• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuptoare cu microunde

Rezultate pentru

Cuptoare cu microunde - Import export

 1. KID CATERING EQUIPMENT

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania KID CATERING EQUIPMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Distribuitoare automate de bauturi, Cuptoare cu microunde, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Distribuitoare automate de bauturi, și Cuptoare cu microunde. Are sediul în Ness, Regatul Unit.

 2. AEG

  Belgia

  Compania AEG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mici, Cuptoare cu microunde, dish-washer, Electrocasnice - aparate mici, Cuptoare cu microunde, și kitchen hoods. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. SILVERLINE EV GERECLERI A.S.

  Turcia

  Compania SILVERLINE EV GERECLERI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - import-export, Frigidere de uz casnic, Cuptoare cu microunde, Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - import-export, Frigidere de uz casnic, și Cuptoare cu microunde. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 4. AIRLUX S.A.

  Franta

  Compania AIRLUX S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, kitchen hoods, Cuptoare cu microunde, și domestic refrigerators. Are sediul în Charleville Mezieres, Franta.

 5. REGALE MICROWAVE OVENS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania REGALE MICROWAVE OVENS LIMITED, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu microunde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microwave ovens. Are sediul în Gosport, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EUROTECRIGA INTERNATIONAL

  Italia

  Compania EUROTECRIGA INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu microunde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile institutional catering equipment. Are sediul în Lana, Italia.

 2. TARNAS

  Lituania

  Compania TARNAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu microunde. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 3. TEKA PORTUGAL, S.A.

  Portugalia

  Compania TEKA PORTUGAL, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Mixere, Prajitoare de paine de uz casnic, Cuptoare cu microunde, Mixere, și Prajitoare de paine de uz casnic. Are sediul în Gafanha Da Encarnaçao, Portugalia.

 4. TRANTER LTD

  Regatul Unit

  Compania TRANTER LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Wakefield, Regatul Unit.

 5. 4DA PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Compania 4DA PRODUCTS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Cramlington, Regatul Unit.

 1. COVENTRY COOLING EQUIPMENT LTD

  Regatul Unit

  Compania COVENTRY COOLING EQUIPMENT LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Coventry, Regatul Unit.

 2. SERCK HEAT EXCHANGE

  Regatul Unit

  Compania SERCK HEAT EXCHANGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 1. BRICESCO LTD

  Regatul Unit

  Compania BRICESCO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Newcastle, Regatul Unit.

 2. HEATING & COOLING COIL PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Compania HEATING & COOLING COIL PRODUCTS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Gosport, Regatul Unit.

 3. TEI LTD

  Regatul Unit

  Compania TEI LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Wakefield, Regatul Unit.

 4. ADVANCED FURNACE TECHNOLOGY LTD

  Regatul Unit

  Compania ADVANCED FURNACE TECHNOLOGY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Cambridge, Regatul Unit.

 5. LE CYGNE SPORTIF A.S.

  Republica Ceha

  Compania LE CYGNE SPORTIF A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Cuptoare cu microunde, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 6. BEEHIVE COILS LTD

  Regatul Unit

  Compania BEEHIVE COILS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Newmarket, Regatul Unit.

 7. PANASONIC EUROPE LTD.

  Regatul Unit

  Compania PANASONIC EUROPE LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Televizoare, magnetoscoape si aparate radio. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - aparate periferice, Cuptoare cu microunde, Telecomunicatii - aparate periferice, și Cuptoare cu microunde. Are sediul în Bracknell, Regatul Unit.

 8. BURNERS

  Regatul Unit

  Compania BURNERS, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Brighouse, Regatul Unit.

 1. EXCEL HEAT

  Regatul Unit

  Compania EXCEL HEAT, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Brierley Hill, Regatul Unit.

 2. A N H REFRACTORIES LTD

  Regatul Unit

  Compania A N H REFRACTORIES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Wirral, Regatul Unit.

 3. VECSTAR LTD

  Regatul Unit

  Compania VECSTAR LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Chesterfield, Regatul Unit.

 4. EUROCOILS LTD

  Regatul Unit

  Compania EUROCOILS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Sittingbourne, Regatul Unit.

 5. RICO INDUSTRIAL SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania RICO INDUSTRIAL SERVICES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Tenbury Wells, Regatul Unit.

 6. GASTROREX, S.R.O.

  Slovacia

  Compania GASTROREX, S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu microunde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, Cuptoare electrice, Filtre de cafea profesionale, și Cuptoare electrice. Are sediul în Bratislava 2 , Slovacia.

 7. ELECTROLUX SLOVAKIA S.R.O.

  Slovacia

  Compania ELECTROLUX SLOVAKIA S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu microunde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Cuptoare electrice, Electrocasnice - aparate mari, și Cuptoare electrice. Are sediul în Bratislava 2 , Slovacia.

 8. ONLINE FURNACE SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania ONLINE FURNACE SERVICES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Greenock, Regatul Unit.

 9. INDUCTION MELTING REPAIRS LTD

  Regatul Unit

  Compania INDUCTION MELTING REPAIRS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 10. CONSARC ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania CONSARC ENGINEERING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare cu microunde, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Motherwell, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit