• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drojdie si fermenti alimentari

Rezultate pentru

Drojdie si fermenti alimentari - Import export

 1. TOMEGA SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Constructor of processing and conversion machinery for dairy products. Your milk processing partner. Our machines are custom-designed and made to your needs and requirements. Highest quality materials (exclusively European components). We distribute products such as fruits on sugar for yoghurt, fermenting agents, rennet, cheese drainers, cheese cloth, cheese-making accessories, measuring instruments, etc.

 2. SPL INTERNATIONAL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SPL INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Ellesmere Port, Regatul Unit.

 3. MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Turcia

  Compania MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA.

  Portugalia

  Compania PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Canelas, Portugalia.

 5. BIOAGRO SRL

  Italia

  Compania BIOAGRO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Thiene, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. F.X. WIENINGER GMBH

  Germania

  Compania F.X. WIENINGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bread yeasts, leaven, chemical and natural yeasts, și yeasts for the food and canning industry. Are sediul în Passau, Germania.

 2. FALA GMBH

  Germania

  Compania FALA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, Compozitie pentru prajituri, bakery products, leaven, și patisserie and pasta products. Are sediul în Bühl, Germania.

 3. PATISFRANCE - PURATOS

  Franta

  Compania PATISFRANCE - PURATOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drojdie si fermenti alimentari, wholesale organic foods, baking powder, Drojdie si fermenti alimentari, și flour. Are sediul în Rungis, Franta.

 4. SACCO SYSTEM

  Italia

  Compania SACCO SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk enzymes, milk enzymes for the food and canning industry, natural rennet in powder form, și household fermentation device. Are sediul în Cadorago, Italia.

 5. LAFFORT ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania LAFFORT ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine-making coadjuvants, products for wine-making, wine-making tannins, și enzymes. Are sediul în Tortona, Italia.

 1. BIOTEC FERMENTI S.R.L.

  Italia

  Compania BIOTEC FERMENTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk enzymes, și natural rennet. Are sediul în Cornegliano Laudense, Italia.

 2. ANGEL YEAST

  China

  Compania ANGEL YEAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Yichang, China.

 1. ISERNHÄGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ISERNHÄGER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drojdie si fermenti alimentari, Automation of production sites, flavourings for the confectionery industry, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Isernhagen, Germania.

 2. ACTIDIET

  Franta

  Compania ACTIDIET, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în La Broque, Franta.

 3. PEYRE

  Franta

  Compania PEYRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Aumont Aubrac, Franta.

 4. YEAST PLANT OJSC

  Belarus

  Compania YEAST PLANT OJSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Minsk, Belarus.

 5. CROP IBERICA SA

  Spania

  Compania CROP IBERICA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conservanti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esente si arome nealimentare, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Esente si arome nealimentare, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Arganda, Spania.

 6. NATUREGE

  Franta

  Compania NATUREGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Jassans Riottier, Franta.

 7. ALGIST BRUGGEMAN

  Belgia

  Compania ALGIST BRUGGEMAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Gent, Belgia.

 8. LA FERME VIGNECOISE

  Franta

  Compania LA FERME VIGNECOISE, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Vignec, Franta.

 1. PE "SLAVUTYCH-TARA"

  Ucraina

  Compania PE "SLAVUTYCH-TARA", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 2. BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES

  Franta

  Compania BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Rueil Malmaison, Franta.

 3. ATECNOS

  Italia

  Compania ATECNOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Oderzo, Italia.

 4. MIELLERIE ESTIVAMIELS

  Franta

  Compania MIELLERIE ESTIVAMIELS, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Estivareilles, Franta.

 5. VORONEZHSKIE YEAST LLC

  Turcia

  Compania VORONEZHSKIE YEAST LLC, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 6. BIOCEANE

  Franta

  Compania BIOCEANE, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în St Herblain, Franta.

 7. FUTUR OEUF

  Franta

  Compania FUTUR OEUF, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, Drojdie si fermenti alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Alimente si bauturi - aditivi, și Drojdie si fermenti alimentari. Are sediul în Lanouee, Franta.

 8. LA PRIMAVERA S.R.L.

  Italia

  Compania LA PRIMAVERA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile baking powder. Are sediul în Ragusa, Italia.

 9. JOINT VENTURE " ODESSA YEAST "

  Ucraina

  Compania JOINT VENTURE " ODESSA YEAST ", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bread yeasts, și foreign exports. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 10. IREKS ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania IREKS ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drojdie si fermenti alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yeasts for the food and canning industry. Are sediul în Paderno Dugnano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit