• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuburi si bucatele de gheata - masini

Rezultate pentru

Cuburi si bucatele de gheata - masini - Import export

 1. CUBIFORMA S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CUBIFORMA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial ice machine, we sell ice cube machines, ice-makers, ice cube machines, industrial ice making machines, ice production, și ice cube machines. Are sediul în Orihuela-Alicante, Spania.

 2. TUTTOGHIACCIO

  Italia

  Compania TUTTOGHIACCIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, și Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Roma, Italia.

 3. ICE CUBE SRL

  Italia

  Compania ICE CUBE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice cubes, ice shards, și supplies for the food and canning industry. Are sediul în Termini Imerese, Italia.

 4. GELO.PT

  Portugalia

  Compania GELO.PT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice manufacturers for the food industry, ice cubes, și ice production. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Italia

  Compania ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Altavilla Silentina, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TEX ICE

  Belgia

  Compania TEX ICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags of ice cubes, ice cubes, ice-cube producer, și ice shards. Are sediul în Lasne, Belgia.

 2. ESPAI SOTA ZERO

  Spania

  Compania ESPAI SOTA ZERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, Produse congelate si congelate rapid, frozen products warehouse, ice production, și professional freezers. Are sediul în Campredó, Spania.

 3. GLA-GLA

  Belgia

  Compania GLA-GLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags of ice cubes, refrigeration plants for ice-cream production, și ice-makers for shops, bars, restaurants. Are sediul în Wavre, Belgia.

 4. HOSHIZAKI FRANCE

  Franta

  Compania HOSHIZAKI FRANCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine si rafturi frigorifice, cooling tables, refrigerated cabinet, Vitrine si rafturi frigorifice, și water ice cube machines. Are sediul în Roissy Charles De Gaulle Cedex, Franta.

 5. ICEPROD JM

  Belgia

  Compania ICEPROD JM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags of ice cubes. Are sediul în Chénée, Belgia.

 1. OCEANICE CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania OCEANICE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water ice cube machines, water ice equipment and systems, ice water production system, și ice blocks. Are sediul în Busan, Coreea de Sud.

 2. HIELO VALMAR

  Spania

  Compania HIELO VALMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice cubes, și ice production. Are sediul în Jerez De La Frontera-Cádiz, Spania.

 1. ICE GROUP SRL

  Italia

  Compania ICE GROUP SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice cubes, și ice-makers for shops, bars, restaurants. Are sediul în Settimo Milanese, Italia.

 2. BUZMAT

  Turcia

  Compania BUZMAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice cubes, bags of ice cubes, și ice-cube producer. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 3. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water ice block and flake machines, industrial cooling, și Cold storage rooms for institutions. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MISTER ICE

  Belgia

  Compania MISTER ICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. FREEZ CENTER BIERVLIET

  Belgia

  Compania FREEZ CENTER BIERVLIET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, Mobila de bucatarie, Cuburi si bucatele de gheata - masini, Mobila de bucatarie, articles for the hotel industry, și article for restaurants. Are sediul în Diksmuide, Belgia.

 6. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spania

  Compania ZIEGRA ESPAÑA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste - masini si materiale pentru prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, și Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Lorquí, Spania.

 7. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italia

  Compania BREMA ICE MAKERS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, water ice block and flake machines, Cuburi si bucatele de gheata - masini, și ice makers. Are sediul în Villa Cortese, Italia.

 8. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, accessories and spare parts, ice manufacturers for the food industry, Cuburi si bucatele de gheata - masini, și ice water production system. Are sediul în Isernhagen, Germania.

 1. HIELO EXPRESS

  Spania

  Compania HIELO EXPRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial ice manufacturers, și ice cubes. Are sediul în Ripollet, Spania.

 2. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Italia

  Compania STAFF ICE SYSTEM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice cream machines, water ice cube machines, ice-makers, și ice-makers for shops, bars, restaurants. Are sediul în rimini, Italia.

 3. ICE TECH

  Spania

  Compania ICE TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. LABOTRONICS INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania LABOTRONICS INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, refrigeration plant and equipment de-icers, și Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Va, Statele Unite ale Americii.

 5. FREE ICE

  Italia

  Compania FREE ICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice manufacturers for the food industry, și ice-makers for shops, bars, restaurants. Are sediul în Catania, Italia.

 6. SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Bar or flaked ice making machines, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Fuyong, China.

 7. CALAIS ENERGIE

  Franta

  Compania CALAIS ENERGIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Cuburi si bucatele de gheata - masini, Incalzire industriala - instalatii si material, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Calais, Franta.

 8. FLANDERS ICE PRODUCTS

  Belgia

  Compania FLANDERS ICE PRODUCTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice blocks, și ice makers. Are sediul în Oostende, Belgia.

 9. SHENZHEN LIER MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN LIER MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice cream makers , și ice machines. Are sediul în Shenzhen, China.

 10. SOLARNEXT AG

  Germania

  Compania SOLARNEXT AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuburi si bucatele de gheata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aer comprimat - instalatii si utilaje, Incalzire industriala - instalatii si material, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Aer comprimat - instalatii si utilaje, Incalzire industriala - instalatii si material, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Rimsting, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit