• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuptoare pentru cocs

Rezultate pentru

Cuptoare pentru cocs - Import export

 1. NITROCHEMIE ASCHAU GMBH

  Germania

  Compania NITROCHEMIE ASCHAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru industria chimica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru cocs, Papetarie - articole din plastic, Produse farmaceutice, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Cuptoare pentru cocs, Papetarie - articole din plastic, Produse farmaceutice, și Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. Are sediul în Aschau a. Inn, Germania.

 2. CLEANCORP NANOCOATINGS

  Germania

  Compania CLEANCORP NANOCOATINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - vehicule si materiale de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria chimica, Ceasornicarie, Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente, Cuptoare pentru cocs, Utilaje si materiale pentru industria chimica, Ceasornicarie, Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente, și Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Olching, Germania.

 3. STEINEMANN CARBON AG

  Elvetia

  Compania STEINEMANN CARBON AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curent electric - productie si distributie, Minereuri feroase si neferoase, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Cuptoare pentru cocs, Curent electric - productie si distributie, Minereuri feroase si neferoase, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, și Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Chur, Elvetia.

 4. THERMAGLOW LTD

  Regatul Unit

  Compania THERMAGLOW LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru cocs, Cuptoare de tratare termica, Cuptoare pentru cocs, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Great Yarmouth, Regatul Unit.

 5. J L S OVENS LTD.

  Regatul Unit

  Compania J L S OVENS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru cocs, și Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Loughton, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COELTUNNEL S.R.L.

  Italia

  Compania COELTUNNEL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de tratare termica, Cuptoare pentru cocs, Cuptoare de tratare termica, și Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Civita Castellana, Italia.

 2. UNOX

  Regatul Unit

  Compania UNOX, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Camberley, Regatul Unit.

 3. SHAAN TANDOORI

  Regatul Unit

  Compania SHAAN TANDOORI, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Watford, Regatul Unit.

 4. TOM CHANDLEY LTD

  Regatul Unit

  Compania TOM CHANDLEY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 5. CONTROL & CONSTRUCTION LTD

  Regatul Unit

  Compania CONTROL & CONSTRUCTION LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Stoke-On-Trent, Regatul Unit.

 1. J L S REDDITCH LTD

  Regatul Unit

  Compania J L S REDDITCH LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru cocs. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 2. CONTRALAC OBERFLÄCHEN UND BAUTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania CONTRALAC OBERFLÄCHEN UND BAUTECHNIK GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru cocs. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în München, Germania.

 1. THE HAVILAND LTD

  Regatul Unit

 2. EBA KOHASZATI SEGEDANYAG-, FEMTOMEGCIKKGYARTO ES ERTEKESITO KFT

  Ungaria

 3. DE PAOLI AURELIO

  Italia

 4. MELLA + MENZI AG

  Elvetia