• Europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutii din material plastic

Rezultate pentru

Cutii din material plastic - Import export

 1. ERNST BECHTOLD & SOHN E.K.

  Germania

  Verified by Europages badge

  A name that has sounded good since 1885. It is not a sheer coincidence that Bechtold & Sohn can look back on a long and successful history. Now in its fourth generation, the family-run company will continue to remain on course with the same values held by master woodturner Johann Peter Bechtold when he founded his company back in 1885: Quality, continuity, personality and dedication. These virtues form the cornerstone of the company philosophy and have enabled Wolfgang Bechtold and his 150 employees to gain an excellent reputation among industrial companies, predominantly in the fields of pharmaceuticals, medicine and chemistry. Enthusiasm for plastic and technology Plastic has been the material of choice at Bechtold & Sohn for more than five decades now. This results in an enormous wealth of experience which our highly skilled employees use to produce plastic parts for well-known customers in three-shift operation.

  Site-ul Web Open In New icon
 2. PROCESS COLOR

  Romania

  Verified by Europages badge

  Process Color Srl produce in atelierele proprii: Ambalaje din plastic si carton: forme de turnat, casolete, caserole, chese, blistere, cilindri, cutii pentru cadouri, cutii din plastic, cutii din carton, cofraje de oua de gaina sau prepelite. De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. In momentul de fata, Processcolor.ro este producator si distribuitor de: caserole plastic pentru cofetarii, patiserii: caserola cu un singur compartiment pentru o prajitura de 120 ml, caserola cu doua compartimente model River 1 de aproximativ 900 ml, caserola cu un singur compartiment model River 2 de aproximativ 750 ml, caserola cu patru compartimente pentru patru gogosi (prajituri, briose, muffins), caserola model Omide de 180 ml.caserole fructe, legume: caserola model Bacarat de 570 ml, caserola model Nova de aproximativ 500 ml, caserola model Elegance de 900 ml.

  Site-ul Web Open In New icon
 3. INIPRESS SPA

  Italia

  Verified by Europages badge

  Inipress was the first plastic industry company in the Motta di Livenza area, Treviso province. Its name comes from the injection press, the main technology used in the moulding of materials. Enables its clients to use the market’s most innovative technologies and automated production lines from the arrival of the materials to part picking, passing through quality control, assembly and palletization.

  Site-ul Web Open In New icon
 4. PSAPLAST - PLÁSTICOS SANTO ANTÓNIO, LDA.

  Portugalia

  Verified by Europages badge
 5. DISTRIPLAST

  Franta

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.
 1. PLASTOPIAVE SRL

  Italia

  Verified by Europages badge
 2. POZZI CERRINA

  Italia

  Verified by Europages badge
 3. ELPACK PACKAGING GMBH

  Austria

  Verified by Europages badge
 4. JOOP VOET

  Olanda

  Verified by Europages badge
 5. PI.QU. SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Verified by Europages badge
 1. DEMAREIS GMBH

  Germania

  Verified by Europages badge
 2. ENKOPLASTIC

  Romania

  Enko este specializata in productia de cutii si navete din plastic de calitate pentru utilizarea in domeniul produselor alimentare, a bauturilor, agricultura, retail, electronice, farmaceutice sau industria autovehiculelor. Ca lider de piata, ENKO ofera peste 150 de produse diferite din plastic din care amintimi navete de tip euro, navete E2, E1, E3, cutii din plastic, tavi de panificatie, tavi pentru patiserie, tavi de plastic pentru paine, lazi din plastic pentru carne si peste, cosuri pentru pasari vii, lazi si navete agricole, recipienti din plastic, containere pentru fructe si legume, navete si cutii din plastic pentru uz industrial, toate aceste produse putand fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri. Furnizam la cerere orice produs din material virgin sau regranulat.Societatea este certificata ISO de catre TUV Nord Germany.

 3. SC LOGIMARKT SRL

  Romania

  Logimarkt oferă soluții logistice precum ambalaje customizate, echipamente şi utilaje sau sisteme de depozitare, pentru toate industriile. Logimarkt ajută companiile : -Să diminueze costurile logistice -Să crească siguranţa produselor în timpul manevrării şi al transportului -Să îmbunătăţească ergonomia operatorilor -Să îmbunătăţească procesele din lanţul de aprovizonare -Să protejeze mediul înconjurător Avem producţie proprie de ambalaje industriale în Arad, România, într-o hală de 4.000 mp. Avem un total de 27 de angajaţi şi acoperim inclusiv proiectarea 3D a ambalajelor. Avem în dotare utilaje de termoformare, mirror-welding, CNC-uri pentru plastic şi metal, abkant, sudură profesională, utilaje de debitare spumă, utilaje de laminare, utilaje de coasere şi croire automate. Avem filiale proprii în România şi Bulgaria. mpreună cu firme partenere, asigurăm şi integrări logistice : -Conveioare -Utilaje automate sau semi-automate de înfoliere -Utilaje pentru transferul mărfurilor de pe paleți din plastic pe paleți din lemn şi reciproc -Ambalaje protectoare : folie cu bule care se formează pe loc în funcţie de necesarul clientului, hârtie încreţită pentru piese mai grele sau spumă care ia forma produsului transportat pentru a-i absorbi şocurile. -Sisteme inovatoare de depozitare Depunem eforturi continue de a descoperi şi asimila inovații tehnologice sau bune practici, pentru a putea astfel, identifica şi recomanda soluții cu un puternic impact economic pentru dumneavoastră.

 4. DEPOBOX

  Romania

  Regăsirea uşoară şi rapidă a materialelor depozitate vă ajută să reduceţi nivelul stocurilor şi să utilizaţi spaţiul de depozitare într-un mod mult mai eficient. Vă oferim o varietate mare de produse, descrise în catalogul nostru: cutii de plastic stivuibile cu deschidere frontală, ansamblu metalic de perete pentru cutii de plastic cu deschidere frontală, sistem mobil metalic de depozitare, sistem de rafturi metalice pentru cutii de plastic cu deschidere frontală, cutii stivuibile de plastic cu Euro-dimensiuni, sistem mobil de depozitare din plastic pentru Euro Cutii, lăzi de plastic stivuibile/ coşuri de plastic pentru cumpărături, cutii cu multiplă utilizare stivuibile şi incorporabile, sertare de plastic cu modul asamblat, carcase de plastic cu sertare transparente, tăvi-sertar din plastic pentru diverse obiecte şi piese mici, sertare transparente batante şi stivuibile, cărucioare pentru curăţenie cu 4 roţi mobile, grilă de plastic pentru pardoseală

 5. BOXPLUS

  Belgia

 6. DER-I INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

 7. YARDIMCI INDUSTRIAL DESIGN ,PACKING AND AUTO CO.

  Turcia

 8. REVOLUPLAST BOITIERS EN PLASTIQUE SANS MOULE

  Franta

 9. SUN YUEN PLASTIC CO., LTD

  Taiwan (ROC)

 10. IPLAST LTD

  Rusia

 1. H&K MÜLLER GMBH & CO. KG

  Germania

 2. EIMERZENTRALE.DE - H.T.K MICHAEL SCHENK

  Germania

 3. SUNSHINE PLASTIC GROUP

  China

 4. MIM PLASTIC

  Turcia

 5. PAVIPLAST S.A.

  Grecia

 6. SPETZTEKHOSNASTKA, LTD (VITAL-PLAST)

  Ucraina

 7. ROTOM

  Portugalia

 8. PLASTIK KOLI IMALAT SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

 9. BEKRISTON PI

  Ucraina

 10. EUROBOX LOGISTICS SRL

  Romania

Filtre

Rezultate pentru

Cutii din material plastic - Import export

Număr de rezultate

18.489 intreprinderile