PROCESS COLOR

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

PROCESS COLOR

Process Color Srl produce in atelierele proprii: Ambalaje din plastic si carton: forme de turnat, casolete, caserole, chese, blistere, cilindri, cutii pentru cadouri, cutii din plastic, cutii din carton, cofraje de oua de gaina sau prepelite. De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. In momentul de fata, Processcolor.ro este producator si distribuitor de: caserole plastic pentru cofetarii, patiserii: caserola cu un singur compartiment pentru o prajitura de 120 ml, caserola cu doua compartimente model River 1 de aproximativ 900 ml, caserola cu un singur compartiment model River 2 de aproximativ 750 ml, caserola cu patru compartimente pentru patru gogosi (prajituri, briose, muffins), caserola model Omide de 180 ml.caserole fructe, legume: caserola model Bacarat de 570 ml, caserola model Nova de aproximativ 500 ml, caserola model Elegance de 900 ml.

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Caserole din plastic cu 4 alveole inclinate pentru biscuiti cu ciocolata, fursecuri etc. Caserolele pot fi si din plastic transparent, dupa specificatia clientului. Caserola se poate personaliza cu logo-ul clientului, direct din material, ca un timbru sec.

Romania

Caserole plastic (model River 2 – 4056) cu doua compartimente pentru gogosi etc. Dimensiuni caserole: – exterior- 194x115x64mm – un compartiment – 85x85x64 (40+24mm) – capacitate baza (fund) aprox.250ml – capacitate capac aprox.500ml Putem personaliza caserolele, la comanda, cu sigla clientului, cu funde sau alte ornamente. De asemenea, putem realiza, la cerere si alte modele de caserole plastic, in functie de specificatiile clientului.

Romania

Caserole plastic prajiturele (model JULIA – 4136) Dimensiuni caserole: – exterior – 227x150x40mm – baza – 205x130x40mm – capacitate – aprox.965ml Putem realiza si alte dimensiuni de caserole plastic, la comanda si in functie de specificatii, putem personaliza ambalajul cu logo-ul clientului.

Romania

Caserole din plastic cu capac integrat (model Nova – 4196) pentru capsuni, cirese, visine, fructe de padure (afine, mure, fragi, agrise, zmeura, coacaze, catina etc). Dimensiuni caserole: – exterior – 123x120x60 (40+20)mm – interior – 110x100x60mm – capacitate baza (fund) aprox.170ml – capacitate capac aprox.330ml In aceasta caserola se pot introduce aprox.200g fructe. Acestei casolete i se pot da gauri de aerisire. Putem realiza si alte dimensiuni pentru caserole din plastic, iar la cerere, putem imprima sigla clientului direct pe material.

Documente

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  11 – 50

Organizare

 • Natura intreprinderii
  Sediu social – Firma principala
 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Ambalaje din plastic
 • Ambalaje din hartie si carton
 • Plastic - ambalaje
 • Cutii din carton
 • producator cutii pentru cadouri
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.