• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutii din material plastic

Rezultate pentru

Cutii din material plastic - Import export

 1. BECHTOLD & SOHN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  A name that has sounded good since 1885. It is not a sheer coincidence that Bechtold & Sohn can look back on a long and successful history. Now in its fourth generation, the family-run company will continue to remain on course with the same values held by master woodturner Johann Peter Bechtold when he founded his company back in 1885: Quality, continuity, personality and dedication. These virtues form the cornerstone of the company philosophy and have enabled Wolfgang Bechtold and his 150 employees to gain an excellent reputation among industrial companies, predominantly in the fields of pharmaceuticals, medicine and chemistry. Enthusiasm for plastic and technology Plastic has been the material of choice at Bechtold & Sohn for more than five decades now. This results in an enormous wealth of experience which our highly skilled employees use to produce plastic parts for well-known customers in three-shift operation.

 2. PROCESS COLOR

  Romania

  Verified by europages badge
 3. CD PLASTIK

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania CD PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granule pentru mase plastice, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cutii din material plastic, Cutii mari din material plastic, Prelucrare materiale plastice, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Aditivi pentru industria maselor plastice, Turnare materiale plastice, și recycling. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. PSAPLAST - PLÁSTICOS SANTO ANTÓNIO, LDA.

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania PSAPLAST - PLÁSTICOS SANTO ANTÓNIO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din plastic, Bread and pastry containers, Fish containers, Wheeled containers, Meat containers, Distribution crates, Storage crates, Grape harvest containers, și Picking containers with opening. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 5. DISTRIPLAST

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DISTRIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din plastic, Cutii mari din material plastic, Cutii din material plastic, Ambalaje din plastic, Cutii mari din material plastic, Cutii din material plastic, Screen printing sheet, PP substrate as a communication medium, și panels for 4-colour digital printing. Are sediul în Dunkerque Cedex 2, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLASTOPIAVE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PLASTOPIAVE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic tank, plastic flasks and containers for perfumery and cosmetics, food-grade plastic flasks and containers, pet containers, hdpe containers, plp containers, și pvc containers. Are sediul în Conegliano, Italia.

 2. POZZI CERRINA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania POZZI CERRINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi si tocuri - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru magazine, Ambalaje din plastic, Tocuri din piele, Cutii din material plastic, Vitrine pentru magazine, Ambalaje din plastic, Tocuri din piele, și Cutii din material plastic. Are sediul în Fubine Monferrato, Italia.

 3. ELPACK PACKAGING GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ELPACK PACKAGING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. Are sediul în Tobelbad, Austria.

 4. JOOP VOET

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania JOOP VOET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, Servicii de ambalare, Servicii de ambalare - societati, Ambalare, Ambalaje din plastic, Ambalaje alimentare, food containers, plastic cups, și rigid plastic containers. Are sediul în Linde, Olanda.

 5. PI.QU. SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PI.QU. SRL UNIPERSONALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic cups. Are sediul în Conegliano, Italia.

 1. DEMAREIS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DEMAREIS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. Are sediul în Sarstedt, Germania.

 2. G.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania G.N.C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din carton, Ambalaje - societati, Plastic - ambalaje, Cutii din material plastic, blister-packing, display rack, Cutii din carton, packing, și Ambalaje - societati. Are sediul în Azzio, Italia.

 1. ALFA PLASTIK, A.S.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  Compania ALFA PLASTIK, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, Containere industriale, Cutii si placi de depozitare, plastic containers, stackable containers for pallets, plastic bottles, Cutii din material plastic, plastic tray, și packing boxes. Are sediul în Bruntál, Republica Ceha.

 2. SC LOGIMARKT SRL

  Romania

  Logimarkt oferă soluții logistice precum ambalaje customizate, echipamente şi utilaje sau sisteme de depozitare, pentru toate industriile. Logimarkt ajută companiile : -Să diminueze costurile logistice -Să crească siguranţa produselor în timpul manevrării şi al transportului -Să îmbunătăţească ergonomia operatorilor -Să îmbunătăţească procesele din lanţul de aprovizonare -Să protejeze mediul înconjurător Avem producţie proprie de ambalaje industriale în Arad, România, într-o hală de 4.000 mp. Avem un total de 27 de angajaţi şi acoperim inclusiv proiectarea 3D a ambalajelor. Avem în dotare utilaje de termoformare, mirror-welding, CNC-uri pentru plastic şi metal, abkant, sudură profesională, utilaje de debitare spumă, utilaje de laminare, utilaje de coasere şi croire automate. Avem filiale proprii în România şi Bulgaria. mpreună cu firme partenere, asigurăm şi integrări logistice : -Conveioare -Utilaje automate sau semi-automate de înfoliere -Utilaje pentru transferul mărfurilor de pe paleți din plastic pe paleți din lemn şi reciproc -Ambalaje protectoare : folie cu bule care se formează pe loc în funcţie de necesarul clientului, hârtie încreţită pentru piese mai grele sau spumă care ia forma produsului transportat pentru a-i absorbi şocurile. -Sisteme inovatoare de depozitare Depunem eforturi continue de a descoperi şi asimila inovații tehnologice sau bune practici, pentru a putea astfel, identifica şi recomanda soluții cu un puternic impact economic pentru dumneavoastră.

 3. ENKOPLASTIC

  Romania

  Enko este specializata in productia de cutii si navete din plastic de calitate pentru utilizarea in domeniul produselor alimentare, a bauturilor, agricultura, retail, electronice, farmaceutice sau industria autovehiculelor. Ca lider de piata, ENKO ofera peste 150 de produse diferite din plastic din care amintimi navete de tip euro, navete E2, E1, E3, cutii din plastic, tavi de panificatie, tavi pentru patiserie, tavi de plastic pentru paine, lazi din plastic pentru carne si peste, cosuri pentru pasari vii, lazi si navete agricole, recipienti din plastic, containere pentru fructe si legume, navete si cutii din plastic pentru uz industrial, toate aceste produse putand fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri. Furnizam la cerere orice produs din material virgin sau regranulat.Societatea este certificata ISO de catre TUV Nord Germany.

 4. DEPOBOX

  Romania

  Regăsirea uşoară şi rapidă a materialelor depozitate vă ajută să reduceţi nivelul stocurilor şi să utilizaţi spaţiul de depozitare într-un mod mult mai eficient. Vă oferim o varietate mare de produse, descrise în catalogul nostru: cutii de plastic stivuibile cu deschidere frontală, ansamblu metalic de perete pentru cutii de plastic cu deschidere frontală, sistem mobil metalic de depozitare, sistem de rafturi metalice pentru cutii de plastic cu deschidere frontală, cutii stivuibile de plastic cu Euro-dimensiuni, sistem mobil de depozitare din plastic pentru Euro Cutii, lăzi de plastic stivuibile/ coşuri de plastic pentru cumpărături, cutii cu multiplă utilizare stivuibile şi incorporabile, sertare de plastic cu modul asamblat, carcase de plastic cu sertare transparente, tăvi-sertar din plastic pentru diverse obiecte şi piese mici, sertare transparente batante şi stivuibile, cărucioare pentru curăţenie cu 4 roţi mobile, grilă de plastic pentru pardoseală

 5. BOXPLUS

  Belgia

  Compania BOXPLUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Paleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bacuri pentru manipularea marfii, Cutii din material plastic, Bacuri pentru manipularea marfii, plastic pallets, Distribution bins, și Cutii din material plastic. Are sediul în Maaseik, Belgia.

 6. DER-I INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania DER-I INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. Are sediul în New Taipei City, Taiwan (ROC).

 7. CHRISOTHIKI

  Grecia

  Compania CHRISOTHIKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tins. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 8. YARDIMCI INDUSTRIAL DESIGN ,PACKING AND AUTO CO.

  Turcia

  Compania YARDIMCI INDUSTRIAL DESIGN ,PACKING AND AUTO CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saci din material plastic, Saci din material plastic, plastic separator, Automotive, și containerised transport of merchandise by rail. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. REVOLUPLAST BOITIERS EN PLASTIQUE SANS MOULE

  Franta

  Compania REVOLUPLAST BOITIERS EN PLASTIQUE SANS MOULE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic Housings. Are sediul în Gallardon, Franta.

 2. EIMERZENTRALE.DE - H.T.K MICHAEL SCHENK

  Germania

  Compania EIMERZENTRALE.DE - H.T.K MICHAEL SCHENK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, Ambalaje alimentare, Cutii din material plastic, Ambalaje alimentare, plastic pails, și plastic boxes. Are sediul în Maxdorf, Germania.

 3. H&K MÜLLER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania H&K MÜLLER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, packaging for cosmetics, Cutii din material plastic, measuring cups, și measuring cups and spoons. Are sediul în Engelskirchen, Germania.

 4. SUN YUEN PLASTIC CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania SUN YUEN PLASTIC CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transparent acrylic plastic materials, acrylic, și Acrylic plastic. Are sediul în Kaohsiung County, Taiwan (ROC).

 5. MIM PLASTIC

  Turcia

  Compania MIM PLASTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - articole de uz casnic, Materiale plastice - articole de uz casnic, și Plastic Housings. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. PLASTIUM GMBH

  Germania

  Compania PLASTIUM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Technical-grade plastic parts. Are sediul în Lauterbach, Germania.

 7. SUNSHINE PLASTIC GROUP

  China

  Compania SUNSHINE PLASTIC GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. Are sediul în Kunshan, China.

 8. PAVIPLAST S.A.

  Grecia

  Compania PAVIPLAST S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, packaging boxes, packing crates, Cutii din material plastic, și crates for packaging. Are sediul în Patra, Grecia.

 9. SPETZTEKHOSNASTKA, LTD (VITAL-PLAST)

  Ucraina

  Compania SPETZTEKHOSNASTKA, LTD (VITAL-PLAST), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food packaging. Are sediul în Dneprodzerzhinsk, Ucraina.

 10. ALLURE FISHING EQUIPMENT

  Turcia

  Compania ALLURE FISHING EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din material plastic. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cutii din material plastic - Import export

Număr de rezultate

16.645 Intreprinderile