• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dublarea filmelor

Rezultate pentru

Dublarea filmelor - Import export

 1. PLANET WAVE STUDIOS INTERNATIONAL

  Germania

  Compania PLANET WAVE STUDIOS INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional audio recording. Are sediul în Moelln, Germania.

 2. GRAFFITI STUDIO

  Bulgaria

  Compania GRAFFITI STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Subtitrari pentru filme, Dublarea filmelor, Audio-vizual - productie si distributie, Tehnici de sunet - cinematografie, Subtitrari pentru filme, Dublarea filmelor, Audio-vizual - productie si distributie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. SELCUK BIRDAL - TURKISH VOICE OVER

  Turcia

  Compania SELCUK BIRDAL - TURKISH VOICE OVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. PREM DAN

  Spania

  Compania PREM DAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile simulators, multilingual translations, translation and interpreting agency, și Multilingual interpreting. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. VOXFARM SRL

  Italia

  Compania VOXFARM SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Roma, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HD EN IYI FILMLER

  Turcia

  Compania HD EN IYI FILMLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ESCENA VOICE OVERS

  Spania

  Compania ESCENA VOICE OVERS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertisement, și television commercials. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. LOCUTORTV

  Spania

  Compania LOCUTORTV, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual dubbing. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. CYRILLICA LLC

  Rusia

  Compania CYRILLICA LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri - televiziune, cinematografice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dublarea filmelor, Jocuri video si electronice, Subtitrari pentru filme, Traduceri, Dublarea filmelor, Jocuri video si electronice, Subtitrari pentru filme, și Traduceri. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. MEHMET ONUR TURKISH VOICE OVER

  Turcia

  Compania MEHMET ONUR TURKISH VOICE OVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ESTUDIOS FACTORIA DE SONIDO

  Spania

  Compania ESTUDIOS FACTORIA DE SONIDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicitate audio si video - productie si realizari, Studiouri de inregistrare, Publicitate audio si video - productie si realizari, și Studiouri de inregistrare. Are sediul în MADRID, Spania.

 2. ESTUDIOS BACKSTAGE LATINOAMERICA C.A.

  Venezuela

  Compania ESTUDIOS BACKSTAGE LATINOAMERICA C.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Caracas, Venezuela.

 1. FX-MEDIA AUDIO VIDEO, S.L.

  Spania

  Compania FX-MEDIA AUDIO VIDEO, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Galdakao, Spania.

 2. BOHEMIA STUDIO, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania BOHEMIA STUDIO, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 3. LOCUTORONLINE.NET

  Spania

  Compania LOCUTORONLINE.NET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. VOICEOVER PRODUCTION SRL

  Italia

  Compania VOICEOVER PRODUCTION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate audio si video - productie si realizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dublarea filmelor, Dublarea filmelor, audiovisual dubbing, dubbing, și audiovisual production. Are sediul în Milano, Italia.

 5. BKS BRASIL

  Brazilia

  Compania BKS BRASIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual dubbing, și video and audio production and post-production. Are sediul în Sao Paulo, Brazilia.

 6. REPELIS

  Andorra

  Compania REPELIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile film digitizers, film rental, și dubbing. Are sediul în Andorra, Andorra.

 7. ORKESTRA STUDIOS

  Spania

  Compania ORKESTRA STUDIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual dubbing. Are sediul în Barcelona, Spania.

 8. LOCUTOR BRITÁNICO

  Spania

  Compania LOCUTOR BRITÁNICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Denia, Spania.

 1. BKS

  Statele Unite ale Americii

  Compania BKS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dubbing, video and audio production and post-production, și 2-d and 3-d animation. Are sediul în Miami, Statele Unite ale Americii.

 2. ESCENA VOICES

  Regatul Unit

  Compania ESCENA VOICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Madrid, Regatul Unit.

 3. SUBHASH STUDIOS PVT LTD

  India

  Compania SUBHASH STUDIOS PVT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual dubbing, film dubbing, dubbers, și theatrical scripts. Are sediul în Mumbai, India.

 4. MAS PRODUCTIONS

  Franta

  Compania MAS PRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual dubbing, și recording studios. Are sediul în Sèvres, Franta.

 5. SPEAKER SUNNY VALERIO

  Italia

  Compania SPEAKER SUNNY VALERIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Novara, Italia.

 6. TECNIART STUDIOS

  Brazilia

  Compania TECNIART STUDIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual dubbing, portuguese translations, și dubbing. Are sediul în Rio De Janeiro, Brazilia.

 7. O'BAHAMAS LYON

  Franta

  Compania O'BAHAMAS LYON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dublarea filmelor, documentaries, și Dublarea filmelor. Are sediul în Lyon, Franta.

 8. ROSOR FORET - LOCUTORA PROFESIONAL

  Spania

  Compania ROSOR FORET - LOCUTORA PROFESIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. Are sediul în Barcelona, Spania.

 9. LOCUTOR DUBBING

  Venezuela

  Compania LOCUTOR DUBBING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual dubbing, și dubbing. Are sediul în Madrid, Venezuela.

 10. CINEKITA

  Franta

  Compania CINEKITA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual dubbing, și film subtitling. Are sediul în Puteaux, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit