• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drumuri - utilaje si material de intretinere

Rezultate pentru

Drumuri - utilaje si material de intretinere - Import export

 1. CMAR

  Franta

  Verified by europages badge

  A French manufacturer of street-cleaning special vehicles and equipment for cleaning city surfaces, CMAR is a manufacturer of special vehicles and is the European leader in cleaning urban surfaces. Its business comprises three major ranges: Rail-Road vehicles built around Unimogs, as CMAR has been a Unimog distributor for more than 50 years, compact vehicles for city road networks on the basis of Multicar Tremo, and compact chassis-mounted road sweepers.

 2. TECNOLOGÍA PARA ASFALTOS

  Spania

  Compania TECNOLOGÍA PARA ASFALTOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asphalt, și bitumen. Are sediul în Valdemorillo. MADRID, Spania.

 3. CMAR UNIMOG

  Franta

  Compania CMAR UNIMOG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Durtal, Franta.

 4. CMAR RAIL ROUTE

  Franta

  Compania CMAR RAIL ROUTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Durtal, Franta.

 5. CMAR NETTOYEUR HAUTE PRESSION

  Franta

  Compania CMAR NETTOYEUR HAUTE PRESSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Durtal, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CMAR BALAYEUSES

  Franta

  Compania CMAR BALAYEUSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile street sweeping machines. Are sediul în Durtal, Franta.

 2. CMAR DENEIGEMENT

  Franta

  Compania CMAR DENEIGEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snowploughs and snow removal equipment. Are sediul în Durtal, Franta.

 3. CMAR PORTE OUTILS

  Franta

  Compania CMAR PORTE OUTILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Durtal, Franta.

 4. CMAR LAVEUSE DE VOIRIES

  Franta

  Compania CMAR LAVEUSE DE VOIRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Durtal, Franta.

 5. EASYVOIRIE

  Franta

  Compania EASYVOIRIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile street sweeping machines, spare parts for sweepers, compact vacuum sweepers, și chassis-mounted street sweepers. Are sediul în Montelimar, Franta.

 1. ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES

  Belgia

  Compania ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - utilaje si material de intretinere, Drumuri - materiale de constructii, Drumuri - constructii, Drumuri - utilaje si material de intretinere, building of car parks, și Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Hermalle-Sous-Argenteau, Belgia.

 2. HITEX INTERNATIONAL GROUP

  Regatul Unit

  Compania HITEX INTERNATIONAL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Ellesmere Port, Regatul Unit.

 1. KEYMACO

  Belgia

  Compania KEYMACO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plaje - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - utilaje si material de intretinere, Utilaje pentru constructii, Drumuri - utilaje si material de intretinere, Utilaje pentru constructii, construction vehicles, și construction site machinery rental. Are sediul în Genk, Belgia.

 2. SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX

  Belgia

  Compania SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terasamente - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - utilaje si material de intretinere, horizontal drilling operations, și Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Ath, Belgia.

 3. COP & PORTIER

  Belgia

  Compania COP & PORTIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Constructii industriale - antreprenori, Drumuri - utilaje si material de intretinere, Fundatii, Civil engineering, Constructii industriale - antreprenori, și Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Awirs, Belgia.

 4. LAVATRANS

  Franta

  Compania LAVATRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Castelnau D Estretefonds, Franta.

 5. LES ENTREPRISES MAGERAT ET COMPAGNIE

  Belgia

  Compania LES ENTREPRISES MAGERAT ET COMPAGNIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - utilaje si material de intretinere, outdoor installations, earthmoving work, ducting systems, și Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Wellin, Belgia.

 6. R. LEJEUNE & FILS

  Belgia

  Compania R. LEJEUNE & FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - utilaje si material de intretinere, Finisari, Drumuri - utilaje si material de intretinere, excavation for duct laying, installation of sewers and sewage systems, și Finisari. Are sediul în Spa, Belgia.

 7. VAN HOOF W

  Belgia

  Compania VAN HOOF W, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Drumuri - utilaje si material de intretinere, asphalt cutting machines, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Drumuri - utilaje si material de intretinere, și machinery and equipment for road and highway construction. Are sediul în Hove, Belgia.

 8. BATITEC

  Belgia

  Compania BATITEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Drumuri - utilaje si material de intretinere, Finisari, Civil engineering, Drumuri - utilaje si material de intretinere, și general renovation work. Are sediul în Hermalle Sous Argenteau, Belgia.

 1. EXEDRA MIDI PYRENEES

  Franta

  Compania EXEDRA MIDI PYRENEES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - utilaje si material de intretinere, infrastructure design, construction of machines and equipment, și Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Montrabe, Franta.

 2. A.B.EUROLINES

  Belgia

  Compania A.B.EUROLINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Drumuri - utilaje si material de intretinere, Cai ferate - lucrari si intretinere, și Drumuri - utilaje si material de intretinere. Are sediul în Nazareth, Belgia.

 3. URBITEK SRL

  Italia

  Compania URBITEK SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolls for parking meters, și automatic car parks. Are sediul în Russi, Italia.

 4. OSCH ET FILS

  Luxemburg

  Compania OSCH ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestionarea deseurilor industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Drumuri - utilaje si material de intretinere, waste management, Garduri si portaluri, Drumuri - utilaje si material de intretinere, și industrial sweepers. Are sediul în Vianden, Luxemburg.

 5. RHONE ALPES DESINFECTION

  Franta

  Compania RHONE ALPES DESINFECTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în St Quentin Fallavier, Franta.

 6. NORD BALAYAGE

  Franta

  Compania NORD BALAYAGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Haubourdin, Franta.

 7. DIMENSION VERT ET BLEU

  Franta

  Compania DIMENSION VERT ET BLEU, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Carnac, Franta.

 8. LAV'INDUS

  Franta

  Compania LAV'INDUS, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Malesherbes, Franta.

 9. DIJON ASSAINISSEMENT

  Franta

  Compania DIJON ASSAINISSEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în St Apollinaire, Franta.

 10. LABORATOIRE SUBLIMM 97-4

  Franta

  Compania LABORATOIRE SUBLIMM 97-4, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Saint Denis, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Drumuri - utilaje si material de intretinere - Import export

Număr de rezultate

3.425 Intreprinderile