• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drumuri - materiale de constructii

Rezultate pentru

Drumuri - materiale de constructii - Import export

 1. W. JOST GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania W. JOST GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Weilmünster, Germania.

 2. DEPO GLOBAL SRL

  Romania

  Comercializam si livram rapid peste 15.000 materiale de constructii si accesorii in toata Romania ! Materiale constructii | Plasa sudata | Produse metalurgice | Policarbonat Celular | Instalatii sanitare | Instalatii termice | Teava rectangulara | Europrofile | Tabla Cupru | Tabla otel | Sisteme complete pentru termoizolatii | Panouri bordurate | Panouri tego, lemn, osb | Membrana geotextile, geogrila, hidroizolatii | Sisteme prindere si fixare | Profile aluminiu | Scule si unelte Comanda online si ridica o casa la preturi minime, noi îti facem livrarea rapid. Alege din peste 15000 de produse de materiale de constructii. Preturi de la 0, 49 lei

 3. SC PRINCIAL SRL

  Romania

 4. OLGA S.R.L.

  Italia

  Compania OLGA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road curbstones. Are sediul în Pratola Peligna, Italia.

 5. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Rusia

  Compania VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite sub presiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - materiale de constructii, Drumuri - materiale de constructii, flexible pipes, grease resistant belts, și Manufacture of EPDM rubber. Are sediul în Vladimir Region, Rusia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DE & BG DICHT GMBH

  Germania

  Compania DE & BG DICHT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Nienstädt, Germania.

 2. NIMACO TRADING LTD

  Bulgaria

  Compania NIMACO TRADING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - materiale de constructii, și Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Petrich, Bulgaria.

 3. KIESWERK ERNST MÜLLER GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania KIESWERK ERNST MÜLLER GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Lügde, Germania.

 4. KREMERS BEHEER BV

  Olanda

  Compania KREMERS BEHEER BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Sittard, Olanda.

 5. AYHANLAR YOL ASFALTLAMA

  Turcia

  Compania AYHANLAR YOL ASFALTLAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 1. INFINITY GROUP

  Turcia

  Compania INFINITY GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bai - mobilier si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Drumuri - materiale de constructii, wooden furniture, garden furniture, Materiale pentru constructii, și Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. MARCHAL

  Belgia

  Compania MARCHAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bitumen blocks, clinker floor coverings, și Sanitation. Are sediul în Bierbeek, Belgia.

 1. MACHINA-TST

  Belarus

  Compania MACHINA-TST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Mogilev, Belarus.

 2. ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES

  Belgia

  Compania ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - utilaje si material de intretinere, Drumuri - materiale de constructii, Drumuri - constructii, Drumuri - utilaje si material de intretinere, building of car parks, și Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Hermalle-Sous-Argenteau, Belgia.

 3. DE VRIEZE D

  Belgia

  Compania DE VRIEZE D, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, bitumen, concreting, și foundations for buildings. Are sediul în Merchtem, Belgia.

 4. KOPALNIE ODKRYWKOWE SUROWCOW DROGOWYCH SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KOPALNIE ODKRYWKOWE SUROWCOW DROGOWYCH SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aggregates, serpentine for construction work, Grit, și Aggregate - building and public works. Are sediul în Nasławice, Polonia.

 5. JATRA

  Olanda

  Compania JATRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - materiale de constructii, Drumuri - materiale de constructii, și containerised transport. Are sediul în Drachten, Olanda.

 6. ASFALTWERKEN VEREECKE

  Belgia

  Compania ASFALTWERKEN VEREECKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, asphalt, asphalting, și road and motorway asphalting. Are sediul în Ardooie, Belgia.

 7. VERSTRAETE FRANS & ZONEN

  Belgia

  Compania VERSTRAETE FRANS & ZONEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bitumen blocks, klinker floors, damage recovery, și loam. Are sediul în Oostrozebeke, Belgia.

 8. CLOOS

  Luxemburg

  Compania CLOOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, natural stone, grit for building, Deseuri din constructii - reciclare, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 1. CORVERS

  Belgia

  Compania CORVERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, road and motorway asphalting, și street building. Are sediul în Paal-Beringen, Belgia.

 2. BOSMANS GUNTER

  Belgia

  Compania BOSMANS GUNTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Natural stonework. Are sediul în Booischot, Belgia.

 3. PANTHERE DIS TICARET PAZARLAMA

  Turcia

  Compania PANTHERE DIS TICARET PAZARLAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectante nemedicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - materiale de constructii, automotive technologies, și Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. GEOS CONSTRUCT

  Belgia

  Compania GEOS CONSTRUCT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Drumuri - materiale de constructii, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Drumuri - materiale de constructii, building material analysis, și tests on building materials. Are sediul în Wellen, Belgia.

 5. DE BESTRATER

  Belgia

  Compania DE BESTRATER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, și Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Beverlo, Belgia.

 6. CDM (COLPINE - DEMEESTER)

  Belgia

  Compania CDM (COLPINE - DEMEESTER), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, asphalt, și creation of cycle tracks. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 7. RASCHIG GMBH

  Germania

  Compania RASCHIG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - materiale de constructii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Drumuri - materiale de constructii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, thermosetting materials, și Chemical products. Are sediul în Ludwigshafen, Germania.

 8. ASFALTBEDRIJF Q & T

  Belgia

  Compania ASFALTBEDRIJF Q & T, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, asphalting, foundation works for civil and industrial use, și concreting. Are sediul în Zepperen, Belgia.

 9. KASCO LOMMEL

  Belgia

  Compania KASCO LOMMEL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floor bricks, clinker floor coverings, și Natural stone tiles. Are sediul în Lommel, Belgia.

 10. ROTIM STEENBOUW

  Olanda

  Compania ROTIM STEENBOUW, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Granit, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, limestone, și Granit. Are sediul în 's-Hertogenbosch, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Drumuri - materiale de constructii - Import export

Număr de rezultate

32.994 Intreprinderile