• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuptoare de fuziune

Rezultate pentru

Cuptoare de fuziune - Import export

 1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Welcome to six decades of induction expertise. Inductoheat Europe – Your contact for all matters relating to induction heating and heat treatment. As part of the global Inductotherm Group, we are technology leaders in the inductive heating sector in Europe. We develop, produce and sell induction heating systems for a wide range of industrial applications at our main plant in Reichenbach. We manufacture standard and special hardening systems as well as inverters in large bandwidths. Inductoheat Europe also operates two contract hardening facilities in Reichenbach and Darmstadt, in which our customers have their small and large batches hardened. Our induction manufacturing plant produces these application-specific wear parts in original equipment quality and, if requested, at top speed.

 2. BOREL SWISS

  Elvetia

  Compania BOREL SWISS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, laboratory ovens, Cuptoare de fuziune, industrial electric furnaces, și metallurgy furnaces. Are sediul în Porrentruy, Elvetia.

 3. INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A

  Spania

  Compania INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de fuziune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial furnaces, și refractory materials. Are sediul în Basauri, Spania.

 4. FIVES CELES

  Franta

  Compania FIVES CELES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, induction furnaces, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Lautenbach, Franta.

 5. GRUPPO PEDERCINI

  Italia

  Compania GRUPPO PEDERCINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale, Cuptoare industriale electrice, Cuptoare de fuziune, Cuptoare de tratare termica, Cuptoare industriale, Cuptoare industriale electrice, Cuptoare de fuziune, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Nuvolera, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOCIETE THERMIDOR

  Franta

  Compania SOCIETE THERMIDOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, Cuptoare industriale, Cuptoare de fuziune, forges, și Cuptoare industriale. Are sediul în Romans Sur Isère, Franta.

 2. LAC, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania LAC, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale electrice, Cuptoare de fuziune, industrial furnaces, Cuptoare industriale electrice, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Židlochovice, Republica Ceha.

 3. TERMOLITMASH

  Ucraina

  Compania TERMOLITMASH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de fuziune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile arc electric ovens, și ladles. Are sediul în Melitopol, Ucraina.

 4. BREFOND

  Franta

  Compania BREFOND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, special machines, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Clichy-Sous-Bois, Franta.

 5. ZPF THERM MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania ZPF THERM MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Cuptoare de fuziune, Construcții industriale, Cuptoare de fuziune, și industrial furnaces. Are sediul în Siegelsbach, Germania.

 1. MELTECH LTD

  Regatul Unit

  Compania MELTECH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare industriale electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, induction furnaces, industrial medium frequency electric furnaces, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Wolverhampton, Regatul Unit.

 2. IAS GMBH

  Germania

  Compania IAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea termica a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare si cosuri industriale, Cuptoare de fuziune, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Mecanica generala - cu materialele clientului, Cuptoare si cosuri industriale, Cuptoare de fuziune, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 1. VGN REFRATTARI

  Italia

  Compania VGN REFRATTARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de fuziune. Are sediul în Lograto, Italia.

 2. MARX OFENBAU GMBH

  Germania

  Compania MARX OFENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Cuptoare de fuziune, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Donauwörth, Germania.

 3. TERMEL SK SPOL.S.R.O.

  Slovacia

  Compania TERMEL SK SPOL.S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schimbatoare de caldura, Cuptoare de fuziune, Schimbatoare de caldura, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Kysucké Nové Mesto , Slovacia.

 4. OISCHINGER APPARATEBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania OISCHINGER APPARATEBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de curatat cu inalta presiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 5. IWG INGENIEURBÜRO WAGENBAUER GLASOFENBAU GMBH

  Germania

  Compania IWG INGENIEURBÜRO WAGENBAUER GLASOFENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Zwiesel, Germania.

 6. REALISTIC, A.S.

  Republica Ceha

  Compania REALISTIC, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de fuziune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale electrice, și Cuptoare industriale electrice. Are sediul în Karlovy Vary, Republica Ceha.

 7. K S O - GOBI OFENBAU GMBH

  Germania

  Compania K S O - GOBI OFENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Geldern, Germania.

 8. HORNOS Y METALES SA

  Spania

  Compania HORNOS Y METALES SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Ajalvir, Spania.

 1. ELEKO- PRAHA, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania ELEKO- PRAHA, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Praha 9 , Republica Ceha.

 2. HI-STRUT SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

 3. VEZAS SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

 4. JUNKER INDUSTRIAL EQUIPMENT, S.R.O.

  Republica Ceha