• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • copiatoare offset de birou

Rezultate pentru

Copiatoare offset de birou - Import export

 1. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

 2. BALREED LONDON

  Regatul Unit

  Compania BALREED LONDON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. GRAFIX-BIS. PHU

  Polonia

  Compania GRAFIX-BIS. PHU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, Tipografie, Case de marcat automate, colour photocopier, electronic scanning devices for the industrial graphics sector, și Tipografie. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 4. S & T ROMANIA S.R.L.

  Romania

  Compania S & T ROMANIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Copiatoare offset de birou, Informatica - periferice pentru computere, Comanda digitala - sisteme medii si mari, Informatica - software, Copiatoare offset de birou, Informatica - periferice pentru computere, și Comanda digitala - sisteme medii si mari. Are sediul în Bucharest, Romania.

 5. DOCUMENT S. R. L.

  Romania

  Compania DOCUMENT S. R. L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scannere, birotica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimante pentru computere, Copiatoare offset de birou, Imprimante pentru computere, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Bucharest, Romania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. XERREX SP Z O O

  Polonia

  Compania XERREX SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distrugerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Imprimante pentru computere, Copiatoare offset de birou, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, și Imprimante pentru computere. Are sediul în Rzeszow, Polonia.

 2. PLUS DIGITAL

  Polonia

  Compania PLUS DIGITAL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printers, și laser printers. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

 3. HIBERNIAN BUSINESS EQUIPMENT LTD

  Irlanda

  Compania HIBERNIAN BUSINESS EQUIPMENT LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Copiatoare offset de birou, și Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. Are sediul în Limerick, Irlanda.

 4. DETEC SRL

  Romania

  Compania DETEC SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimante pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, Consumabile - periferice pentru imprimante, Copiatoare offset de birou, și Consumabile - periferice pentru imprimante. Are sediul în Timisoara, Romania.

 5. SONOPRESS GMBH

  Germania

  Compania SONOPRESS GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - suporturi de stocare a datelor, și Informatica - suporturi de stocare a datelor. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 1. EEZZEE

  Ucraina

  Compania EEZZEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. Are sediul în Chernivtsi, Ucraina.

 2. AMCAD & RAUCH GMBH

  Germania

  Compania AMCAD & RAUCH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Dresden, Germania.

 1. KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA

  Romania

  Compania KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimante pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, Faxuri, Copiatoare offset de birou, și Faxuri. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 2. OFFICE SPACE IN TOWN LIMITED

  Regatul Unit

  Compania OFFICE SPACE IN TOWN LIMITED, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 3. OPOLCAN K HARAZINSKI SPOLKA JAWNA

  Polonia

  Compania OPOLCAN K HARAZINSKI SPOLKA JAWNA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Opole, Polonia.

 4. PRINT MASTER S.C.

  Polonia

  Compania PRINT MASTER S.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. Are sediul în Lublin, Polonia.

 5. BOXYMI

  Spania

  Compania BOXYMI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Storage systems. Are sediul în Las Rozas, Spania.

 6. FRAMA FRANKEER- EN POSTBEHANDELINGMACHINE NEDERLAND B.V.

  Olanda

  Compania FRAMA FRANKEER- EN POSTBEHANDELINGMACHINE NEDERLAND B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Gorinchem, Olanda.

 7. NOBLEMARKET

  Austria

  Compania NOBLEMARKET, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. Are sediul în Graz, Austria.

 8. PYRAMID APPLIED SOLUTIONS B.V.

  Olanda

  Compania PYRAMID APPLIED SOLUTIONS B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Wessem, Olanda.

 1. POSNET S. A

  Polonia

  Compania POSNET S. A, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, Imprimante pentru computere, Case de marcat automate, și Imprimante pentru computere. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. ABC POLIGRAFII

  Polonia

  Compania ABC POLIGRAFII, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. OCÉ PRINTING SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania OCÉ PRINTING SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Poing, Germania.

 4. SC EXCELLTIPO SRL

  Romania

  Compania SC EXCELLTIPO SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, și Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. Are sediul în Mizil, Romania.

 5. GEROM SYSTEMS SRL

  Romania

  Compania GEROM SYSTEMS SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Targu Mures, Romania.

 6. TA TRIUMPH-ADLER CONSULTING GMBH

  Germania

  Compania TA TRIUMPH-ADLER CONSULTING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Bonn, Germania.

 7. DRUKMAT JACEK KOTULSKI

  Polonia

  Compania DRUKMAT JACEK KOTULSKI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. Are sediul în Łochów, Polonia.

 8. CANLI RADYO DINLE

  Turcia

  Compania CANLI RADYO DINLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. Are sediul în bagcilar, Turcia.

 9. VOLAN ELEKTRONIKA TRADE SZAMITASTECHNIKAI ES KFT

  Ungaria

  Compania VOLAN ELEKTRONIKA TRADE SZAMITASTECHNIKAI ES KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copiatoare offset de birou, și Copiatoare offset de birou. Are sediul în Miskolc, Ungaria.

 10. EUROPRINT

  Norvegia

  Compania EUROPRINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. Are sediul în Oslo, Norvegia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit