• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • curele de transmisie

Rezultate pentru

Curele de transmisie - Import export

 1. MULCO-EUROPE EWIV

  Germania

  Verified by europages badge

  Mulco-Europe EWIV is a specialist in PU timing belt technology and one of the world's leading suppliers of drive and transport solutions in mechanical engineering. With the highly developed PU timing belt ranges of Mulco members CONTINENTAL and BRECO Antriebstechnik, Mulco offers its customers a wide variety of timing belt profiles and dimensions, as well as individually manufactured timing belts for almost any application. The outstanding technical level and high quality of PU timing belts from BRECO and CONTINENTAL, combined with the application expertise of Mulco sales partners on site, embody a perfect mixture of price, performance and service. The range of synchronous pulleys, tensioning pulleys, fastening elements and other components carefully matched to the timing belts ensures the optimum functionality of the timing belt drives. One of Mulco's particular strengths is developing individual toothed belt drives for special machine construction.

 2. ERO JOINT .TANALS

  Franta

  Verified by europages badge
 3. ATG-GOMMERN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ATG-GOMMERN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în Gommern, Germania.

 4. PRATOCORDE SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PRATOCORDE SRL UNIPERSONALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical belts, ridge belts, transmission belts for motors, development belts, smooth driving belts, BELTS, și transmission belts. Are sediul în Montale, Italia.

 5. SYNCHROTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania SYNCHROTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în Enns, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BRENNER ANTRIEBS- UND TRANSPORTELEMENTE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BRENNER ANTRIEBS- UND TRANSPORTELEMENTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în 86368 Gersthofen, Germania.

 2. SYNCROTECH SRL

  Romania

  Produsele pe care le produce si comercializeaza firma noastra: - curele de transmisie industriale si agricole, - lanturi industriale si agricole, - roti de lant si de curea - ghidaje pentru lanturi si curele - benzi transportoare si electrotamburi, - role pentru benzi transportoare - produse de etansare (simeringuri, oringuri), - furtunuri industriale - covor de cauciuc industrial si alimentar - placi , furtunuri si profile extrudate din silicon - rulmenti uzuali si speciali , tehnica liniara....etc

 3. RULMENTIKA

  Romania

  Magazin online rulmenți auto si simeringuri. Vindem rulmenți auto, rulmenți camioane și autoutilitare. Avem pe stoc toată gama de rulmenți pentru utilaje agricole, microbuze, autobuze ș rulmenți remorci. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa lefolosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin

 4. FAIRON BEARINGS INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania FAIRON BEARINGS INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulmenti cu bile, cu ace si cu role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curele de transmisie, Articulatii si garnituri de etansare, Curele de transmisie, industrial bearings, precision bearings, și Articulatii si garnituri de etansare. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. MAFDEL

  Franta

  Compania MAFDEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermo-weldable round belts, handling belts, special belts, și reinforced notched belts. Are sediul în Saint Georges D'esperanche, Franta.

 1. BURTEK KAYIS MAK. YED. PAR. SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania BURTEK KAYIS MAK. YED. PAR. SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothing hooks. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. MULTISISTEM KAYIS URETIM VE GUC AKTARIM SISTEMLERI

  Turcia

  Compania MULTISISTEM KAYIS URETIM VE GUC AKTARIM SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane. Are sediul în Adana, Turcia.

 1. BULLINGER ANTRIEBSTECHNIK INH. FRIEDHELM SCHEER

  Germania

  Compania BULLINGER ANTRIEBSTECHNIK INH. FRIEDHELM SCHEER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în Schönaich, Germania.

 2. HIT POWER TRANSMISSION LIMITED

  China

  Compania HIT POWER TRANSMISSION LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în Shanghai, China.

 3. SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH

  Germania

  Compania SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curele de transmisie, Open sided V belts, trapezoidal rubber belts, Curele de transmisie, și Joined V belts. Are sediul în Bochum, Germania.

 4. BANDATECH S.A. DE C.V.

  Mexic

  Compania BANDATECH S.A. DE C.V., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în Queretaro, Mexic.

 5. WEYER LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania WEYER LUXEMBOURG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri speciale, Articulatii de etansare, industrial supplies, supplies for mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, Oteluri speciale, și Articulatii de etansare. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 6. LECHEVALIER VANNES

  Franta

  Compania LECHEVALIER VANNES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisie mecanica - componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curele de transmisie, Transmisii mecanice si componente, gear drive shafts, Curele de transmisie, clutches for transmissions, și Transmisii mecanice si componente. Are sediul în Vannes, Franta.

 7. RIZHI TRANSMISSION OF POWER SYSTEM(SHANGHAI)CO.,LTD

  China

  Compania RIZHI TRANSMISSION OF POWER SYSTEM(SHANGHAI)CO.,LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc conveyor belts, industrial belts, timing belts, și pulleys. Are sediul în Shanghai, China.

 8. ARTI LTD

  Ucraina

  Compania ARTI LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curele de transmisie, transmission belts, technical belts, Curele de transmisie, și rubber belts. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 1. CASA DEL CUSCINETTO S.P.A.

  Italia

  Compania CASA DEL CUSCINETTO S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulmenti cu bile, cu ace si cu role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curele de transmisie, Motoreductoare, Curele de transmisie, și Motoreductoare. Are sediul în Porcari, Italia.

 2. BELTIMPORT

  Ucraina

  Compania BELTIMPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. STARKLINE INDUSTRIAL BELTS - CONVEYING AND TRANSMISSION

  Ungaria

  Compania STARKLINE INDUSTRIAL BELTS - CONVEYING AND TRANSMISSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în Röszke, Ungaria.

 4. GERBEREI SELLMANN GMBH

  Germania

  Compania GERBEREI SELLMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Piele, pielicele si blanuri, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Voiaj - articole. Are sediul în Vlotho, Germania.

 5. MBL ANTRIEBSTECHNIK DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania MBL ANTRIEBSTECHNIK DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. Are sediul în Neuss, Germania.

 6. FIRMA WALDECKER

  Germania

  Compania FIRMA WALDECKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bere, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Fabrici de bere - masini si materiale, Curele de transmisie, Bere, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Fabrici de bere - masini si materiale, și Curele de transmisie. Are sediul în Mendig, Germania.

 7. SEARCH4PARTS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SEARCH4PARTS LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, Transmisii mecanice si componente, Curele de transmisie, lubricants, Rulmenti cu bile, Transmisii mecanice si componente, și Curele de transmisie. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 8. 123ROULEMENT

  Franta

  Compania 123ROULEMENT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transmisie mecanica - componente, sealing ring, bearings, Bearings, și Transmisie mecanica - componente. Are sediul în Fretin, Franta.

 9. MASTERMODERNPLAST

  Regatul Unit

  Compania MASTERMODERNPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food sector distribution, și butcher transport. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 10. DURA-BELT INC. - EUROPEAN OFFICE

  Polonia

  Compania DURA-BELT INC. - EUROPEAN OFFICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curele de transmisie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile round belts, și flat belts. Are sediul în Warszawa, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit