• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • capsatoare pentru birou

Rezultate pentru

Capsatoare pentru birou - Import export

 1. MAX STEIER GMBH + CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  STEIERFORM includes blanks, technical labels and rolled goods from a comprehensive adhesive tape range. STEIERPLAST manufactures ring binders, folders, envelopes and booklets individually according to customer requirements.

 2. WONDAY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania WONDAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transpaleti, Carucioare de transport, Carucioare de transport si carucioare manuale, Perforatoare de hartie, Benzi adezive, Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole de birou, Birou - furnituri, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Lezoux, Franta.

 3. WORLD TRADE SYSTEM

  Ungaria

  Compania WORLD TRADE SYSTEM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Etichete - papetarie, Papetarie - articole scolare, Capsatoare pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, Etichete - papetarie, Papetarie - articole scolare, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. VANGRY A/S

  Danemarca

  Compania VANGRY A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Capsatoare pentru birou, Cerneala pentru stampile, Birou - furnituri, Capsatoare pentru birou, și Cerneala pentru stampile. Are sediul în Hilleroed, Danemarca.

 5. MIKOVS. R. O.

  Republica Ceha

  Compania MIKOVS. R. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare pentru birou, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Mikulásovice, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ICO TRADE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania ICO TRADE S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Capsatoare pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, și Birou - furnituri. Are sediul în Rícany U Prahy, Republica Ceha.

 2. UNIVOX, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania UNIVOX, SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Oferte promotionale - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare pentru birou, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Ceský Tesín, Republica Ceha.

 3. DAMET DANKO JAKSINA S.J.

  Polonia

  Compania DAMET DANKO JAKSINA S.J., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare pentru birou, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Chwaszczyno, Polonia.

 4. AVETECH, SPOL. S R.O

  Republica Ceha

  Compania AVETECH, SPOL. S R.O, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare pentru birou, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 5. ERGO STAPLES

  Croatia

  Compania ERGO STAPLES, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare pentru birou, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Luzani, Croatia.

 1. VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD.

  Republica Ceha

  Compania VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Stilouri cu cerneala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare pentru birou, Birou - furnituri, Capsatoare pentru birou, și Birou - furnituri. Are sediul în Ceské Budejovice , Republica Ceha.

 2. KÖNIGSBORNER DRAHT GMBH

  Germania

  Compania KÖNIGSBORNER DRAHT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare pentru birou, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Unna, Germania.

 1. PAPIER A PARTNER, S.R.O.

  Slovacia

  Compania PAPIER A PARTNER, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Capsatoare pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, și Birou - furnituri. Are sediul în Dubnica Nad Váhom , Slovacia.

 2. AKI

  Australia

  Compania AKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Capsatoare pentru birou. Are sediul în Melbourne, Australia.

 3. SSI SCHÄFER SHOP SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

 4. V VEGA CB

  Spania