoteci. Are sediul în Torino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit